Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gecen sene ameliyat olmadan once 1 bucuk ay kadar bi surede karatay diyeti ve kardiyo yaparak 60 kilodan 53 kiloya düşmüştüm hatta burda baslik acip hergun neler yaptigimida yazıyordum bakabilirsiniz. Ve ameliyattan sonra da cok kilo almadim su an hic diyet ve spor yapmadigim halde 54 55 kilo arasinda gidip geliyorum yani yapılan diyet ve spor kalicida oluyor. bende kesinlikle karatay diyetini ve yaninda da yapabiliyorsaniz yarim saat kadar kardiyo yapmanızı öneririm :)

Hangi kitabını almak gerekir
Ben bu listeden daha az şey yiyorum sanki kilo vermek imkansız gibi
Veren oldu mu cidden

Karatay diyeti kitabini aldim ben..bence verirsiniz. Ben gercekten 5 kilodan fazla verdim. 20 gunde..

Ayy heyecanlaniyorum sonra hüsran oluyor
Kitap okumak şart mi

hayır şart değil, internette bir çok yerde diyetin ayrıntıları ve örnek diyet listesi var. Çok genel hatlarıyla şeker ve buğday türevlerini yemiyorsunuz.
Münkün oldukça omega-3 alıcaksınız, hatta hap olarak bile alabilirsiniz. (Bu leptin ve insülin direncini kırmaya yarıyor.) İnsülini biliyorsunuz zaten, leptin de gece uykuda kilo vermenize yardımcı oluyor.
Akşam yemekten sonra 40 dk yürüyüş yaparsanız, sonuç almamanız çok çok zor.

Çok teşekkür ederim ya ben anlamsız biçimde kilo alıyorum çok yemiyorum en son dukan a baktım o çok pahalı ve sıkıcı bu daha uygun bizim damak tadına ve koşullara inş olur tam zamanı Çok teşekkürler

Eveeeet, düne kadar karatayı sevmeyen ben 1 haftadır karatay diyeti yapıyorum :) nasip :)
Yalnız ben hiç tartılmadım haliyle kilo verip vermediğimi bilmiyorum. Ekmek ve şeker hiiiiç yemiyorum. 8den sonra yeşil çay bile içmiyorum. Ve baktım da herkes 1 hafta 10günde en az 1 2 kilo vermiş. Bence bende hiçbir değişiklik yok. Tartılmadığım için mi öyle geliyor acaba...
Hayatımda ilk kez diyete başladım, çünkü cidden çok kilo aldım. Bakalım ne olacak

ben yarım yamalak başladım bi on gündür, iki gündür de ağır grip oldum.. 70den 67,5 a düşmüşüm bile.. henüz yürüyüşe başlayamadım.. takviyleri de almadım omega 3 vb.. antibyotik kullanıyorum gripten umarım kötü etkilemez

merhaba herkese :)
kısmetse yarın başlıyorum Karatay'a.Pek benim tarzım bi beslenme değil ama sonuçlar mükemmel

benim sorum şu:akşam işten 18:30 da dönüyorum. 7 de en geç yemek yemiş olsam,1 saat bekleyip spor salonuna gitsem..
buraya kadar her şey süper :)

ama karatay 7-8 den sonra yemek yok der.ancak spor eğitmenleri de spor sonunda mutlaka süt,yoğurt vs bi protein mutlaka yenmeli der.

peki bu kız ne yapar

diyeti detaylıca araştırıp uygulayanlar bi yorum yaparsa benden mutlusu yok :)

merhaba,

ben yarın başlıyorum kısmetse...kitapta çok sebzeden bahsetmiyor ama

sebze tükettiniz mi siz? et olmaksızın

ben genelde sebzeciyim. ama sadece sebze tok tutmuyor. o yüzden et/köfte/tavuk/balık ile desteklenmeli. ve mutlaka bol salata ve bol yoğurt.

ben 9 kilodan sonra motivem artacağına, bıkkınlık gelip demotive oldum.
yeniden başlayayım diyorum bi tatlı krizi tutuyor 3 gün sonra bozuyorum.

Şu an kilo alacağım diye çok korkuyorum.

motive olmak benim için de çok zor ama bi gayret başladım bakalım.2 gündür herhangi bir açlık yok şükür.

ama sormak istediğim bu bol salata yoğurt her yemeğin yanında geçerli mi acaba? (mesela örnek menülerinde bazen var bazen yok) sadece et yanında mı yiyoruz.Offf kafamda deli sorular

her yemeğin yanında yiyebilirsin. salata yoğurt sınırsız.

Merhabalar.Dun başladım karatay diyetine. Bugün canım aşırı ekmek yemek istedi neden bilmiyorum. Az bişey yiyerek bozdum diyeti. Ama kaldığım yerden devam edeceğim. Bir de ara oğunde leblebi yenebilirmi merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…