Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sizin menülerinizi merak ediyorum bayanlar, benden başka bu diyeti şu an yapan var mı?

Bu arada bu diyetin bendeki etkileri şöyle oldu; yüzümde ilk başlarda biraz sivilce çıktı, sonra her gün bir asabiyet, bir sinir, kendimi aç hissediyorum hep..ve çok yorgun hissediyorum genelde..eve gelir gelmez çok uykum geliyor..spor yapamıyorum mecalim kalmıyor..

Sizdeki etkileri nasıl ? Normal mi bunlar ya ?

Merhaba bende böyle beslenmek istiyorum ama sizde hiç baş dönmesi oldu mu merak ediyorum
Karbonhidrat eksikliğinden olurmuş
baş dönmesi olmadı ben de 2. haftamdayım. Sinir ve halsizlik yapıyor ama şu an alıştım...insülin direnci kırılana kadar zorlanıyorsun sanırım..ne kadar fazla kilon varsa o kadar fazla kilo veriyorsun..Bir arkadaş 2 haftada 5 kilo verdi, ben 1 kilo verdim..

bu kuruyemişleri hangi öğünde tüketmek gerekiyor acaba?
2-3 adet azar azar yiyorum kahvaltıda 1 çay bardağı kadar değil de..

kahvaltı da bir çay bardağı yemeniz daha iyi olur. iki dolu avuça denk geliyor. burada maksat hem kaliteli ve doğru gıda alarak tok kalmak, hemde iyi yağlar alıp omega 3 seviyenizi yükseltmek. hepsini birden kahvaltıda almalısınız ki omega 3 miktarınız yüksek olsun. yumurtada da omega 3 var çünkü.. bir nevi omega 3 yüklemesi gibi düşünün. ben bunun üstüne 3-4 tane de omega 3 hapı içiyorum.

Ben yapıyorum ama normalde de ekmek ve tatlı sevmeyen biri olarak zorlanmıyorum ve kilo da vermicem sanırım.

Cumartesi başladım. Bugün tam gaz devam daha ağzıma şekerli bişey sürmedm.

Cumartesi sabah bi yumurta öğlen somon akşam köfte yoğurt salata yedm. Pazar da aynı. Bugün sabah kahvaltı ettim yumurta peynir zeytin domates. İftara davetliyim. O yüzden öğlen yemedm. İftarda asla pide yemicem. Bakalım ne çıkıcak :)

Cuma akşam 59dum. Sonra tartılmadım. Yarın bakıcam.

Asla pes etmeyin.Başarırsınız.

Merhaba arkadaslar,benim insulin direncim var. İlac kullanarak ve diyet yaparak 3 ayda 8 kilo zar zor verdim.tabiki husran olunca biraktim.verdiklerimi geri aldim.bugun kitabi siparis verecem ama ilaca baslayip baslamamk da kararsiz kaldim.kullandigim ilac yanlis anlasilmasin.dahiliye dr kontrolunde ictigimmbir ilac.bu konuda bilgili olan arkadaslar yardimci olur musunuz

Slm hanımlar bende Karatay diyeti yapmak istiyorum biraz araştırdım. menülerimi sizlerle paylaşarak ve sizlerden destek alarak yarın başlamak istiyorum boyum 1,68 kilom 86

Merhaba arkadaşlar,
Karatay diyeti denedim hem de uzun süre denedim. Yaklaşık 5 ay kadar programını uyguladım ve çok da güzel kilo verdim. Fakat 5 ay sonra irademe hakim olamadım ve biraz kaçırmaya başladım. Sporu da biraz sallayınca manyak gibi kilo almaya başladım. Yani hangi diyeti yaparsanız yapın, sonrasında koruma evresi denen dönemi uygulamazsanız ya da spor yapmayıp yemeği fazla kaçırırsanız kilo alıyorsunuz. Benim şimdiki mantığım normal kilomun azıcık üstüne çıktığımda hemen şok diyet uygulamak ve spor yapmak kaydıyla hemen kiloları geri vermek üzerine kurulu. Bu yüzen de haftada bir tartı üzerine çıkıyorum Evet komik geliyor olabilir ama bence formda kalmanın en güzel yolu bu. Herkese tavsiye ederim.
Zayıflama konusunda ise her zaman aynı diyetleri yapmıyorum Bazen yoğurt kürü, bazen maydanoz kürü bazen de soğan kürü uyguluyorum. Yani her defasında aynı şok diyeti ya da aynı kürü uygulamanın zararlı olacağını duymuştum vir seferinde o yüzden böyle bir yol buldum kendime
Karatay diyeti gerçekten müthiş bir diyet. Doğru uygulanırsa ve bir hayat biçimi haline getirilirse hem sağlığınızdan olmayacak, hem de formda kalacaksınız. Hem yiyorsun hem de zayıflıyorsun. Ama dediğim gibi DÜZENLİ uygulanırsa. Bu kısım aşırı önemli. Ayrıca sabırsız bir insansanız da sizi yoracak bir diyet. Çünkü uzun vadeli bir diyet.
Herkese iyi zayıflamalar kızlar, inşallah sizler de kısa sürede kilo verme yaşarsınız ve benim gibi fit bir vücuda sahip olursunuz

Bence her insan farkli. Biyerde okudum her cesit diyet sok disinda aslinda uygundur. Karatay olabilir yag sayma kalori sayma vs. Hepsi uygun. Kimr ne uyarsa tabiki.

Merhaba arkadaslar cnm bende de insilin direnci var ilac kullaniosum ama biraktim tekrar doktora gdip kontrol etmem lazim

Tek olayimiz sabir aslinda keske simdiye kadse sabretseydim zaten butun kilolar gderdi ama yapmadim artik yapmak istiorum

çayı şekersiz içemezdim. yaklaşık 2-3 yıl önce 3 şekerle içtiğim çayı, tek şekere indirmiştim. 2 haftadır da şekersiz içiyorum. ilk zamanlar zıkkımın dibi gibi geliyordu. şimdi eskisinden çok daha fazla çay içmeye başladım. ama hala kahveyi şekersiz içemiyorum. günde bir kahve içerdim nerdeyse bu şekersiz içememe nedeni ile haftada 2ye kadar indirdim.
2 haftadır ekmek de yemiyorum.
ödem gitti, vücudumda genel olarak bir küçülme hissediyorum. dışardan bu görünüyor. ama tartıya yansıyan buyük bir fark yok. (1-2 kg gitti) tek canımı sıkan bu durum...
bu hafta birkaç hatamı da düzeltim yola devam edeceğim. 73 kg.dayım. 68 ilk hedefim

hadi birbirimizi motive edelim. kilolar gitsin
Edelim cnm ya gitsin bnde inan her turlu sekeri meyveyi dahil bi gun yemesem vcudum rahatlio sanki ekmek falan umrumda degil cok gervi aramiorum ama ben leblebiye hastayim canm beni cok tok tutuo karatayin da leblebi nohit cok yemegin dedigini okudum ama gunde bi avuctan bisey olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…