- 22 Kasım 2014
- 72
- 30
- 18
- 40
Liste yapiyorum demissiniz ya nasil liste ? Yediklerinizi mi yaziyrsunuz ben de kendime kucuk bir defter aldim ve ona yazmya basladim gun gun cok iyi oluyr hangi gun ne yedigimi eksigimi goruyrm istedigim kiloya grlinceye kadar devam edecm ben de emziriyrm o yuzden spora pek ozen gostermyrm siz spor yapiyr msnzBen baslayali 1 hafta oldu ama karatay yapmiyorum sadece liste yaziyorum 2,2
kg gitti,emzirdigim icin ve yeni dogum
yaptigim icin bu kadar cabuk gitti..ne
kadar hata yapsam da yazmaya devam
edicem
Canim yediklerimi yaziyorum karatay yapamiyorum simdi 11 gun oldu dogum yapali annemdeyim misafir cok gelen giden onume koyuyolar ben de tutuyorum biraz kendimiListe yapiyorum demissiniz ya nasil liste ? Yediklerinizi mi yaziyrsunuz ben de kendime kucuk bir defter aldim ve ona yazmya basladim gun gun cok iyi oluyr hangi gun ne yedigimi eksigimi goruyrm istedigim kiloya grlinceye kadar devam edecm ben de emziriyrm o yuzden spora pek ozen gostermyrm siz spor yapiyr msnz
Canim yediklerimi yaziyorum karatay yapamiyorum simdi 11 gun oldu dogum
yapali annemdeyim misafir cok gelen
giden onume koyuyolar ben de
tutuyorum biraz kendimi
Sut etkilenmesin diye yiyorum da ole iste sezeryanliyim spor yasak canim ancak
yaza yapabilirim
Aaa 51 kilo benim hayaliiim cok guzel 74 ten inmissn ben de acaba inebilr mym diye hep tereddutlydm ama inilyrms meger suan 66 yim. Alkali beslenmeyi ben de cok arastirdm karatla ikisinin ortak noktasi aksam belli saattn sonra
yememek dgl mi benm tespitime gore? Cok yeni bebeginz daha allah anali babali buyutsn :))))
Bu ikinci dogumum ilkinde 74 ten 51 e inmistim alkali beslenme yapmistim karataya benziyo o da..bunda o kadar kilo almadim ve dikkat etmeye calisiyorum
[/QUO
Aa ne kadar guzel 51 e inmissinz benim hedefim de 51 ins. Alkali diyetle ilgili ben de epeyce arastrma yapmistm. Karatay diyetyle benzer taraflari var dgl mi ikisinde de aksam belli saatn sonra yenmiyr. Siz masallah iyi azmetmssnz o kadar fazla kilodan inerjn nasl motive oldunz
Canim emzirmek bir nimet ben tam 22 ay emzirdim ve 18.ayda 51 kiloydum yani tam 1,5 senede gitti kilolar ki normal
kilom 54 falandi cocuk yokke
Simdi alkali beslenme su sekilde bi salata hazirliyordum sabah icine marul maydanoz dereotu havuc mor lahana turp salata domates ne bulursam
katiyodm limon az zeytinyagi atiyodum
tuz koymadan bu salatayi peynir
haslanmis yumrta zeytin esliginde
yiyodu
Oglene de kalan salatayi yogurtla yiyodum
Aksamda ne yemek varsa yanina yine salata ve yogurt yiyodum ama bole bol
salata kocaman bir tabakta dusun..
Bir de alkali su yapiyodum karbonatla
Gunde 2 lt falan iciyodum
Boyle boyle verdim kilolari ama arada bozdum tekrar basladim ole yani ekmek falan yememeye calisiyodum..[/QUOTE
Supermiss:) cok tesekkur ederm yonteminizi anlattiginiz icin gayet mantikli geldi bana zor bi tarafi yok aslinda salatami aksamdan bile hazirlasam olur dolapta beklr. Bakalm bu yontemi de deneyeym bir. Bu arada ben tatli ve hamurisini cok seviyrm simdi tamamen kestim ama zorlaniyrm acaba haftada birgun serbest gun ilan edip sadece gunduz kacamak yapsam olur mu kilo vermeyi cok etkilemez heralde
Emziriyorsan bence etkilemez canim
Bol bol su ic bol bol emzir
Bu diyet cilde de cok iyi geliyor
Bak gor cildin isil isil olcak
Emziriyorsan bence etkilemez canim
Bol bol su ic bol bol emzir
Bu diyet cilde de cok iyi geliyor
Bak gor cildin isil isil olcak
Sen de sagol canim insallah isine yarar..kisa surede istedigin kiloya gelirsin. Bebisine de odaklan cok cabuk geciyo zaman birden buyuyolar..bu gunler en guzel gunler bebekken doya doya kokla op kucakla buyuyunce gelmiyolar kucaga..bu gunleri ozluyosun.Allahim saglik sihhat versin tum bebeklere cocuklara..Cok sagolun deneycm mutlaka
Sen de sagol canim insallah isine yarar..kisa surede istedigin kiloya gelirsin. Bebisine de odaklan cok cabuk geciyo zaman birden buyuyolar..bu gunler en guzel gunler bebekken doya doya kokla op kucakla buyuyunce gelmiyolar kucaga..bu gunleri ozluyosun.Allahim saglik sihhat versin tum bebeklere cocuklara..
lavaş,yufka,dürüm gibi şeyler yenebilir mi öğle yemeklerini dışarıda yiyorum lokantada dürüm lahmacun vs. var lahmacun yenebilir de dürüm lavaş gibi yemekler yenir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?