spor yapıp karatay usulü beslenmeye devam edin göreceksiniz gidecek kilolarınızKAFAYI YEMİŞŞ BİR ŞEKILDEYIM VE SAĞLILI DÜŞÜNEMIYORUM O DERECE TAKINTI OLDU KI MİDE AMELIYATI BILE DÜŞÜNÜYORUM
Ben de doğum kilolarımı vermiştim. Hem emzirirken bile sağlıklı beslenip bir taraftan da kilo verebilirsiniz.arkadaşlar doğum kilolarım var 20 kg vermeliyim.sizce bu diyetle amacıma ulaşabilir miyim?
yürüyüş ya da spor yapmanız da gerekiyor yapabiliyor musunuz?ben de bir aydır yapıyorum karatay beş kilo verdim bu hafta için yarın tartılcam bakalım. veremediğimi hissediyorum sanki
hadi ikimiz birbirimizi motive ederiz..Arkadaşlar merhaba
sabah karatay kahvaltısı + reçel (bunu bırakmazsam çok kötü)
öğleyin yeşil mercimek yemeği
yoğurt (ev yapımı)
lahana sarması
yediklerimi yazmam ve haftada bir tartılmam beni çok motive etmişti. topik dağılmış
Siz de yazsanız keşke
canım sen nasıl yaptın anlatsana spor da yaptınmı 3 ayda çok iyi kilo vermişsinArkadaslar bende varim hamilelikten oncede yapmistim karatay 3 ayda 18 kg vermistim tabi dogum falan derken 77 ile 1 haftadir tekrar basladim bu sabah 75.2 ydim.hedefim 3.5 ayda 60 i gormek.hepbirlikte basaralim
bravo canım çok iyi gidiyorsun ..Arkadaş lar Merhaba araniza yeni katildim karatayda 10.gunum 1.75 boy 78.8 kiloydum ve bu sabah 75.2 yi gordum 15 gundur duzenlu spor pilates karisik yapiyorum.10 gunde 3.6 kilo super hic bu kadar saglikli beslenmemistim
bravo canım çok iyi gidiyorsun ..
sakın kapılma canım kapıldığın anda yenilirsin benden demesi bence gidişatın güzel 6 günden bişe olmaz 15 gün veremeyenler oluyo ve zaman aralığını daha geniş tut çünkü bir süre sonra kilo verme hızı yavaşlıyo moralini bozma yaniBugun 17.gun 6 gundur hic kilo veremedim nerdeyse, bi aksam kacamak yapip kazan dibi yedim sadece umutsuzluga kapilmaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?