Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben dün aldım kitabı evet çok etkileyici Allah var yedikleri şüphe ile baktım akşam peki siz kaç kilo verdiniz ve ne kadar süre yaptınız bide ben peynir zeytin tereyağ yemiyorum

Ekmegi yemiyim dedim sabah,cesaret edemedim.ekmek yemeden doyuyor musunuz kahvaltida ? Bir de insulin direnci var bende.bilemedim yapsamiyi mi olur..

Bende yeni başladım kaatay diyetine hergüm güne 300 gr eksik uyanıyorum saka gibi, diyetisyenler spor merkezleri dukanlar hiçbişey bu kadar yiyerek zayıflatmayı başaramadı, 3. Günüm 900 gr gitti bile :))

22 pazartesi basladim ilk 2 gun oglende yedim cunku 7 de kahvalti yapiyodum ondan sonraki gunler ihtiyac duymadim ve kendimi muthis sartladim 5 saat kurali olunca insan kendini oruclu gibi hissediyo ve 6 gunde 3 kilo gitti

22 pazartesi basladim ilk 2 gun oglende yedim cunku 7 de kahvalti yapiyodum ondan sonraki gunler ihtiyac duymadim ve kendimi muthis sartladim 5 saat kurali olunca insan kendini oruclu gibi hissediyo ve 6 gunde 3 kilo gitti
Ne yaptın harfiyen uydun demi bende yarın isvec diyeti yapacam yoksa karatay a mi baslasam

Ne yaptın harfiyen uydun demi bende yarın isvec diyeti yapacam yoksa karatay a mi baslasam
Bence isvece baslama cunku cok agir.mesela sabah kahvaltisinda yumurta yiyorum 2 tane peynir zeytin yesillik 1 cay bardagi kuruyemis ( kavrulmamis ) acik sekersiz cay doyuyorum fazlasiyla 5 saatt gectikten sonra duramayacak gibi olursam 1 bardak ayran ki ilk 2 gun sadece ihtiyac duydum aksamda mesela gecenki bi ogunum 1 tabak corba solu bi tabak sadece kiymayla ve baharatla saeilmis yaprak sarma ve 3 kasik bulgur plavi ...yani bu beslenme seklinde yiyosun ama kilo veriyosun.aralarda yesil cay ve su ictiginden cok acikmiyosun.bu daha saglikli

Birde aralarda cigneme yapmak yasak.zaten tam karar verdigin zama oluyo ben hayatimda diyet yapamadim hep abur cubur yerdim agzim bos durmazdi bu sefer
tam karar verdim ve bu 5 saatlik kurali insani oruclu gibi hissettiriyo elini sürüp cekiyosun.basla pisman olmazsin

Ya ben ne peynir yerim ne zeytin hiç hayatımda yemedim yiyemiyorum karatay in kitabını aldım çok kilo aldım bende ahhh bu kilolar ahhh

Arkadaşlar lütfen bir bilgi verin,55 kiloyum 5 kg vermem gerekiyor karatay diyeti yapsam verirmiyim yani çok fazla yiyecek var kafam karıştı sanki yapınca kilo alacakmışım gibi geliyor.

Ya hanımlar ilkbahar geldi kimse diyet yapmıyor mu? Hu hu
Ben 15 gündür karatay yapıyorum 3 kılo verdim.ayrica regl döneminde olmama rağmen hiç çikolata tatlı istemiyor canım.
84.300 ile başladım şu an 82 .300 .daha vermem gereken 12 kilo var.boyum 170 68 olsam bana yeter.cok zayıf olmak istemiyor.um.40 beden olsam bana yeter.30 mayisa kadar devam etcem.bakalim ne olacak.
Ama kaç gündür giriyor um buraya kimse yok.bende önceki sayfaları okuyorum.sanirim bu yıl kimsenin zayıflamaya ihtiyacı yok.
Birileri gelsin diye bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…