baş dönmesi olmadı ben de 2. haftamdayım. Sinir ve halsizlik yapıyor ama şu an alıştım...insülin direnci kırılana kadar zorlanıyorsun sanırım..ne kadar fazla kilon varsa o kadar fazla kilo veriyorsun..Bir arkadaş 2 haftada 5 kilo verdi, ben 1 kilo verdim..Merhaba bende böyle beslenmek istiyorum ama sizde hiç baş dönmesi oldu mu merak ediyorum
Karbonhidrat eksikliğinden olurmuş
bu kuruyemişleri hangi öğünde tüketmek gerekiyor acaba?
2-3 adet azar azar yiyorum kahvaltıda 1 çay bardağı kadar değil de..
baş dönmesi olmadı ben de 2. haftamdayım. Sinir ve halsizlik yapıyor ama şu an alıştım...insülin direnci kırılana kadar zorlanıyorsun sanırım..ne kadar fazla kilon varsa o kadar fazla kilo veriyorsun..Bir arkadaş 2 haftada 5 kilo verdi, ben 1 kilo verdim..
Asla pes etmeyin.Başarırsınız.Ben yapıyorum ama normalde de ekmek ve tatlı sevmeyen biri olarak zorlanmıyorum ve kilo da vermicem sanırım.
Cumartesi başladım. Bugün tam gaz devam daha ağzıma şekerli bişey sürmedm.
Cumartesi sabah bi yumurta öğlen somon akşam köfte yoğurt salata yedm. Pazar da aynı. Bugün sabah kahvaltı ettim yumurta peynir zeytin domates. İftara davetliyim. O yüzden öğlen yemedm. İftarda asla pide yemicem. Bakalım ne çıkıcak :)
Cuma akşam 59dum. Sonra tartılmadım. Yarın bakıcam.
Merhaba arkadaslar cnm bende de insilin direnci var ilac kullaniosum ama biraktim tekrar doktora gdip kontrol etmem lazimMerhaba arkadaslar,benim insulin direncim var. İlac kullanarak ve diyet yaparak 3 ayda 8 kilo zar zor verdim.tabiki husran olunca biraktim.verdiklerimi geri aldim.bugun kitabi siparis verecem ama ilaca baslayip baslamamk da kararsiz kaldim.kullandigim ilac yanlis anlasilmasin.dahiliye dr kontrolunde ictigimmbir ilac.bu konuda bilgili olan arkadaslar yardimci olur musunuz
Edelim cnm ya gitsin bnde inan her turlu sekeri meyveyi dahil bi gun yemesem vcudum rahatlio sanki ekmek falan umrumda degil cok gervi aramiorum ama ben leblebiye hastayim canm beni cok tok tutuo karatayin da leblebi nohit cok yemegin dedigini okudum ama gunde bi avuctan bisey olur mu kihadi birbirimizi motive edelim. kilolar gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?