Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

10 günlük duraksama ardından tekrar başladı sanki kilolar gitmeye. yürüyüşlere de başladım. cumartesi bozmak zorunda kalacağım. o yüzden iki gündür hiç esnetmeden sıkı bir diyet uyguluyorum. pazar,pzt, salı günü yine çok sıkı bir diyet yapar çarşamba tartılırım.

süt içebilirsin yoğurt yiyebilirsin ama mümkünse katı bir şey tüketme

BuraYa kimse de yazmıyor. Acaba herkes zayifladi mi yoksa bilmediğimiz daha iyi bi diyet mi var.
Fikir alacak soru soracak tecrübeli arkadaşlar size ihtiyacimiz var
ya tartın bozulmuştur ya da spor yapmıyorsan vücudun bir gün topluyor bir gün atıyordur atacağı yağı ödemi toksini

Bende dün başladım 163 boya 64 kiloyum
Bel ve çevresi can simidi gibi büyüyüp gidiyor 60 kiloyum 4 kilo aldı 7 8 kilo versem çok iyi

Eveet, Cumartesi bozduğum halde, kilolar gitmiş..Geçen hafta 1,5 kilo vermişim.
Bu aynı tavaya koyduğunuz margarinin, ocağa koyar koymaz erimemesi gibi, kısa bir ısınma süresinin ardından yağ erimeye başlar, sonra tavayı ocaktan cektiğinizde de erime hemen durmaz, tavanın sıcaklığı ile bir miktar daha margarin erir. Önemli olan uzun süre ateşten uzak tutmamanız. Yani egzersize uzun süre ara vermemek lazım. Birkaç günlük araları vücudumuz tolere ediyor.

Kızlar banada destek olun ben emziriyorum bebegim 3 aylik sabah öğle ve akşam 3 ogun yiyorum acaba kac kilo veririm

Valla dostum ben 1 hafta olmadı 1 kilo verdim ancak o ödem filandir bu diyette ziyade yaşam biçimi ben hiç acikmiyorum ve besleyici şeyler zarar değil kar edersiniz birde emziriyormusunuz ki çok iyisi
62 k iloyum şöyle 5 kilo versem yeter 3 ogun beslenerek kac kilo veririm acaba

Valla dostum ben 1 hafta olmadı 1 kilo verdim ancak o ödem filandir bu diyette ziyade yaşam biçimi ben hiç acikmiyorum ve besleyici şeyler zarar değil kar edersiniz birde emziriyormusunuz ki çok iyisi
Bakalım bende bugün başlayayım ne kadar etkili olacak ama ben aralarda şekersiz komposto çok içerim emziriyorum neticede ek gıdaya gecmedik inşallah ise yarar

Diyete başlamadan önce genel kan tahlili yaptırdım Kolestrol, LDL,HDL, Trigliserid üst sınır seviyesindeydi. durum kötü değildi ancak Kolestrol üst sınıra yakındı.LDL yüksek HDL ise düşüktü. Karatay diyetine başlamamla beraber, omega 3 takviyesi de almaya başladım. 3 hafta da tahlil sonuçlarımda iyileşme oldu. gayet iyi değerlere sahibim. Doktor bile şaşırdı.

Merhabalar
Ben sizden birazcık bilgi almak istesem :) motiveye ihtiyacım var desem ne dersiniz. Pkoluyum ve insülin direncim var yardımcı olur musunuz

Kızlar Karatay beslenmesinde bana eşlik edecek arkadaşlar arıyorum. Diyet günlükleri başlığı altında bir konu açıp, birbirimize destek olup, istediğimizi kilolara inebilmek için farklı etkinlikler yaparız. Karatay sistemiyle ilgili oldukça bilinçliyim diyebilirim. Kendine güvenen, artık fazla kilolarıyla yaşamak istemeyen arkadaşları bekliyorum.

Ben de bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama ciddi yapamadığım için işe yaramıyor.

Merhabalar
Ben sizden birazcık bilgi almak istesem :) motiveye ihtiyacım var desem ne dersiniz. Pkoluyum ve insülin direncim var yardımcı olur musunuz
Kızlar Karatay beslenmesinde bana eşlik edecek arkadaşlar arıyorum. Diyet günlükleri başlığı altında bir konu açıp, birbirimize destek olup, istediğimizi kilolara inebilmek için farklı etkinlikler yaparız. Karatay sistemiyle ilgili oldukça bilinçliyim diyebilirim. Kendine güvenen, artık fazla kilolarıyla yaşamak istemeyen arkadaşları bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…