süt içebilirsin yoğurt yiyebilirsin ama mümkünse katı bir şey tüketmemerhaba herkese :)
kısmetse yarın başlıyorum Karatay'a.Pek benim tarzım bi beslenme değil ama sonuçlar mükemmel
benim sorum şu:akşam işten 18:30 da dönüyorum. 7 de en geç yemek yemiş olsam,1 saat bekleyip spor salonuna gitsem..
buraya kadar her şey süper :)
ama karatay 7-8 den sonra yemek yok der.ancak spor eğitmenleri de spor sonunda mutlaka süt,yoğurt vs bi protein mutlaka yenmeli der.
peki bu kız ne yapar
diyeti detaylıca araştırıp uygulayanlar bi yorum yaparsa benden mutlusu yok :)
ya tartın bozulmuştur ya da spor yapmıyorsan vücudun bir gün topluyor bir gün atıyordur atacağı yağı ödemi toksiniBuraYa kimse de yazmıyor. Acaba herkes zayifladi mi yoksa bilmediğimiz daha iyi bi diyet mi var.
Fikir alacak soru soracak tecrübeli arkadaşlar size ihtiyacimiz var
ay ben de bi muvaffak olamadim su diyete
Valla sizin işiniz daha kolay hem karatay hemde emzirme çok kolay olurKızlar banada destek olun ben emziriyorum bebegim 3 aylik sabah öğle ve akşam 3 ogun yiyorum acaba kac kilo veririm
62 k iloyum şöyle 5 kilo versem yeter 3 ogun beslenerek kac kilo veririm acabaValla sizin işiniz daha kolay hem karatay hemde emzirme çok kolay olur
62 k iloyum şöyle 5 kilo versem yeter 3 ogun beslenerek kac kilo veririm acaba
Bakalım bende bugün başlayayım ne kadar etkili olacak ama ben aralarda şekersiz komposto çok içerim emziriyorum neticede ek gıdaya gecmedik inşallah ise yararValla dostum ben 1 hafta olmadı 1 kilo verdim ancak o ödem filandir bu diyette ziyade yaşam biçimi ben hiç acikmiyorum ve besleyici şeyler zarar değil kar edersiniz birde emziriyormusunuz ki çok iyisi
Merhabalarmerhaba arkadaşlar,doktor gözetiminde 4 aydır dukan diyeti benzeri zannettiğim diyetimle 17 kilo verdim,karatay diyetini hiç bilmiyordum ama okuduktan sonra anladım ki benim diyetim dukan ve karatay karışımı bir diyetmiş.çünkü ilk beş gün sadece proteinle beslenerek atak yaptık,beş gün sonrası protein artı pişmemiş sebze yiyorum ve haftanın bir günü sebzesiz sadece protein(yumurta,peynir,et,balık,tavuk,kefir)tüketiyorum,belli bir kiloya inince ödül yemekler var,bu uygulamalar dukan diyetine uyuyor,ekmek,makarna,bulgur,pirinç ve en önemlisi şeker kesinlikle yok tabiki meyva bile yok içindeki şeker yağ yakımını yavaşlatıyormuş bu yönleriyle de karatay diyetine benziyor diyetim,ama inanın çok memnunum şubatın ilk haftası 90 kilo ile başladığım diyetime 72,600 ile devam ediyorum toplam 17 kilo verdim aşırı bir yağ kaybı yaşıyorum görenler inanamıyor gitgide daraldığımı söylüyorlar,şubat ayında 46 beden giyerken,40 beden kıyafet alabilmenin keyfini yaşıyorum..bir kere başlayınca çok alışıyorsunuz kaçamak yapınca mesela ağıza atılan bir kaşık makarnanın midenizi patlayacak kadar şişirdiğini zannediyorsunuz:))benimle aynı diyeti yapıp 15 kilo veren annemde aynı duyguları paylaşıyor.uygulaması çok kolay bir diyet,sadece yağsız et ve salata çabucak hazırlanıyor insanı sıkmıyor,ara öğün yapmıyorum,spor derseniz hiç yapamadım,evde ip atlıyorum bazen,bazende yürüyüşe gidiyorum.hiç bozmuyormuyum diyetimi ohhoooo çok kaçamak yapıyorum çoook ekmek,makarna değilde şekerli şeylere zaafım var benim,çikolata gofret kek pasta gördüğümde az da olsa yedim,yeşil çay ve 5 i bir yerde çayı içiyorum,c vitamini ve omega 3 takviyeleri kullanıyorum,ilk aylarda exodex adlı şeker isteğini baskılayan bitkisel destek kullandım,1,5 aydır kullanmıyorum.c vitamini protein diyetiyle yağ yakımını çok hızlandırıyor.inşallah başlar ve başarıı olursunuz kilo vermek harika bir duygu arkadaşlar
Ben de bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama ciddi yapamadığım için işe yaramıyor.Kızlar Karatay beslenmesinde bana eşlik edecek arkadaşlar arıyorum. Diyet günlükleri başlığı altında bir konu açıp, birbirimize destek olup, istediğimizi kilolara inebilmek için farklı etkinlikler yaparız. Karatay sistemiyle ilgili oldukça bilinçliyim diyebilirim. Kendine güvenen, artık fazla kilolarıyla yaşamak istemeyen arkadaşları bekliyorum.
Evet benim de sorunum aynen bu. 1 hafta süper gidiyorum, kilo veriyorum ama sonra eski halime geri dönüyorumBen de bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama ciddi yapamadığım için işe yaramıyor.
Kızlar Karatay beslenmesinde bana eşlik edecek arkadaşlar arıyorum. Diyet günlükleri başlığı altında bir konu açıp, birbirimize destek olup, istediğimizi kilolara inebilmek için farklı etkinlikler yaparız. Karatay sistemiyle ilgili oldukça bilinçliyim diyebilirim. Kendine güvenen, artık fazla kilolarıyla yaşamak istemeyen arkadaşları bekliyorum.Merhabalar
Ben sizden birazcık bilgi almak istesem :) motiveye ihtiyacım var desem ne dersiniz. Pkoluyum ve insülin direncim var yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?