Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Slm pazartesi başladım diyete 75.100 ile bu sabah 73.000 düm ben iki öğün yiyorum bol yiyorum akşam ları yarım saat yürüyüş yapıyorum biraz zorlanıyor um 70 olunca 3 öğüne çıkmayı düşünüyorum herkese tavsiye ederim.

Glisemik değeri yüksek olduğu için az yemeyi tavsiye ediyor bir avuçtan birşey olmaz öğün saatinde

Öncelikle kendimi tanıtayım
31 yaşındayım iki çocuk annesiyim.hamileşik ve emzirmede çok fazla kilo aldım yürüyüşüm değişti, sallanarak yalpalayarak yürüyorum ayaklarım mayalı poğaça gibi puf puf ayakkabı bulamıyorm. Yüzüklerim olmuyor. Gıdım
Sarktı,kollarım pehlivan gibi .Kıyafetlerimin içerisine sığamıyorum!
Geçen gün oğlum (7 yaşında) anne yaaa çok genişledin koltuğa artık beraber yatamıyoruz Dedi. Doğru söylüyor !
Karatay diyeti yapıp vermek istiyorum.
Nereden başlarsam Kar die düşünüyorum.
Buraya yazarım bilmediğimi öğrenir.moral motivasyonum artar.
Kilomu bilmiyorum
Tartılmak istemiyorum ama en son 86
Diye hatırlıyorum
1) 80 kg inince
2) 75 kg
3) 70 kg

Canm hosgeldin onemli olan baslamaya karar vermek hergun yaz sen basladik mi biter ins vericez bu kilolari

Hoşgeldin canım şeker ve karbonhidrat ı bırakman lazım yarım saat yürüyüş yeterli olur.Ben şekeri 1 ay oldu bırakalı karbonhidrat ıda pazartesi bıraktım bende 60 olmak istiyorum inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız

Ya canm aslindq hic sevmiorum zaten ama su ekmek olayi beni mahvedio normalde zaten yemiorum ama yasak ya ondan midir nedir

3 haftadır ekmek yok çayda şeker yok
ama dayanamayıp dün biraz üzüm yedim ve akşamda bir dilim kek yedim malesef
yeni doğum yaptım (1 yaşında oldu oğlum) doğuma 90 kg ile girdim. doğumdan sonraki 2 ay içinde diyetsiz hatta süt yapsın diye herşeyi yiyerek 82 kg indim. uzun süre aynı kiloda kaldıktan sonra son 4-5 aydır 73-75 arasında değişen bir kiloya indim. ilk hedefim 68 kg. (asıl hedef 65)
yürüyüş imkanım yok ama arada pilates yapıyorum. umarım en kısa zamanda istediğim kiloya inerim.

Ya canm aslindq hic sevmiorum zaten ama su ekmek olayi beni mahvedio normalde zaten yemiorum ama yasak ya ondan midir nedir
Benim Bugün tam bir hafta oldu yeni yeni alışıyorum, sigara tiryakiliği gibi çok zor unlu gıdaları bırakmak ya ..

İnşallah Canım ya
Şeker İ bıraktım
Bugun iki yumurta ve beyaz peynir maydonozlu omlet +7 siyah zeytin +domates+yer fıstığı ve çay içtim
Öğlen E kuruyemiş ile geçiştirip
Akşam a yürek kavurma ve de kurufasulye yoğurt düşünüyorum meyve hiç yok
Sabahta sürahi ye 2 lt du kabuk tarçın tane karabiber karanfil koydum suyun kokulu olsun ki güzel içerim

Son düzenleme:

Bende doğum yapalımbir ay oldu doğum sonrası 5 kg kalmıştı Sütüm de vardı
Ama. O dönem ailemden birisi zor Zaman'lar geçiriyordu sanırım bende üzülünce kendimi yemek yemeye verenlerdenim şuan doğum yaptığım kilodayım 86
+8 kg almışım
Eşim kilo verdikçe hediye vaatlerinde bulunuyor
80 de bi hediye küçük
69 kg büyük bir hediye
64 te de büyük hediye
59 ta da büyük hediye
Dedi Arkasından Dabi kadar külfetli birşeye girmem ama yapamayacağını biliyorum Dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…