Bu arada 3.gün yola devam.Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum...Ben varım....
Benide eklerseniz bende katılmak isterim Karatay diyeti ile doğumdan sonra 17 Kilo werdim bi 10 Kilo daha wermek lazım biara bıraktım şimdi tekrar başlamak istiorumBen varım....
Kilosu fazla olan daha fazla kilo veriyor. Bence çekinmeben de katılmak istiyorum ama benim kilom çok fazlauyumlu yakın kilo aralıkları daha mı motive edici ve faydalı olur ki ?
Boy:169 Kg:82.5T tunaelvin C cigdemyagar T tetaanmarselinda kızlar kilo ve boy bildirimlerinizi yazın buraya. Konu açalım sonra, diyet günlüğü olarak.
P.tesi tartilmak iyi oluyor aslında. Haftasonu bırakmıyor insan kendini.her ayın 1i ve 15i olabilir. 15 günde bir tartılma uygun bence.
P.tesi iyi oluyor aslında. Haftasonu bırakmıyor insan kendini.Hadi kızlar haftada birgün belirleyip ogün tartılma günümüz olsun kg larımız yazalım mesela...
Ben geçen pazartesi başladım76.00 kilo olarak, arada kaçamak yaptım,bugün 74.7 kiloyumOlur başlayalım. Ben de dün başladım. Günlük mü açalım
o vakit 23 mayıs ilk tartılma çizelgemizi oluşturalım...Ben geçen pazartesi başladım76.00 kilo olarak, arada kaçamak yaptım,bugün 74.7 kiloyum
adı ne shealth mi?Programi play storden indirdim ad kilonuzu goruntuleyin.grafik,aylik kilolar var cok super
Ben s health kullanıyorum.Nabız falanda ölçüyorSizinde varmi buna benzer kullandiginiz programlar
Tamamo vakit 23 mayıs ilk tartılma çizelgemizi oluşturalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?