Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evetttt bugün ne yedik:
2 haşlanmış yumurta bol baharatlı
ve beyaz peynir
açık çay
zamanı olmadığı için domets salatalık yemiyorum kızlar bi bu kadar
ha bu arada akşam da kendime çok güzel bi salata yaptım bolll yeşillikli bol sızma zeytin yağlı limonlu
sonra da saat 9 da 1 bardak yeşil çay içtim yatarken de maden suyu ama içtiklerimden emin değilim
acaba hiç bişe içmesemiydim ?

merhaba herkese benim de 12 kilo vermem gerekiyor.karataya başlıcam.bakalım verebilecek miyim okuduğum yorumlarda gerçekten başarıya ulaşmışlar.ayrıca emziriyoryum da

canım sen nasıl yaptın anlatsana spor da yaptınmı 3 ayda çok iyi kilo vermişsin
Valla tūrlü yemegi yapip patatesleri secip yemiyodum.dūsun o derece harfiyen uydum.sabah 1 yada 2 yumurta omlet yada haslama bide aksam evde ne pistiyse (pirinc patates gibi yasakli gidalar haric tabi) yiyodum.aksam yarim saat sauna esofmani giyip yarim saat kondisyon bisikletiyle spor yapiyodum.bazen oglen dayanamazsam is yerinde corba iciyodum.ama suan yapamiyorum.bugun yine bozdum diyeti kek manti ve sigara boregi yedim

Teşekkürler desteğiniz için kaçamaklar 3-4 güne maloluyormuş bunu anladım hedefe kadar kaçamak yapmak yok:)

Bugün sabah 07,30
1.5 yumurta,az peynir,ceviz ve 1 bardak su
öğle 12,30
börülce salatası ve yogurt
aksam 18,30
bol salata,lahana sarması(bulgurlu kıymalı),yogurt

gün içinde 4-5 bardak çay içtim, sıkıntı oluyor mudur sizce,insülin yükseltiyo mudur.
aksam 8 den sonra çay içebiliyormuyuz,tabiki şekersiz

canım ben akşamları çorba da yiyom ama yalnış mı

akşam :
1 tabaka tarhana çorbası
1 tabak ıspanak + yoğurt
yeşillikli salata

sabah:
2 yumurha haşlanmış
peynir
10 badem
1 bardak limonlu su

ya arkadaşlar anlamıyorum gitti geçen haftadan bu haftaya 400 gr gitti kaçamak yok
ancak 2 öğün yiyorum sadece akşam 21:30 da acıkıyorum ama müdahale etmıyorum geçiyor
gun aşırı da zumba ve leslie ile 5 mil yapıyorum

Mrb arkadaşlar son hızla kilo almaya başladım memur olduğum için 8-5 oturuyorum bel çevrem hergün kalınlaşıyor :-( Karatay diyetini bir arkadaşım tavsiye etmişti bugün belime karnıma bir daha bakınca başlamak zorunda olduğumu anladım. Boyum 163 kilom 60 hedefim 53 kilo olmak (evlenmeden önceki buydu) ve ben bebek istiyorum sizce gebeliğe etkisi olur mu bu diyetin

canım tabikide olmaz sağlıksız hiçbirşey yok ben hamile kalsamda devam etmeyi düşünüyorum zaten hamileler nasıl beslenmeli diye bi araştırma yaparsan zaten kadının verdiklerinden başka bi liste veren yok internette

akşam : 1 tabak yumurtalı pazı kavurması + 1 tabak yeşil mercimek yemeği

sabah : 1,5 yumurta haşlanmış
peynir
fındık + badem

öğle:
1 tabak türlü
yoğurtlu semiz otu salatası

1 saat sonrada 2-3 çay bardağı yeşilçay
bolca su
bu gidişle tuvaletten çıkamicam zati
iç suyu iç iç kal orda

İyi akşamlar kk hanimalri.1 kaç yıl önce ben de Karatay uyguladım çok güzel sonuç almıştım ama malesef çok istikrarlı olamadım tekrar kilo aldım. hala hayatımda ekmek yok ama ister istemez pasta börek var tekrar kararlıyım yarından itibaren başlıyorum bakalım sonu nasıl oalcak burdan ben de paylaşıma katilcam kendimi de kontrol altında tutmuş olurum sanırım

Biraz daha dayanmaya calis canim ve birde yeteri kadar protein alabiliyomusun ben biraz azalttim proteini kilo vermem yavasladi sanki

19.03.2015
sabah :
1,5 yumurta haşlanmış
peynir
fındık + badem

öğle:
1 tabak türlü
yoğurtlu semiz otu salatası

1 saat sonrada 2-3 çay bardağı yeşilçay
bolca su

akşam:
1 tabak yeşil mercimek
4 ızgara köfte
yoğurtlu semizotu

20.03.2015
sabah:
4 kuru erik
2 haşlanmış yumurta
peyaz peynir
açık çay

Biraz daha dayanmaya calis canim ve birde yeteri kadar protein alabiliyomusun ben biraz azalttim proteini kilo vermem yavasladi sanki
CANIM SABAH MUTLAKA YUMURTA YIYORUM TEREYAĞDA PEYNİR DE YIYORUM TAVUK DA TÜKETIYORUM KURUYEMİŞ DE YIYORUM

öğle:
1 tabak pırasa yemeği
patates salatası

şimdi kendime yeşil çay demledim onu içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…