canim nette bilgi bulabilirsin ama sana tavsiyem kitabini alip okuman. canan karatay'in karatay diyeti kitabi dersen her yerde var.Ay niye kimse bana cvp vermiyor
evet kesinlikle gorursun :)Faydasını görürüm demi
Tebrik ederim.ne kadar sürede,neler yaptın?
- Canan karatayin kitabını okuyup hayatina uygulamayi basaran birisiyim 80 kilodan 64 kiloya düşmüştüm öneririm kesinlikle.
2 ay sürede günde yarım saat sporla birlikte aksam 5 ten sonra yemek tatlı vs hic bişey yemedim doğal yoğurt dışında o sekilde verebildim ancak.Tebrik ederim.ne kadar sürede,neler yaptın?
Ne yaptın harfiyen uydun demi bende yarın isvec diyeti yapacam yoksa karatay a mi baslasam22 pazartesi basladim ilk 2 gun oglende yedim cunku 7 de kahvalti yapiyodum ondan sonraki gunler ihtiyac duymadim ve kendimi muthis sartladim 5 saat kurali olunca insan kendini oruclu gibi hissediyo ve 6 gunde 3 kilo gitti
Bence isvece baslama cunku cok agir.mesela sabah kahvaltisinda yumurta yiyorum 2 tane peynir zeytin yesillik 1 cay bardagi kuruyemis ( kavrulmamis ) acik sekersiz cay doyuyorum fazlasiyla 5 saatt gectikten sonra duramayacak gibi olursam 1 bardak ayran ki ilk 2 gun sadece ihtiyac duydum aksamda mesela gecenki bi ogunum 1 tabak corba solu bi tabak sadece kiymayla ve baharatla saeilmis yaprak sarma ve 3 kasik bulgur plavi ...yani bu beslenme seklinde yiyosun ama kilo veriyosun.aralarda yesil cay ve su ictiginden cok acikmiyosun.bu daha saglikliNe yaptın harfiyen uydun demi bende yarın isvec diyeti yapacam yoksa karatay a mi baslasam
Birde aralarda cigneme yapmak yasak.zaten tam karar verdigin zama oluyo ben hayatimda diyet yapamadim hep abur cubur yerdim agzim bos durmazdi bu seferBence isvece baslama cunku cok agir.mesela sabah kahvaltisinda yumurta yiyorum 2 tane peynir zeytin yesillik 1 cay bardagi kuruyemis ( kavrulmamis ) acik sekersiz cay doyuyorum fazlasiyla 5 saatt gectikten sonra duramayacak gibi olursam 1 bardak ayran ki ilk 2 gun sadece ihtiyac duydum aksamda mesela gecenki bi ogunum 1 tabak corba solu bi tabak sadece kiymayla ve baharatla saeilmis yaprak sarma ve 3 kasik bulgur plavi ...yani bu beslenme seklinde yiyosun ama kilo veriyosun.aralarda yesil cay ve su ictiginden cok acikmiyosun.bu daha saglikli
Ya ben ne peynir yerim ne zeytin hiç hayatımda yemedim yiyemiyorum karatay in kitabını aldım çok kilo aldım bende ahhh bu kilolar ahhhBence isvece baslama cunku cok agir.mesela sabah kahvaltisinda yumurta yiyorum 2 tane peynir zeytin yesillik 1 cay bardagi kuruyemis ( kavrulmamis ) acik sekersiz cay doyuyorum fazlasiyla 5 saatt gectikten sonra duramayacak gibi olursam 1 bardak ayran ki ilk 2 gun sadece ihtiyac duydum aksamda mesela gecenki bi ogunum 1 tabak corba solu bi tabak sadece kiymayla ve baharatla saeilmis yaprak sarma ve 3 kasik bulgur plavi ...yani bu beslenme seklinde yiyosun ama kilo veriyosun.aralarda yesil cay ve su ictiginden cok acikmiyosun.bu daha saglikli
Ne yaptın harfiyen uydun demi bende yarın isvec diyeti yapacam yoksa karatay a mi baslasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?