yeni topic açarsanız beni de etiketler misiniz. ben de karataya başlamak istiyorum yalnız olmuyor ne yazık kiTamam
Sizi etiketlerim konuda
Selam, tabii ki normaldir, günlük 100/200 gr farklar olabilir. Vücudun su tutar, adet dönemi yakındır vs. Bence günlük ölçüm yapma, haftalık ölçümler daha motive edici :)Merhaba, 1 haftadır karatay diyeti yapıyorum 1,2 kilo verdim ama son 2 gündür gr veremedim üstelik 200 gr almışım gibi görünüyor. Bu normal mi acaba?
10 günlük duraksama derken? 10 gündür karatay diyeti yapıp zayıflayamıyor musun ?10 günlük duraksama ardından tekrar başladı sanki kilolar gitmeye. yürüyüşlere de başladım. cumartesi bozmak zorunda kalacağım. o yüzden iki gündür hiç esnetmeden sıkı bir diyet uyguluyorum. pazar,pzt, salı günü yine çok sıkı bir diyet yapar çarşamba tartılırım.
ben zayıfım aslında 51,9 kiloyum bugün, fakat bölgesel sorunlarım var ,kolarım ve bacaklarım kalın :) ve sıkılaşmam gerekiyor. Spor yapamıyorum .Selam, tabii ki normaldir, günlük 100/200 gr farklar olabilir. Vücudun su tutar, adet dönemi yakındır vs. Bence günlük ölçüm yapma, haftalık ölçümler daha motive edici :)
Olabilir, yağ fazlan yoksa kastan gider eğer egzersizi arttırmazsan. Hiç olmazsa günlük yürümeye çalış en az 40 dk. Hem sıkılaşmaya da faydası olurben zayıfım aslında 51,9 kiloyum bugün, fakat bölgesel sorunlarım ve sıkılaşmam gerekiyor. Spor yapamıyorum .
Yağ fazlam yok sadece 2-3 kilo daha zayıf olmak istiyorum bu nedenle mi veremiyorum acaba?
bugün serbest öğün kullanıcam, dikkat etmem gereken bir şey var mı? Yemek +pasta yemek istiyorum öğlen mesela..uygun olur mu acaba serbest öğünleri nasıl kullanmalıyım?Kızlar mutlu pazarlar,
Bir dönem ben de Karatay diyetine kafa takanlardanım. Ama sonra anladım ki bu bir diyet değil beslenme tarzı. Bence diyet yapma fikrine değil de sağlıklı beslenme fikrine odaklanmak hem daha iyi sonuç veriyor, hem de ömür boyu süren bir alışkanlık haline geliyor.
Nacizane tavsiyem tecrübeyle sabittir..
Ben küçük porsyonlar halinde abartmadan canımın çok istediği 2 şeyi yiyorum serbest günlerde. Mesela bir porsiyon tatlı ve iskender gibi ama diğer öğünlerimde kontrolü elden bırakmıyorum tabii :)bugün serbest öğün kullanıcam, dikkat etmem gereken bir şey var mı? Yemek +pasta yemek istiyorum öğlen mesela..uygun olur mu acaba serbest öğünleri nasıl kullanmalıyım?
ya iskenderi ben normalde de yerim ki pidesiz, acaba yanlış mı biliyorum ben ? Dün mesela kebap yedim yanında tabii ki hiç karbonhidrat almadan..ayran ve salata ile..pilavsız..Ben küçük porsyonlar halinde abartmadan canımın çok istediği 2 şeyi yiyorum serbest günlerde. Mesela bir porsiyon tatlı ve iskender gibi ama diğer öğünlerimde kontrolü elden bırakmıyorum tabii :)
beni de eklerseniz sevinirim 1 haftadır yapıyorum ben de..Bütün kızlar toplandık, Karatay'a başladık diye konu açalım. Ne dersiniz?
@tetaan @tunaelvin @cigdemyagar
Valla bilemedim bana gayet doğru göründü. Demirhindi diye bişey duydun mu bilmiyorum ama madem spor da yapamıyorsun bi bak istersen DEMİRHİNDİ:HIZLI BİR METABOLİZMA İÇİN ben çok faydasını görmüştüm ve blogumda paylaşmıştım.ya iskenderi ben normalde de yerim ki pidesiz, acaba yanlış mı biliyorum ben ? Dün mesela kebap yedim yanında tabii ki hiç karbonhidrat almadan..ayran ve salata ile..pilavsız..
10 gündür diyet yapmama rağmen verememiştim, duraklama denir bu dönemlere.sonra tekrar vermiştim. şimdi yine duraklamadayım.10 günlük duraksama derken? 10 gündür karatay diyeti yapıp zayıflayamıyor musun ?
Ben de 1 hafdadır yapıyorum 1,2 kilo verdim , son 2 günde kilom aynı kaldı bugün de 200 gr fazla çıktım ..normal mi bu?
yanlış uyguladığım bir şey varsa öğrenmeliyim ; dünkü öğünlerimi yazıyorum ;
sabah menemen ( tereyağlı, sivri biber, kırmızı biber,maydonoz,bol peynir,domates)
öğlen adana kebap,salata,ayran,mercimek çorbası
akşam zeytinyağlı kabak yemeği (içerisine hiç şeker eklemedim pişirirken) ve yanında bol yoğurt
şimdi aklıma takılanlar; sabahları peyniri hep bol bol yiyorum öyle az değil yani..bunda bir hata var mı ? yanında da az az ceviz,fındık,badem, 2 yumurta(kah kayısı kıvamında haşlanmış, kah omlet olarak tereyağında)..
Diğeri domates yememeli miyim acaba? Sabah çok çekinerek 1 menemenin içerisine ekledim ..
peynir avuç içi kadar olmalı, fazla derken bunu geçiyor mu bilemedim. avuç içi de oldukça fazla bir miktar.
domateste sakınca yok isetediğiniz kadar yiyin
kuru yemiş yememişsiniz o eksik, bir çay bardağı ceviz, fındık, yerfıstığı vs. yeseniz iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?