- 22 Kasım 2014
- 72
- 30
- 18
- 40
Merhaba caanım ben 6 haftadır yapıyorum oryalama 8 kilo verdim.15 kilo daha verirsem harika olucak . Ben seker çok severdim tatlıyla bile karnımı doyurabılırım . Her şey yolunda gidiyor aksam yemeği 6 da yedim mercimek yemeyi. Kıymalı ve yanında yoğurt ve 10 tane badem şimdi limonu nane çayımı içiyorumBen de kendumce yapmaya calisiyrm da Emzirdigim icn cok acikiyrm Tatli hamurisini kestm
Ödemi yaptıran tuzdan çok ekmek yani karbonhidratlar olduğunu söylüyor hoca.1 molekül tuz 1 molekül suyu vücutta tutarken ,1 molekül karbohidrat 190 molekül su tutuyor.Yani çok kilosu olanların daha hızlı kilo vermelerinin nedeni karbohidratı kesince ödem atmaya başlamış olmaları.Anladim. Olsun yine de gayet guzel vermissinz İlgilenip cevap verdiginz icin teskkur edrm ben once kahvaltida ekmegi birakmdan yaptim bir dilim yiyordm sonra burdaki yorumlrda gordum ki ekmek cok tuzluyms ve odem yapiyrms onu da biraktm simdi daha kolaylasti sanki vermm
merhaba arkadasım bende karatayı inceledim yapmayı düşünüyorumGUNAYDIN ARKADAŞLAR YİNE BEN GELDIM
AMA 62 KILODAN 71 KILOAYA ÇIKARAK GELDIM
BURDAN BIR ARKADAŞA KIZDIM BIRAKTIM AMA DERLER YA KESKIN SİRKE KÜPÜNE ZARAR DİYE BENİMKİ O HESAP OLDU
ARKADAŞIM BEN 87 KİLODAN 62 KİLOYA DÜŞTÜMmerhaba arkadasım bende karatayı inceledim yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?