Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın;
bu sabah iti bariyle başladım.
başlangıç kilo :66.3 kg
hedef:61 kg
uyanınca: ılık limonlu su
sabah kahvaltım: lorlu salata, 2 kayısı kıvamı yumurta, 2 adet ceviz, 10 yeşil zeytin.

dün yazdıklarınızı dikkatlice okuyunca pazartesi başlayacakmış herkes . neyse ben bugün başladım hadi bismillah
bu saate kadar bişey yemedim. 2 lt limonlu su içtim ve 1 fincan yeşil çay. işten çıkmadan badem yicem evdede bakalım ne var. ne piştiyse artık.

bende birbirimize destek olup bize faydalı olacak şeyleri paylaşmak için burdayım ve aranıza katılmak isterim.
5 yaşında ikizlerim ve 4 yaşında bi kızım var.ikinci doğumumdan sonra 64 kiloydum ama doğum kontrol için kullandığım ilaçlar sonrası şuan 85 kilodayım ve acilen zayıflamak istiyorum.tecrübeli olanlardan paylaşımlarını bekliyorum.

Bugun sabah bende 1 yumurta 5zeytin beyaz peynir yedim
öğlen salata biraz bulgur pilavı nohut yedim
aksama pirasa yemeği ve balık yedim
bu hafta 3.haftadayim aynı kilodayım spor yapamıyorum o yüzden kilo veremiyorum galiba haftaya spora başlıcam böyle olmuyor.

dün akşam yediklerim sebzeli köfte, börülce yemeği, salata ve yarım yayla çorbası (pirincini yememeye çalışım.)

sabah: uyanınca limonlu su kahvaltı 2 yumurta, 2 ceviz, 8 yeşil zeytin, lor salatası

kendimi yanlız sanmıştım. çok sevindim katılanları görünce. hadi kızlar boş bırakmayalım burayı. eğer

ben de yeni başladım. umarım hep beraber devam ederiz. balsuyum 3 haftadır devam ediyormussun ne güzel ne kadar kilo verdin neler yaptın bu sayfada destek olalım birbirimize

merhaba , ağustosta başlayıp kurban bayramına kadar karatay diyetını uyguladım ve 1o kilo verdim ama bayramdan beri toparlanamadım.sanırım böyle bir ortamda kendimi motive etmeye ihtiyacım var . yazdıklarınızı takıp etmeye ve yaptıklarımı paylaşmaya çalışırım bende . bu arada emziriyorum ve o yüzden diyete tam adapte olamıyorum ayrıca 3 öğün beslenince kesinlikle kilo verme yavaşlıyo bende . bu kadar ara verip yeniden başlayan var mı ayrıca emziren anneler kaç öğün besleniyorsunuz süt durumuz nedir ?

merhaba; hoşgeldin. bebeğini sağlıkla büyüt inşallah. günlük menülerimizi burdan paylaşalım. benim 2. günüm çok şükür kahvaltıdan sonra bu saate kadar acıkmadım. 2 öğünle devam etmek istiyorum.

dün akşam işten çıkmadan önce 1 avuç çiğ badem yedim. eve gidince yemek olmadığı için eşim etli ekmek getirmiş. 1 bardak ayranla 3 parça etli ekmek yedim. korkarak yedim unlu diye hayırlısı. 1 hafta dolsun öle tartılıcam. ama göbeğim indi. kazaktan fışkırırdı önce şimdi o kadar göze batmıyor.

bugün sabah kahvaltım 1 yumurta, lor salatası 3 ceviz ve 3 adet siyah zeytin. 2. yumurtam da vardı ama canım yemek istemedi. bu saate kadar acıkmadım 2 lt kadar limonlu içtim. birazdan 1 avuç çiğ badem yerim. akşam yoğurtlu ıspanak var belki yanına tavuk yaparım salata ile. byes

Merhaba kızlar aranıza yeni katildim birkaç sorum olacak sizlere Karatay diyetine 1 hafta oldu başlayalı şimdilik hersey yolunda..Fakat bu omega3 kullanımını anlamış değilim ve önerebileceginiz omega3 takviyelerini özelden yazabilirseniz cok makbule geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…