Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese merhaba, bu diyete başlamak için çok gel git yaşadım birde hamilelik durumu söz konusu diye çekindim..kendi topiğimde devam edecektim..
Pazartesi hamile olup olmadığım belli olacak..Hamile olsam bile karatay diyeti yapacağım...Biraz araştırma birazda çevremde hamile de olsa karatay diyetini yapanlar var ve hem zayıflayıp hem sağlığına kavuşanlar var..O yüzden son kararım burda olmak..Dürüstçe ne yenildi ne yenmedi yazılacak..Yalnız hafta içi sık girebilirim, hafta sonu evde net yok giremeyebilirim...
çok karışık yazmışım :)))

Arkadaşlar merhaba
sabah karatay kahvaltısı + reçel (bunu bırakmazsam çok kötü)
öğleyin yeşil mercimek yemeği
yoğurt (ev yapımı)
lahana sarması

yediklerimi yazmam ve haftada bir tartılmam beni çok motive etmişti. topik dağılmış
Siz de yazsanız keşke

Karatay diyeti aslında bir sağlıklı beslenme tarzıdır. Hamilelikte doğumdan sonra ve aslında her daim bu şekilde beslenmemiz gerekli diye düşünüyorum.

Karatay usulü beslenenler sağlıklarına da kavuşuyorlar benden söylemesi

hadi ikimiz birbirimizi motive ederiz..

Arkadaş lar Merhaba araniza yeni katildim karatayda 10.gunum 1.75 boy 78.8 kiloydum ve bu sabah 75.2 yi gordum 15 gundur duzenlu spor pilates karisik yapiyorum.10 gunde 3.6 kilo super hic bu kadar saglikli beslenmemistim

Ben 18 şubatta 67 ile başladım arada kaçamaklarla beraber bugün 63.1 çıktım hedef yaza kadar55 sonbahara kadar50 olmak bana katılmak isteyen var mı ?liseye geçeceğim)

Kıslarr bende burdan devam etmek istiyorum.yeni doğum yaptım bebeğim 4aylık oldu henğz ek gıdaya geçmedik ama benim kötü beslenmem kiloları Aldı götürdü.bebeğim el verdiğince bende diyete katılacağım ama az karbonhidrat ekleyerek çünkü sütümde azalma olsun istemiyorum bugünki kahvaltı klasik Karatay kahvaltısıve yarım grissini

Arkadaslar bende varim hamilelikten oncede yapmistim karatay 3 ayda 18 kg vermistim tabi dogum falan derken 77 ile 1 haftadir tekrar basladim bu sabah 75.2 ydim.hedefim 3.5 ayda 60 i gormek.hepbirlikte basaralim

selammmmmmm
bugün itibari ile sevigiliefendigil karatay hocamızın karatay diyetine başladım haftasonuda üşenmedim gittim kitabını aldım benide aranıza alın hergün birbirimizi motive edelim boy: 1,58 kilom 82 (82yi görünce resmen yıkım yedim en son 72 de tartılmıştım 4 ayda bu kilo ) evet artık kilolara bir dur demenin zamanı geldi doktorum da beni çok feci azarladı aklımı başıma getirdi..
işte yediklerim..
sabah aç karnına limonlu ılık su içtim saat 07:10
kahvaltı : 09:00
2 adet kayısı yumurta
yanına peynir 1 çay bardağıda fındık
1 litre su
13:00
1 tabak patlıcanlı sebze yemeği + 1 kase salata bol limonlu

Arkadaslar bende varim hamilelikten oncede yapmistim karatay 3 ayda 18 kg vermistim tabi dogum falan derken 77 ile 1 haftadir tekrar basladim bu sabah 75.2 ydim.hedefim 3.5 ayda 60 i gormek.hepbirlikte basaralim
canım sen nasıl yaptın anlatsana spor da yaptınmı 3 ayda çok iyi kilo vermişsin

Arkadaş lar Merhaba araniza yeni katildim karatayda 10.gunum 1.75 boy 78.8 kiloydum ve bu sabah 75.2 yi gordum 15 gundur duzenlu spor pilates karisik yapiyorum.10 gunde 3.6 kilo super hic bu kadar saglikli beslenmemistim
bravo canım çok iyi gidiyorsun ..

Bugun 17.gun 6 gundur hic kilo veremedim nerdeyse, bi aksam kacamak yapip kazan dibi yedim sadece umutsuzluga kapilmaktan korkuyorum.
sakın kapılma canım kapıldığın anda yenilirsin benden demesi bence gidişatın güzel 6 günden bişe olmaz 15 gün veremeyenler oluyo ve zaman aralığını daha geniş tut çünkü bir süre sonra kilo verme hızı yavaşlıyo moralini bozma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…