Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende bır donem yapmıstım yenıden baslıyorum :) ınsallah tez vakıtte kılolardan kurtuluruz

Kızlar merhaba
Karatay diyetini nette yazılanlar kadar biliyorum ve bende artık Karayat mantığıyla beslenmeyi düşünüyorum.
Karatayın hangi kitabını önerirsiniz?

BEN KARATAY MANTIĞI İLE BESLENIYORUM AMA KILO KALDI ÖNCEDEN 25 KILO VERDIM ŞİMDİ GR GİTMIYORRR

KAFAYI YEMİŞŞ BİR ŞEKILDEYIM VE SAĞLILI DÜŞÜNEMIYORUM O DERECE TAKINTI OLDU KI MİDE AMELIYATI BILE DÜŞÜNÜYORUM

Selam arkadaslar. Bende cok eskiyim.
Epeydir gelemiyorum. Karatay diyeti ile 12 kg verdim.
Birakinca tamamini geri aldim maalesef. Yeniden basliyorum ama cok tutarsizim.
Süreklilik yok. Cok yogunum.

Selam kizlar.Ben de gecen hafta az yiyerek bugun de resmen karataya basladim.Aslinda benim kilom iyi acken 53 tokken aksamlari 53 kusurum.Ama ben hep 50-51 kilodaydim son 3 yildir ve bu son aylarda 2-3 kilo almisim bunu vermek istemiyorum yani geri 51 olsam bana yeter.1 veya 2 hafta bu diyeti yapsam verebilir miyim? Babam da kitabini almis 2 aydir yapiyor ve 10 kiloya yakin verdi.Ben de sabah hic ekmek yemedim , bir adet haslanmis yumurta sarisi 2 dilim peynir 5 adet zeytin yedim ve kalktim.Buraya da yazdim ki motivasyonum kaybolmasin diger turlu kolay vazgecebilirim diyet yapmayali cook uzun zaman oldu.

Kizlar ben hala basliyamadim epeydir rahatsizim ve kilolar aldi basini gidiyor.
Alkali su icebilirmiyiz acaba.? Karbonatli su. Damar tikanikligi ve tansiyon hastalarina yan etkisi varmidir.?
Deneyen oldumu.?

Arkadaşlar 2 yıl önce yıllardır veremediğim 10 kg yu burada vermiştim. Yine burada 10 kg vermek istiyorum.

Sabah karatay kahvaltısı
1 yumurta
kavrulmamış yer fıstığı
peynir
çay
bide reçel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…