Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın 2 ad muzla güne başladım
sütlü nescafe ile devam ediyorum
öğle yemeğinde de paylaşımda buluncam sizinle

kızlar sabah kahvaltıda ıkı yumurta avuc içi kadar peynir 10 adet zeytin domates süt ve 4 adet ceviz yedim aksama kadar sadece uc kasık yogurt ve keten tohumu yedim filtre kahve içtim aksam zeytin yağlı yeşil mercimek yemegi yedim ama iki tabak:) iki tabak yeşil mercimek yemeği karatay diyetinde çok mudur? bir de spor işi cok sıkıntı havada soğuk iyice bahane oluyo siz spor için neler yapıyosunuz

Slm arkadaşlar ...menüler karatay nasıl gidiyor :)ben uzun bir aradan sonra yine karatay başlıyorum ..23ü kendi evime gidicem ..ozaman tam manası ile başlıca m..
Şimdiyse ekmek ve şekersiz im :) ufaktan başladım

pazartesi başlangıç için güzel bir gün...
Benim kitabı tekrar okumam lazım hatırlamak için..
Bu arada 62,3 kiloyum vermem gerekn 7 kilo var 55 olmak istyorum 1 ayda veririrm umarım

Menümle başlayayım
kahvaltı
1 yumurta
7 zeytin
12 adet çiğ badem

öğle
7 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
yarım kase çorba

Akşama da
pırasa ve yogurt olacak

ben işten giriyorum nete haftasonları ve akşamları çok katılamayacagım ama gunduz burdayım

hadi bekliyorum sizide

Karatay diyeti ile bundan 3 yıl evvel tam 9 kg verdim. Bir yıl kadar kilomu korudum ama şimdi yine kilo aldım. 62.8 kilo olmuşum
Spor salonuna üye oldum ama sadece spor yaparak kiloları veremiyorum. Bu yüzden yine buradayım.

Burası oldukça sessizz...

3 yıl önce burada tam 9 kilo verdim. Tam 1.5 yıl kilomu korudum ama yine başladığım yerdeyim
Buradan menülerimizi ve düşüncelerimizi paylaşarak birbirimize destek olalım. sizleri de bekliyorum.

2haftadir ekmek yemedim tatli bile yemiyorum gram zayiflayamadim 6dan snrada bisey yemiyorum.okadarda dikkat ettim niye boyle oldu anlamadım karatay diyetine uygun besleniyorum yinede zayiflayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…