Bende yarın başlıycam ALLAHın izniyle birbirimize destek olabiliriz.Kızlar Karatay beslenmesinde bana eşlik edecek arkadaşlar arıyorum. Diyet günlükleri başlığı altında bir konu açıp, birbirimize destek olup, istediğimizi kilolara inebilmek için farklı etkinlikler yaparız. Karatay sistemiyle ilgili oldukça bilinçliyim diyebilirim. Kendine güvenen, artık fazla kilolarıyla yaşamak istemeyen arkadaşları bekliyorum.
Ben 2 gün yapıp, 3. gün bırakıyorumBende yarın başlıycam ALLAHın izniyle birbirimize destek olabiliriz.
Kızlar Karatay beslenmesinde bana eşlik edecek arkadaşlar arıyorum. Diyet günlükleri başlığı altında bir konu açıp, birbirimize destek olup, istediğimizi kilolara inebilmek için farklı etkinlikler yaparız. Karatay sistemiyle ilgili oldukça bilinçliyim diyebilirim. Kendine güvenen, artık fazla kilolarıyla yaşamak istemeyen arkadaşları bekliyorum.
Ben 2 gün yapıp, 3. gün bırakıyorumNe yapacağım bilmiyorum
Ben de katılabilirim,43 yaşında 1.69 boy 76 kiloyum...Hadi başlayalımmmmBen 2 gün yapıp, 3. gün bırakıyorumNe yapacağım bilmiyorum
Ben Karatay denemeleri yaparken kendimle ilgili şunu öğrendim: şeker bağımlısıyım. Sabah ve akşam gayet güzel doyuyorum. Ama canım o kadar delicesine çikolata ve bisküvi istiyor ki, canavara dönüşüyorrum resmen. Kesinlikle şeker içeren gıdaların üzerinde, dikkat bağımlılık yapar, sağlığınıza zararlıdır yazmali bence kesinlikle. Sigara gibiBugün başladım 82.6 kg 1.69 boy 39 yaşım.Kahvaltı beni çok zorluyor midem bulana bulana yiyorum çok fazla geliyor hele 2 yumurta mahfediyor beni.Aynı sizin gibi başlayıp 3.4 gün bıraktığım çok denemem oldu.Ama yapan insanları takip ediyorum ayda 6-7 kilo veriyorlar ve sağlıklı beslenmede cabası.Ben abur cubura çok düşkün olduğum için tek kilo verme şansım karatay yoksa ucundan kıyısından tekrar yiyorum.20 kg fazlam var 4 ayda kendime süre verdim bu sefer olacak inşallah...
Olur başlayalım. Ben de dün başladım. Günlük mü açalımBen de katılabilirim,43 yaşında 1.69 boy 76 kiloyum...Hadi başlayalımmmm
Bence sizin bilginiz eksik Karatay diyeti ile ilgili. Karatay bir beslenme sistemi, diyet degil. Kilo verme aşamasında meyve yasak. Sonra da abartmadan yemek gerekiyor. Ben ömür boyu Karatay'a devam edeceğim, cok sükür. Allah razı olsun karatay hocadan. İnsülin direncim ilaç kullanmadan geçti.Kizlar karatay diyetinde meyve bile yasak. Insanlar oldu bitti meyve yerlerdi. Üstelik iyice sekeriniz düser. Bilmiyorum ama bana karatay diyeti hic mantikli gelmiyor. Ben kalori sayarak birde yag sayarqk verdim. Ve hicte geri almadim. Simdi siz ömür boyu bu karatqy diyetinemi devam edeceksiniz? Herseyin fazlasi zararli bence
Ben 80 kilo dan 73 kilo ya karatay kurallarına uyarak ,2 ayda indim ....Ben sağlıkçı biriyim şekerin düşmesini yanlış algılamışsınız....Bu bir tür ketojenik diyettir...Kizlar karatay diyetinde meyve bile yasak. Insanlar oldu bitti meyve yerlerdi. Üstelik iyice sekeriniz düser. Bilmiyorum ama bana karatay diyeti hic mantikli gelmiyor. Ben kalori sayarak birde yag sayarqk verdim. Ve hicte geri almadim. Simdi siz ömür boyu bu karatqy diyetinemi devam edeceksiniz? Herseyin fazlasi zararli bence
Ketojenik dedin, iyice karışacakBen 80 kilo dan 73 kilo ya karatay kurallarına uyarak ,2 ayda indim ....Ben sağlıkçı biriyim şekerin düşmesini yanlış algılamışsınız....Bu bir tür ketojenik diyettir...
Neyse yapmak isteyenler buyurun....Ketojenik dedin, iyice karışacak
Karatay proteinli diyet değil bu arada. Dukan diyetiyle mi karistiriyorsunuz biraz acaba?Yeterki saglikli olalim. Hangi beslenme olursa olsun. Sanirim bu biraz bünye meselesi. Ben proteinli diet yaptigimda 1 gr veremiyorum. Ama zayiflarken herseyi yiyorum sadece beyazlardan uzak suruyorum. Kan degerlerim cok iyi. Sanirim her beslenme kisi meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?