Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba Hanımlar...
Birkaç gündür yazamadım ama Karatay'a tam uyuyorum.
Yalnız geçen hafta salı 65.7 iken bu hafta çıktım çıktım 66.5e, bugün 66.3tüm. :2: Anlayamadım. Regl geçeli 10 gün oldu, onunla da alakası yok.
Neyse, yılmak yok. Bakalım yarın ne olacak?
Okuyabildiklerimi okuyorum ama sizin hızınıza yetişemiyorum.:18: Kiloloar verilmiş, tebrik ediyorum!

canım yağı gerçekten abartmışsın. haşlama yumurtanın üstüne bikaç damla zeytinyağı belki ama tereyağı çok fazla.
ceviz vs. hepsi yağlı zaten ben diğer yağların ölçüsünü abartmıyorum.
balık ne balığıydı bilmiyorum ama balık yağlı olur zaten, yağa ne hacet

listede hem öğle hem akşam et olabilir ama bence tek çeşit gitmeye çalış.
bi öğün sebzeyse diğerinde et gibi.

peyniri de suya koyarsan akşamdan sabaha tuzu çıkar

canım ya senin miden küçülmüş herhalde içli köfte olmasaydı sadece çorbayla doyacak mıydın?
ben çorbanın yanında yemekte yiyorum hatta doymazsam ceviz fındık fıstık da yiyorum.

bugün akşam :19.00-20.00
-mercimek çorbası
-ıspanak yemeği(içine 2 yumurta kırdım çok severim de)
-bir kase yoğurt
-biraz fındık fıstık yedim.

ama ıspanağı bitiremedim çünkü midem önce yanmaya sonra bulanmaya başladı.yemeği hemen bıraktım biraz yattım baktım saat 8 e geliyor aç kalma korkusuyla fındık fıstık yedim.sizlere hiç böyle oldu mu bilmiyorum ama galiba bana spor çarptı 3 gündür her gün 5 km yürüyorum.midem spordan sonra yanmaya başlamıştı.çok şükür şimdi iyiyim.

az önce eşim havuçlu tarçınlı kek istedi.ben de yaptım o ne güzel bir koku.çok ısrar etti ye diye ama ben yemedim bir bardak süt içtim umarım o sütün bir zararı olmaz.

Son düzenleme:

yarın yağı yeterince koyucam.

yumurtanın üstüne dökme sebebim ise,

tereyağında pastırmalı yumurta pişirin falan demiş ya.

azıcık eritip döktüm ben de üstüne.

lezzetli oldu öyle.

ama yarın azıcık zeytinyağı eritip dökerim.

balık da istavritti. fırında yaptım. yapışmasın diye bol döktüm yağı.

güzel pişti gerçekten ama fazla yağlı olmuştu.

bi dahakine yapışmasın diye pişirme kağıdı kullanırım.

hem öğlen hem akşam eti profesör hanım komuş valla.

direk onun kitaba koyduğu pazartesi günkü listeyi uyguladım.

hemen kalkıp bi avuç peynirimi suya koyuyorum o zaman :)

Bence çok dA iyi olur, çok faydasını görürsün.
Bir de Leslie var, o da evde yapmak için ideal. Ben de yarın başlıyorum.
Sağlıklı günler....

nar demişti ama dikkatli yiyin dedi....bence kuru erik,sarmısak,ıspanak ,brüksel lahanası,yaban mersini daha iyi olabilir...

evet haklısın ben de zaten bu yüzden nar yerine domatesi tercih etmiştim.artık mevsimi geçti kuru erik,sarımsak...tercih edilebilir.

hay maşşşallahhh!! sağlam yemişsin canım:44:

bence de o arkdaşın midesi küçülmüş ben de aynı onun kadar yiyorum. ya sporu abartıyosun bence canımm. bu kadarcık yemekle 5km yürünmez. canan hoca diyo ki 5km yürüyün istediğiniz herşeyi yiyin diyo pilav da yiyebilirsiniz kilo vermek istemiyosanız formda kalmak için diyo. neyse onu geç. ya bak ilerde mahrumiyet psikolojisi olur ve o keke saldırırsın. keşke kocana eşlik etseydin beraber yeseydiniz o keki. o da sen yemedin diye tam bi zevkle yiyememiştir bence. aç kalma korkusuyla sınfık fıstık yemişsin bak aç kalma korkusu demişsin. beynin başlamış bile kıtlık sinyallerini vermeye

gunaydın kıslar

1.öğün
1 avuç beyaz peynır 1ınce dılım kasar peynır
3dılım salatalık
2 dılım domates
7 zeytın
3 gun kurusu
sekersız cay 2 bardak

Günaydın kızlar,

1.öğün:
kayısı haşlanmış 2 yumurta
maydanoz dereotu roka salatası (ketentohumlu, zeytinyağlı,limonlu)
1 avuç tam yağlı beyaz peynir
8 zeytin
1/2 yeşil biber, 1/2 çay bardağı ceviz
1 fincan kafeinsiz yeşil çay
1 omega 3 950 mg.
1 glucosamine chondroitin msm

işe gelince
1 şekersiz türk kahvesi

şimdi
açık şekersiz çay

afiyet olsun carmenn
canım omega3 ü aç karnına mı içiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…