Tatlım kusura bakma bilmiyordum.. Bebeğinle sana ömür boyu mutluluklar.. Daha çok yenisin.. Kiloyu şimdiden düşünme. Öpüyorum:) kolay gelsinCanim dogum yapali 1 hafta oldu emziriyorum..simdilikbir bir bucuk ay annemdeyim cok kisamiyorum kiziyolar o yuzden dikkat ediyorum..liste yaziyorum sadece ipin ucunu kacirmayim diye..gelen giden ikram hamurisi cok boyle ancak uzak durabilirim...emzirmek de cok aciktiriyo malesef..ama eve gidince karataya daha iyi odaklanicam insallah..kitabini falan okudum daha once yapmistim cunku
Tatlım kusura bakma bilmiyordum.. Bebeğinle sana ömür boyu mutluluklar.. Daha çok yenisin.. Kiloyu şimdiden düşünme. Öpüyorum:) kolay gelsin
Karatay diyetinde ekmek asla yok.onun yerine çiğ kuruyemis.sekerli seyler de yasak1 yumurta
5-6zeytin
Peynir
Roka domates
1 ceviz
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi bal
Iki pogaca bir ince dilim kek
1 tabak tarhana corbasi
1 tabak lahana sarmasi
1 dilim ekmek
Simdilik bu kadar
Arkadaslar merhaba uzun zamandir buradaki yorumalri okuyrdm. Karatay diyetini onceden biliyrdum benm de yaklasik onbes kilo vermem lazm aslinda su anda 65 im ama 50 yi gormk istyrm 8 aylik bi kizm var bu kadar kiloyu veren var mi aranizda bu diyetle bi de benim kizimin dermatiti var yumurta dokunuyr sutten geciyor hergun yiyemiyorum o yuzden kahvaltida alternatif olarak ne onerirsiniz
Canim dogum yapali 10 gun oldu emziriyorum..simdilikbir bir bucuk ay annemdeyim cok kisamiyorum kiziyolar o yuzden dikkat ediyorum..liste yaziyorum sadece ipin ucunu kacirmayim diye..gelen giden ikram hamurisi cok boyle ancak uzak durabilirim...emzirmek de cok aciktiriyo malesef..ama eve gidince karataya daha iyi odaklanicam insallah..kitabini falan okudum daha once yapmistim cunkuKaratay diyetinde ekmek asla yok.onun yerine çiğ kuruyemis.sekerli seyler de yasak
Tatlım kusura bakma bilmiyordum.. Bebeğinle sana ömür boyu mutluluklar.. Daha çok yenisin.. Kiloyu şimdiden düşünme. Öpüyorum:) kolay gelsin
Alternatif olarak haslanmis fasulye yiyebilirsiniz.
Ben dun hastaydim.Yedigim ne varsa istifra ettimbugunde hala biraz hastayim.Sabah yumurta iyice midemi bulandirdigi icin aksamki tarhana corbasini ictim.Oglen 4 tane mercimek koftesi yedim.Aksamda cali fasulye yiyecegim.
Spor olarak 20 dk bel cevresi icin video yaptim.Hastayken cok bile ama 2 gundur yapamiyorum diye zorladim kendimi.Az oldu ama hic yoktan iyidir.Bu hafta duzrnim bozuldu kacti biraz olcusu diyetin ama zaman kisitlamam yok.Veremezsem kendi hatam oldugunu bilecegim.Ama umarim gitmistir biraz.Tarti gununu sabirsizlikla bekliyorum.
Alternatif olarak haslanmis fasulye yiyebilirsiniz.
Ben dun hastaydim.Yedigim ne varsa istifra ettimbugunde hala biraz hastayim.Sabah yumurta iyice midemi bulandirdigi icin aksamki tarhana corbasini ictim.Oglen 4 tane mercimek koftesi yedim.Aksamda cali fasulye yiyecegim.
Spor olarak 20 dk bel cevresi icin video yaptim.Hastayken cok bile ama 2 gundur yapamiyorum diye zorladim kendimi.Az oldu ama hic yoktan iyidir.Bu hafta duzrnim bozuldu kacti biraz olcusu diyetin ama zaman kisitlamam yok.Veremezsem kendi hatam oldugunu bilecegim.Ama umarim gitmistir biraz.Tarti gununu sabirsizlikla bekliyorum.
Gecmis olsun size cevap verdiginiz icn tedekkur ederm. Bu arada haftada bir mi tartiliyrsnz ben sabirsizlaniyrm hemen hemn hergn tartiliyrm
Gecmis olsun size cevap verdiginiz icn tedekkur ederm. Bu arada haftada bir mi tartiliyrsnz ben sabirsizlaniyrm hemen hemn hergn tartiliyrm
.Ben haftada 1 tartiliyorum.Pazartesi sabah ciplak vucuda ve ac karnina.Diger gunler
tartilirsam veremedigimi gorunce motivasyonum bozulabiliyor.
.
Peki siz ne kadr zamnda kac kilo verdiniz
Ben daha cok yeniyim.3 hafta gecti.3.300 verdim.Bu konuda yorum yapacak sizi aydinlatacak bu
topicte daha bilgili kisiler var.Onlarin
karatay hakkinda birikimleri daha
fazla.Yarin gorup size donus
yapacaklardir.Ben daha yeniyim yani
:)
Ben daha cok yeniyim.3 hafta gecti.3.300 verdim.Bu konuda yorum yapacak sizi aydinlatacak bu topicte daha bilgili kisiler var.Onlarin karatay hakkinda birikimleri daha fazla.Yarin gorup size donus yapacaklardir.Ben daha yeniyim yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?