Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yumurtanın üzerine zeytinyağı gezdiriceksen yağı ısıtma, yağlar faydalı ama mümkün olduğunca ateşten uzak olmalılar
yağ yakmak fln yok
Kızlar öğlende kuru fasulye varmış yemekte, yiyebiliyor muyduk? Paleo da yok ?
kuru fasülye yiyebilirsin canım, kilo verme döneminde ölçülü olmalı diyo hoca 2 tabak yememek lazım mesela.
ama öğlen olduğundan yakarsın da zaten

zayıflamak için gün boyu sadece haşlanmış mısır yenmesi bünyeyi zayıf düşürür mü?
haşlanmış mısır sırf nişasta yahu, nasıl zayıflatsın
aç kaldığından besinsiz kaldığından kilo verirsin, büyük ihtimalle yağdan değil kastan gider
3 gün sonra yemeye başladığında fazlasıyla geri alırsın

ama kitapta verdiği listede ne varsa onu yedim
afiyet olsun canım, kilon kaç ne kadar kilo vermen gerekiyo.
kendine göre listeyi ayarla, aşırı doyuyosan yeme hepsini, herkesin doyma sınırı başkadır.

kuru fasulye, nohut, yeşil mercimek yiyorum ben, 1 tabak .
yanında salata ya da yoğurt ile yiyebilirsin cnm.
paleo nedir?:26::26:
Sağol canım cevabın için. Paleo Taş Devri Diyeti. Aslında Karatay ile çok paralel ama Paleocular kurubaklagilleri yemiyorlar. Sindirim sistemimize uygun değilmiş. (Aslında Prof.Ahmet Aydın 72 saat boyunca suda bekletilen ve 12 saatte bir suyu değiştirilen kurubaklagillerin yenilebileceğini yazmış ama bizim şirketin mutfağında tabiki öyle bir şey söz konusu değil.)

afiyet olsun carmenn
canım omega3 ü aç karnına mı içiyosun?
Kahvaltıdan sonra alıyorum. genelde yanında bir kuru erikte yiyorum ama bu sabah acelem vardı yiyemedim.

düşürür cnm ve bi düşünsene zayıfladın diyelim ki kastan gidecek kilonu nasıl koruyacaksın ömür boyu mısır mı yiceksin hergün?:26::26:
tatlım bize katılsana birlikte zayıflayalım

Bence de artık böyle zararlı tek tip diyetler yapılmamalı. Sihirli bir değnek yok maalesef. Bu kiloların zaman içinde oluştuğunu kabul edip yine zaman içinde gitmelerine sabretmek gerekiyor ki sağlıklı ve daimi olabilsin.

Sabah:
1 yum
1 kk peynir
3 zeytin
Yarım dilim ekmek
2-3 ceviz

ekmek yedim gene, 2 yumurta midem almıyo, ilaçlardan hassaslaştı heralde.

canan hoca da en az 2 gün ıslatılmalı diyo.
marketten aldığım fasülye 2 gün ıslatınca dağılıp gidiyo, hem parçalanıyo hem de pişmeyen yerleri kalıyo
onun da doğalını bulmak lazım

1.öğün:2 yumurtadan omlet
10zeytin
avuç içi kadar peynir
ceviz
gün kurusu kayısı
süt
sabah:25dk yürüyüş yaptım....

günaydın seker kız
afiyet olsun da cnm yumurtayı yazmayı mı unuttun yoksa yemedin mi?:26::26:

tatlım yumurtayıda cevzı de yemedım:18: bu sabah yıne ama yarındna ıtıbaren yemege baslıycam .cnm bıde bışıy sorucam ben yaklasık gunde 2-5 saat arası ayakta duruyorum bu bır spormudur sence sadece bulundugum yerde bıraz gezınıyorum ve lavoboya gıtmek ıcın 2kat asagıya ınıp 30-40 metre yuruyorum gun 4defa falan gıtsem yada 5 yemekhanede aynı yerde bunlar benım spooruma gırermı?

öncelikle herkese selamlar.....
sabahki kilom.66.2
dünkü menüm öğlen :karnıbahar yemeği,çilekli süt,havuç salatası
akşam:4 çöp şiş

bu saBAHki menüm:2 yumurta ile zeytinyağında peynirli sünsüme yaptım.
3 zeytin
1 bardak süt
domates ve kırmızı bber
1 ceviz

kıslar üşenmedım demın lavoboya gıderken saydım 150giderken adım atıyorum hızlı teppoda 30tane merdıven ınıyorum donustede bunları cıkıyorum yanı toplamdam
300 adım 60 merdıven oluyo gunde 4defa gıtsem sporuma yararı olurmukı acep bırde gunde 3-5 saat ayakta kalıyorum

canm aslında ye dediler ama pek yemedim biliyosun. inan 1 hafta önce doğal bir tam buğday almıstım 4-5 ince dilim yedim ancak gerisi küflendi attım. dün çok saldırdım ve hastalıktan yemeyince saldırdım .

bugun klasikkahvaltı yalnız 1 yumurta( 1ini eşim yedi) 6 zeytin 4 ceviz 3 badem biraz peynir yedim

hastalığım bi geçsin sporada baslıycam aksam gün boyu yattım

ama kitapta verdiği listede ne varsa onu yedim
aslında doğoru canan hocanın listesi yağlar disında tabı bakalım nasıl kılo verceksin çünkü bizlere göre çok gibi yediklerin

bu marıncap kapsül dimi surup deiğl yani. bende alcam da seven seas içiyordum da canan hoca iyi dedi ama bitti simdi ya solgar ya marıncap alıyım dedim

nane limon sallam içtim

simdide yeşil çay içiyorum

canım benim diyetisyenim adım ölçer veriyordu ve 7000 adım atmassak asla kalıcı zayıflayamazsın diyordu. seninkide faydası olmaz olurmu basarılarrr

günaydın günaydın günaydııııııın

çayınız ve çiçeğiniz geldiiiiiiiii

ne o daha uyuyormusunuz
Hadi kalkin bakalim

afiyet olsun canım, kilon kaç ne kadar kilo vermen gerekiyo.
kendine göre listeyi ayarla, aşırı doyuyosan yeme hepsini, herkesin doyma sınırı başkadır.

hayııır. aşırı doyamam ki.

hele akşam 8'den sonra 12'ye kadar bazı bazı guruldadım.

bence tam.

bir önceki diyetimde günde 7 dilim ekmek yiyordum.

bırakınca birden süzüldüm :)

bu arada zaten kadın, Balık... demiş. Zeytinyağlı fasulye... demiş.

miktar vermemiş.

dolayısıyla yiyeceğim kadar, yani istediğim kadar alıyorum tabağıma.

ya tatlı tabağı kullanıyorum ya bir kase.

büyük tabak demek büyük porsiyon demek çünkü.

hatta bugün daha ufak bir kaseyi porsiyon tabağı olarak kullanmayı düşünüyorum.

tatlı tabağını da tepelemek mümkün çünkü :)

kaseyi de aynı şekilde...

canım benim diyetisyenim adım ölçer veriyordu ve 7000 adım atmassak asla kalıcı zayıflayamazsın diyordu. seninkide faydası olmaz olurmu basarılarrr

aaa evet bir ara ben de kullanıyordum adım ölçerden..günde en az 1000 adım olması gerekiyor..zayıflayabilmek için de hergün artırıp 10 000 e kadar çıkarabiliyoruz..
adım ölçeri tozlu sandıklardan çıkarıyoruz adımları sayıyoruuz(akrep notunu alır)

evet akşam porsiyonları için ben de aynı yöntemi düşündüm bir tabağa ne varsa faydalı 1-2 kaşık katıcam..tabağın dışına çıkmicam ama öyle tabak küçülterek kısıtlama yapamam zaten zamanla mide kendisi küçültür porsiyonu alıştıkça diyete..

ohh ıyı ozaman bıde bununustune spor oh ıcım rahatladı spor dısında cok hareketsızım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…