zayıflamak için gün boyu sadece haşlanmış mısır yenmesi bünyeyi zayıf düşürür mü?
yumurtanın üzerine zeytinyağı gezdiriceksen yağı ısıtma, yağlar faydalı ama mümkün olduğunca ateşten uzak olmalılaryarın yağı yeterince koyucam.
yumurtanın üstüne dökme sebebim ise,
tereyağında pastırmalı yumurta pişirin falan demiş ya.
azıcık eritip döktüm ben de üstüne.
lezzetli oldu öyle.
ama yarın azıcık zeytinyağı eritip dökerim.
balık da istavritti. fırında yaptım. yapışmasın diye bol döktüm yağı.
güzel pişti gerçekten ama fazla yağlı olmuştu.
bi dahakine yapışmasın diye pişirme kağıdı kullanırım.
hem öğlen hem akşam eti profesör hanım komuş valla.
direk onun kitaba koyduğu pazartesi günkü listeyi uyguladım.
hemen kalkıp bi avuç peynirimi suya koyuyorum o zaman :)
kuru fasülye yiyebilirsin canım, kilo verme döneminde ölçülü olmalı diyo hoca 2 tabak yememek lazım mesela.Kızlar öğlende kuru fasulye varmış yemekte, yiyebiliyor muyduk? Paleo da yok ?
haşlanmış mısır sırf nişasta yahu, nasıl zayıflatsınzayıflamak için gün boyu sadece haşlanmış mısır yenmesi bünyeyi zayıf düşürür mü?
afiyet olsun canım, kilon kaç ne kadar kilo vermen gerekiyo.ama kitapta verdiği listede ne varsa onu yedim
Sağol canım cevabın için. Paleo Taş Devri Diyeti. Aslında Karatay ile çok paralel ama Paleocular kurubaklagilleri yemiyorlar. Sindirim sistemimize uygun değilmiş. (Aslında Prof.Ahmet Aydın 72 saat boyunca suda bekletilen ve 12 saatte bir suyu değiştirilen kurubaklagillerin yenilebileceğini yazmış ama bizim şirketin mutfağında tabiki öyle bir şey söz konusu değil.)kuru fasulye, nohut, yeşil mercimek yiyorum ben, 1 tabak .
yanında salata ya da yoğurt ile yiyebilirsin cnm.
paleo nedir?:26::26:
Kahvaltıdan sonra alıyorum. genelde yanında bir kuru erikte yiyorum ama bu sabah acelem vardı yiyemedim.afiyet olsun carmenn
canım omega3 ü aç karnına mı içiyosun?
düşürür cnm ve bi düşünsene zayıfladın diyelim ki kastan gidecek kilonu nasıl koruyacaksın ömür boyu mısır mı yiceksin hergün?:26::26:
tatlım bize katılsana birlikte zayıflayalım
Sağol canım cevabın için. Paleo Taş Devri Diyeti. Aslında Karatay ile çok paralel ama Paleocular kurubaklagilleri yemiyorlar. Sindirim sistemimize uygun değilmiş. (Aslında Prof.Ahmet Aydın 72 saat boyunca suda bekletilen ve 12 saatte bir suyu değiştirilen kurubaklagillerin yenilebileceğini yazmış ama bizim şirketin mutfağında tabiki öyle bir şey söz konusu değil.)
günaydın seker kız
afiyet olsun da cnm yumurtayı yazmayı mı unuttun yoksa yemedin mi?:26::26:
canm aslında ye dediler ama pek yemedim biliyosun. inan 1 hafta önce doğal bir tam buğday almıstım 4-5 ince dilim yedim ancak gerisi küflendi attım. dün çok saldırdım ve hastalıktan yemeyince saldırdım .sağol canım,bende de var kosu bandı ama cok sıkıcı ,bır de akşamları cocuklarla vakıt olmuyor cıkamıyorum ustune.
işyerınden bır arkadasla ıyıce sarmalanıp cıktık ama daha da soguk ve ayaz oluyormus kışın hiç yürünecek giibi değilmiş burası,o zaman mecbur leslıe yapacam veya kosu bandına cıkcam
yumurta bayagı tok tuttu ,akşama kadar dayandım ,oglen bır lokma bıle yemedım,zaten ısyerınde yıyecek bırsey yoktu,iyi oldu yanı
pepeti canım bence de bırak ekmegı,o dıyetısyenlerın dedıgı gıbı olmuyor işte,ekmekle yedıkce yıyesı gelıyor ınsanın
aslında doğoru canan hocanın listesi yağlar disında tabı bakalım nasıl kılo verceksin çünkü bizlere göre çok gibi yediklerinama kitapta verdiği listede ne varsa onu yedim
kıslar üşenmedım demın lavoboya gıderken saydım 150giderken adım atıyorum hızlı teppoda 30tane merdıven ınıyorum donustede bunları cıkıyorum yanı toplamdam
300 adım 60 merdıven oluyo gunde 4defa gıtsem sporuma yararı olurmukı acep bırde gunde 3-5 saat ayakta kalıyorum
afiyet olsun canım, kilon kaç ne kadar kilo vermen gerekiyo.
kendine göre listeyi ayarla, aşırı doyuyosan yeme hepsini, herkesin doyma sınırı başkadır.
canım benim diyetisyenim adım ölçer veriyordu ve 7000 adım atmassak asla kalıcı zayıflayamazsın diyordu. seninkide faydası olmaz olurmu basarılarrr
günaydın günaydın günaydııııııın
çayınız ve çiçeğiniz geldiiiiiiiii
ne o daha uyuyormusunuz
Hadi kalkin bakalim
bu saBAHki menüm:2 yumurta ile zeytinyağında peynirli sünsüme yaptım.
3 zeytin
1 bardak süt
domates ve kırmızı bber
1 ceviz
hayııır. aşırı doyamam ki.
hele akşam 8'den sonra 12'ye kadar bazı bazı guruldadım.
bence tam.
bir önceki diyetimde günde 7 dilim ekmek yiyordum.
bırakınca birden süzüldüm :)
bu arada zaten kadın, Balık... demiş. Zeytinyağlı fasulye... demiş.
miktar vermemiş.
dolayısıyla yiyeceğim kadar, yani istediğim kadar alıyorum tabağıma.
ya tatlı tabağı kullanıyorum ya bir kase.
büyük tabak demek büyük porsiyon demek çünkü.
hatta bugün daha ufak bir kaseyi porsiyon tabağı olarak kullanmayı düşünüyorum.
tatlı tabağını da tepelemek mümkün çünkü :)
kaseyi de aynı şekilde...
canım benim diyetisyenim adım ölçer veriyordu ve 7000 adım atmassak asla kalıcı zayıflayamazsın diyordu. seninkide faydası olmaz olurmu basarılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?