Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben de kendumce yapmaya calisiyrm da Emzirdigim icn cok acikiyrm Tatli hamurisini kestm
Merhaba caanım ben 6 haftadır yapıyorum oryalama 8 kilo verdim.15 kilo daha verirsem harika olucak . Ben seker çok severdim tatlıyla bile karnımı doyurabılırım . Her şey yolunda gidiyor aksam yemeği 6 da yedim mercimek yemeyi. Kıymalı ve yanında yoğurt ve 10 tane badem şimdi limonu nane çayımı içiyorum

Evet ya leptın görev başındaydı sanırım :)) bugün kahvaltı 7.30 da yapıldı

Eklentiler

• image.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 238
Evet spor Yaptım her sabah 1 saatten fazla yürüyorum . Tabaktakı alfaalfa filizleri .

Alfa alfa şifa bitkisi, mineraller, kalsiyum, potasyum, fosfor ve demir aynı zamanda vitamin A, C, E ve K4 kaynağı deposudur.Yüksek klorofil içerir.Taşıdığı mineral ve vitaminlerin hassas dengesi onun vücutta emilimi kolaylaştırır.İyi bir mineral takviyesi olan bu bitki şifa olup, birçok kronik hastalıkların iyileşmesine yardımcı olur.

Alfa alfa bitkisi Baklagillerdeki diğer bitkiler gibi protein, vitaminler ve mineraller açısından zengin bir kaynak oluşturan yüksek genel gıda değeri nedeniyle bünyede enerji eksikliğini önleyici, ayrıca içerdiği saponinler nedeniyle kanı ve karaciğeri detoksifiye edici özellikleri bulunduğu üzerinde araştırmalar devam etmektedir.

Alfalfa bitkisi, K vitamininin en iyi doğal kaynaklarından birisidir.Vitamin K belirli proteinlerin kalsiyuma bağlanmasına yardım eder ve uygun kemik mineralizasyonu için gereklidir. Düşük K vitamini alımıyla erkek ve kadınlarda kalça çatlaması veya kırılması riskinin artması arasında bir ilişki olduğu yakın zamanlarda yapılan bir araştırma ile ortaya çıkarılmıştır. Vitamin K, kemik sağlığı ile ilgili en azından üç proteini aktive etmektedir.

GUNAYDIN ARKADAŞLAR YİNE BEN GELDIM
AMA 62 KILODAN 71 KILOAYA ÇIKARAK GELDIM
BURDAN BIR ARKADAŞA KIZDIM BIRAKTIM AMA DERLER YA KESKIN SİRKE KÜPÜNE ZARAR DİYE BENİMKİ O HESAP OLDU

Ödemi yaptıran tuzdan çok ekmek yani karbonhidratlar olduğunu söylüyor hoca.1 molekül tuz 1 molekül suyu vücutta tutarken ,1 molekül karbohidrat 190 molekül su tutuyor.Yani çok kilosu olanların daha hızlı kilo vermelerinin nedeni karbohidratı kesince ödem atmaya başlamış olmaları.

karatay diyeti yapmaya başladım ama sabah işe gelmeden sabah 7 de kahvaltı yapıyorum akşam eşim gec geldiği için 8 de ancak sofraya oturuyoruz. sağlıklı mı bilemedim bana bu konuda yardımcı olun lütfen

10:30

2 kk yumurta
domates
bol yeşillik
10 zeytin
çökelek
ceviz,fındık

14:30

2 palamut
bol yeşillik

18:30
semiz otu
1 parça tavuk

2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…