Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben baslayali 1 hafta oldu ama karatay yapmiyorum sadece liste yaziyorum 2,2

kg gitti,emzirdigim icin ve yeni dogum

yaptigim icin bu kadar cabuk gitti..ne
kadar hata yapsam da yazmaya devam
edicem
Liste yapiyorum demissiniz ya nasil liste ? Yediklerinizi mi yaziyrsunuz ben de kendime kucuk bir defter aldim ve ona yazmya basladim gun gun cok iyi oluyr hangi gun ne yedigimi eksigimi goruyrm istedigim kiloya grlinceye kadar devam edecm ben de emziriyrm o yuzden spora pek ozen gostermyrm siz spor yapiyr msnz

Canim yediklerimi yaziyorum karatay yapamiyorum simdi 11 gun oldu dogum yapali annemdeyim misafir cok gelen giden onume koyuyolar ben de tutuyorum biraz kendimi
Sut etkilenmesin diye yiyorum da ole iste sezeryanliyim spor yasak canim ancak yaza yapabilirim
Bu ikinci dogumum ilkinde 74 ten 51 e inmistim alkali beslenme yapmistim karataya benziyo o da..bunda o kadar kilo almadim ve dikkat etmeye calisiyorum

Canim emzirmek bir nimet ben tam 22 ay emzirdim ve 18.ayda 51 kiloydum yani tam 1,5 senede gitti kilolar ki normal kilom 54 falandi cocuk yokken
Simdi alkali beslenme su sekilde bi salata hazirliyordum sabah icine marul maydanoz dereotu havuc mor lahana turp salata domates ne bulursam katiyodm limon az zeytinyagi atiyodum tuz koymadan bu salatayi peynir haslanmis yumrta zeytin esliginde yiyodum

Oglene de kalan salatayi yogurtla yiyodum

Aksamda ne yemek varsa yanina yine salata ve yogurt yiyodum ama bole bol salata kocaman bir tabakta dusun..

Bir de alkali su yapiyodum karbonatla
Gunde 2 lt falan iciyodum
Boyle boyle verdim kilolari ama arada bozdum tekrar basladim ole yani ekmek falan yememeye calisiyodum..

1 adet puaca
1 dilim ekmek
1 dilim kek
Peynir,bal
Haslanmis yumurta
Yarim kase asure
Domates
Cay

1 lokum 1 turk kahvesi
3 adet bonibon

1 tabak yogurtlu bulgur koftesi
Yarim dilim ekmek

1 elma
1 tane biskuvi
Yesilcay

Cok sagolun deneycm mutlaka
Sen de sagol canim insallah isine yarar..kisa surede istedigin kiloya gelirsin. Bebisine de odaklan cok cabuk geciyo zaman birden buyuyolar..bu gunler en guzel gunler bebekken doya doya kokla op kucakla buyuyunce gelmiyolar kucaga..bu gunleri ozluyosun.Allahim saglik sihhat versin tum bebeklere cocuklara..

Dun gece yatmdn kocamn salatamo yaptm ve bugn sabh yedim ins iyi olur baklm oglelyn dayanamdm bikac dilim borek yedim ama ins aksami hafif gecirip dengelemeye caliscm

2 dilim ekmek
Bal peynir tereyagi
Roka
Cay
1 lokum

1 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek

Iki uc kasik pilav
Iki uc kasik patates yemegi
Bi parcav tavuk
Bi ince dilim pasta
Yarim elma
Bi bardak meyve suyu
Kutlama vardi pasta meyve suyu mecburen yedim ictim

Ben karatay yapmiyorum o yuzden burdan ayrilicam kizlar hadi kendinize iyi bakin..aralik sonunda evime gecince gorusuruz belki.. su an karatay yapmam mumkun degil,iki hafta olmadi dogum yapali..listemi yaziyorum abarti yemeyeyim diye,annemdeyim evimde degilim..kacamaklarim var mecburen..emziren annelerin grubuna geceyim bari..

lavaş,yufka,dürüm gibi şeyler yenebilir mi öğle yemeklerini dışarıda yiyorum lokantada dürüm lahmacun vs. var lahmacun yenebilir de dürüm lavaş gibi yemekler yenir mi

lavaş,yufka,dürüm gibi şeyler yenebilir mi öğle yemeklerini dışarıda yiyorum lokantada dürüm lahmacun vs. var lahmacun yenebilir de dürüm lavaş gibi yemekler yenir mi

Ben haftada bir çok ince açılmış lahmacun öneriyor diye biliyorum.

Benim eşim ve kardeşim daha önce karatay ile çok güzel kilo verdiler. Ben de yeni hamile kaldım ve 68 kiloyum. Bu kilo benim için şimdiye kadarki en yüksek kilom ve bu şekilde hamile kaldığım için çok korkuyorum Ben karataya diyet olarak bakmıyorum daha çok sağlıklı beslenme olarak görüyorum. Bu nedenle uygulamayı düşünüyorum. Umarım hamileliğimde alabileceğim en az ve en sağlıklı kiloyu alırım

Ay eskıden. Burası çok hareketliydi şimdi kimse yok ben Karatay yapıom bu da bugün ki tabagım

Eklentiler

• image.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 247
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…