- 19 Mart 2013
- 3.521
- 2.160
- 248
beeennnnnKızlar burası pek aktif değil sanırım..Pazartesi kendi günlüğümde karataya başlamayı düşünüyorum var mı bana düzenli eşlik etmek isteyen???
bende birbirimize destek olup bize faydalı olacak şeyleri paylaşmak için burdayım ve aranıza katılmak isterim.
5 yaşında ikizlerim ve 4 yaşında bi kızım var.ikinci doğumumdan sonra 64 kiloydum ama doğum kontrol için kullandığım ilaçlar sonrası şuan 85 kilodayım ve acilen zayıflamak istiyorum.tecrübeli olanlardan paylaşımlarını bekliyorum.
merhaba , ağustosta başlayıp kurban bayramına kadar karatay diyetını uyguladım ve 1o kilo verdim ama bayramdan beri toparlanamadım.sanırım böyle bir ortamda kendimi motive etmeye ihtiyacım var . yazdıklarınızı takıp etmeye ve yaptıklarımı paylaşmaya çalışırım bende . bu arada emziriyorum ve o yüzden diyete tam adapte olamıyorum ayrıca 3 öğün beslenince kesinlikle kilo verme yavaşlıyo bende . bu kadar ara verip yeniden başlayan var mı ayrıca emziren anneler kaç öğün besleniyorsunuz süt durumuz nedir ?
hoşgeldin. hep beraber verelim kilolarımerhaba bende karatay diyetini yapmaya karar verdim yarın sabah başlayacağım inşallah
Ne kadar sürede düştün cevaplarsan teşekkür ederim...ARKADAŞIM BEN 87 KİLODAN 62 KİLOYA DÜŞTÜM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?