Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İsveç felan Bilmem. Bir hafta karatay yaptım 1700 gitti. Ara öğün yok fıstık gibi beslenme var. Sağlıklı kilo veriyorsun geri almıyorsun. Bu bir diyet değil sağlıklı beslenme şekli ve sağlıklı beslenmeyi karatay'dan öğrenince ve spor yapınca zaten kilo veriyorsun

Bende 17 gündür karatay yapıyorum ama bi gün verip bi gün alıyorum bu şekilde 3 kılo verdim ama .niye böyle oluyor anlamadım. 2 öğün yapıyorum .bi gün 81 300 oluyorum bi gün 81 800 .ertesi gün 81 ertesi gün 81 100 kafam karisti

BuraYa kimse de yazmıyor. Acaba herkes zayifladi mi yoksa bilmediğimiz daha iyi bi diyet mi var.
Fikir alacak soru soracak tecrübeli arkadaşlar size ihtiyacimiz var

BuraYa kimse de yazmıyor. Acaba herkes zayifladi mi yoksa bilmediğimiz daha iyi bi diyet mi var.
Fikir alacak soru soracak tecrübeli arkadaşlar size ihtiyacimiz var
Ben de bugün başladim canım. Ilk gunden dort dörtlük uygulayamadım tabi.bu bir hafta zor geçecek.bogazımı tutmam zor olacak.72.5 kilom. (

Bende bugun başladım, 2,5 ögün beslenmeyi hedefliyorum. Iki ana- bir ara ögün şeklinde. En son saat 10'da fındık yemiştim. Buna göre 15-16'dan önce bir şey yememeliyim. Hedef: 13 kilo

Bende başladım arkadaşlar.ama tam bilmiyorum ne yenir nasil yapılır? biraz araştırdım ama tam bilgi edinemedim.arkadaşım iki öğün yeniyor demişti.2 bucuk nasil yapiliyor.acaba yediğiniz şeyleri burada paylaşır mısınız lütfen.hepimizi kolay gelsin.benim hedef 15

Merhabalar 9 marttan beri karatay yapıyorum fakat isyerindeyken 2 ogun yapamiyorum 2 bucuk ogun yapiyorum. Sabah iki yumurtayla omlet 10 adet zeytin peynir salatalik ve ceviz tüketiyorum asiri tok tutuyor bugun 8. Gunumdeyim 3 kg gitti. Ayni zamanda aksamlari yuruyus yapiyorum .

Aaa ne guzel vermişsiniz.masallah diyim insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz.uygulaması kolay bir diyet.bende gecen pazar basladim 6.günü daha kiloma bakmadım

T traylaylay
Her öğün tartılmayın sabah aç ve çıplak haftada bir tartılın. Diğer her şeyi doğru yaptığınıza emin olun. Üç öğün ara öğün yok. Ekmek yok her gün bir saat yürüyüş ve ben haftalık 1500veriyorum

Evet surekli tartilmamak gerekiyor yoksa moral bozuyor.insanin direnci kırılıyor.kendimden biliyorumben iki öğün yiyorum.sabah ve akşam.bakalim ne olacak.birde burda yazsak destek olsak güzel olur.pek kimse uğramıyor buraya.

Ben de geçen sene Karatay beslenme biçimiyle 2.5 ayda 17 kilo vermiştim. Sonrasında tatil, hastalık, tedavi falan derken tekrar kilo aldım. 1 hafta önce tekrar başladım. Daha önce uygulayıp ise yaradığından çok emin olduğum için tereddütsüz başladım. Karatay la ilgili aklında soru işareti olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

Cok iyi vermişsiniz.insallah yine verirsiniz.bencede güzel bir diyet.

bende iki hafta önce başladım 5 kilo verdim. Kararlılıkla devam ediyorum. ara sıra sonuçları yazarım buradan.geçmişe dönüp yavaş yavaş okuyacağım yazılanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…