- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
4 te yediğin akşam yemeği olmuş zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dimii:)2 ogun harika cok ekstra bisey olmadikca 3e cikmam diye dusunuyorum.ne hamallikmis ya 6 ogun ye babam ye bitmiyo bide ustune tatmin olmuyosun.tabela asicam boynuma karatayla hayat oh ne rahat diye oyle gezicem belki faydam dokunur:))
İdeal kilona ulaşınca hergün yürüyüş yaptığınızda yasaklardan az az yiyenilirsiniz diyor hoca yeterki egzersizle onu yakabilelim
Ancak gi si yüksek gıdalardan yeyince çok çabuk acıktığını ve doymak bilmediğini görünce bir daha yemek istemeyeceksin:)
ben pko hastasıyım yaklaşık 4 yıldır glisemin endeskse çok dikkat eidyorum
glisemin endeks ddiyeti ile pko geçti reglilieirm düzeldi
glismein endeks yüksek gıdalara pek bulaşmıyorum
Daha önce de pko lu arkadaşlar vardı Karatay onlara da iyi gelmişti ne mutlu sana:)
Gi si düşük gıdalarla beslenmenin bir çok hastalığın çaresi olduğu artık biliniyor
Kilo verme sürecinde ekmek yok.! Ben hedefe ulaşınca günde 2 dilim yemeği düşünüyorum.glismein endeks olmayınc akilolalrda gidiyor, ekmek hiç mi yok
tb ekmegi filann hayat boyu ekmek yemeden olabilirmi bilmiyorum ideal kilonuza geldiignizdedemi yemediniz
ben bu aralar 2,5 öğün yapacam,daha çok kilo verebiliyorum.diyet konularına yabancı degilim dedigim gibi
karataydada glsimein endeks düşük ve yumurta oldugu için kahvaltıda acıktırmıyordur dogrudur.
ben eskiden 6 ögün beslenip kilo verimd ama şimi uyamıyorum
o tempoya ve sıkkıyor 6 ögün ,
2 ögün yiyen varmı aranızda?
incirimmm daha var,70 kg olunca oturup düşünecem:)abla sen eriyip gittin daha ne olsun
Canım çok erteleme,çok rahat edeceksin,ben tatilde de devam edecem.! Zaten bıraktığım anda rahatsız oluyorum.! Çabuk acıkma ve ödem oluyor.karatayla mide sorunlarım haloldu:)Evet ya bu diyet benim de ilgimi çekiyor ama tatil sonrası inşallah:)
cvpların için çok teşekür ederim..
şimdi ben tatile gidicem 25 temuuzda tatil sonrası başlamak daha mı iyi olur sanki:26::26:
Kkk
4 et köfte,fındık,salatalık
Yoğurt,salata
Kkk
İzgara somon salata
Bugun bildirim var mııı??
Agzimdan aldin:)kimsecikler yok ama😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?