- 31 Aralık 2010
- 738
- 292
- 133
Valla tūrlü yemegi yapip patatesleri secip yemiyodum.dūsun o derece harfiyen uydum.sabah 1 yada 2 yumurta omlet yada haslama bide aksam evde ne pistiyse (pirinc patates gibi yasakli gidalar haric tabi) yiyodum.aksam yarim saat sauna esofmani giyip yarim saat kondisyon bisikletiyle spor yapiyodum.bazen oglen dayanamazsam is yerinde corba iciyodum.ama suan yapamiyorum.bugun yine bozdum diyeti kek manti ve sigara boregi yedimcanım sen nasıl yaptın anlatsana spor da yaptınmı 3 ayda çok iyi kilo vermişsin
sakın kapılma canım kapıldığın anda yenilirsin benden demesi bence gidişatın güzel 6 günden bişe olmaz 15 gün veremeyenler oluyo ve zaman aralığını daha geniş tut çünkü bir süre sonra kilo verme hızı yavaşlıyo moralini bozma yani
canım ben akşamları çorba da yiyom ama yalnış mıValla tūrlü yemegi yapip patatesleri secip yemiyodum.dūsun o derece harfiyen uydum.sabah 1 yada 2 yumurta omlet yada haslama bide aksam evde ne pistiyse (pirinc patates gibi yasakli gidalar haric tabi) yiyodum.aksam yarim saat sauna esofmani giyip yarim saat kondisyon bisikletiyle spor yapiyodum.bazen oglen dayanamazsam is yerinde corba iciyodum.ama suan yapamiyorum.bugun yine bozdum diyeti kek manti ve sigara boregi yedim
Teşekkürler desteğiniz için kaçamaklar 3-4 güne maloluyormuş bunu anladım hedefe kadar kaçamak yapmak yok:)
canım tabikide olmaz sağlıksız hiçbirşey yok ben hamile kalsamda devam etmeyi düşünüyorum zaten hamileler nasıl beslenmeli diye bi araştırma yaparsan zaten kadının verdiklerinden başka bi liste veren yok internetteMrb arkadaşlar son hızla kilo almaya başladım memur olduğum için 8-5 oturuyorum bel çevrem hergün kalınlaşıyor :-( Karatay diyetini bir arkadaşım tavsiye etmişti bugün belime karnıma bir daha bakınca başlamak zorunda olduğumu anladım. Boyum 163 kilom 60 hedefim 53 kilo olmak (evlenmeden önceki buydu) ve ben bebek istiyorum sizce gebeliğe etkisi olur mu bu diyetin
Biraz daha dayanmaya calis canim ve birde yeteri kadar protein alabiliyomusun ben biraz azalttim proteini kilo vermem yavasladi sankiya arkadaşlar anlamıyorum gitti geçen haftadan bu haftaya 400 gr gitti kaçamak yok
ancak 2 öğün yiyorum sadece akşam 21:30 da acıkıyorum ama müdahale etmıyorum geçiyor
gun aşırı da zumba ve leslie ile 5 mil yapıyorum
CANIM SABAH MUTLAKA YUMURTA YIYORUM TEREYAĞDA PEYNİR DE YIYORUM TAVUK DA TÜKETIYORUM KURUYEMİŞ DE YIYORUMBiraz daha dayanmaya calis canim ve birde yeteri kadar protein alabiliyomusun ben biraz azalttim proteini kilo vermem yavasladi sanki
Hmm birileri kacamak mi yapiyo patates falanöğle:
1 tabak pırasa yemeği
patates salatası
şimdi kendime yeşil çay demledim onu içiyorum.
kızzz napim canım çok çekti yidim yidim işte yaaaaa üfffffHmm birileri kacamak mi yapiyo patates falan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?