Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

karatay diyetinde kilo verirken hiç meyve yemiyoruz değil mi.
Yiuebilioruz cnm ama gunde bi tane meyveyi nasil yiuevcegimiz yazio mesela bi tane meyve bi avuc ceviz ve yogurr bi ogun olabilir peki sen sadece ekmek ve seker yemeyerek mi 2 ayda zayifladin canim

Aa oardon gordum 2 kilo vermissin cnm suoer ac kaldin mi peki
Dediğim gibi karbonhidrat yokluğu çok zordu.İlk 3-4 gün baş ağrısı yaptı çok acıktım çünkü ben iki öğün yiyorum ama bugün çok rahatım alışıyor bünye sanırım sabah çok çabuk doydum bugün ,akşama kadar yemiycemi düşünerek zorla yedim.

Daha çok verirdim aslında ilk üç gün zor geçti aralarda ceviz ve gün kurusu yedim kurala uymadım.Bu hafta daha çok veririm inşallah aralarda sadece kefir,çay ,kahve ve su içiyorum.
Ben karatayin kitabina baktim gun kurusu ve ceviz yasak degilki cnm

Aslinda bende seker alan biri degilim cok ama karatay diyetine baslayinca aalinda ne kadar da sekere bagimli yasadigimzi gordum

Ben karatayin kitabina baktim gun kurusu ve ceviz yasak degilki cnm
İki öğün arasında yasak canım iki öğün arasında sadece çay ,kahve ,ayran, kefir, su serbest..Belkide normali budur verdiğim kilonun.Ben geçen hafta ilk 3 gün bayağı abarttım ceviz ve gün kurusunu yemeyi..

Aslinda bende seker alan biri degilim cok ama karatay diyetine baslayinca aalinda ne kadar da sekere bagimli yasadigimzi gordum
Ben tatlı krizime sütlü Türk kahvesi yle çözüm buldum yemeğimi yedikten sonra vakit geçmeden hemen bir iki bardak içiyorum kesiyor tabi birde gün kurusu yiyorum öğünü tamamlıyorum ancak kesiyor.Kitabinda öğün araları ceviz gün kurusu serbest mi yazıyor.

Bende dioki okudugumda eger oglen yemek yemek istemezseniz o zaman bi tane meyve bi avic ceviz ve yogutla bi ogun yapabilirsiniz dio o meyveyi de siyah kuri uzum veya 5 6 kayiso veya 5 6 murdum.erigi dio canim

Gece kızıma mama yaptım 23:00 gibi 2-3 tatlı kaşığı muhallebi yedim
Dün de akşam üzeri yemek saatinden 3 saat önce kadar tattım buna rağmen 300 gr verdim
Bugun tamamen uyarım
Sabah 3 yum domates salatalık fıstık
Öğlen fıstık süt
Akşam tavuk salata ayran

3.kilomunda içine girdim 300 gr vermişim.Bayrama kadar 70 olamasamda 71 olucam sanırım.Şeker krizi ekmek krizi bitti ,eser kalmadı. Sabah omletimi zor yedim domates salatalığın yarısı kaldı.Zar zor iki dilim peynir ve ceviz yedim.Mide ameliyatı geçirmiş gibiyim almıyor mide küçülmüş.

Demekki kırılma noktan bir hafta demekki darısı başıma
Tebrikler

Hadi ya tum bunlar karatay doyetiyle mi oldu

Canm senin baslayali ne kadar oldu bide hic meyve yedin mi ne kadar aurede alistin

Canm senin baslayali ne kadar oldu bide hic meyve yedin mi ne kadar aurede alistin
Bugün 9.günüm meyve 3.günumde karpuz yedim bir dahada meyve yemedim.Ben inat ettim 70 kilo oluncaya kadar diyete tamamen uyacağım diye 69700 ü göreyim 3 öğüne başlıycam, meyveyle zaten pek aram yok ama onuda yerim.

Aferin cnm.sana bnde inat etcem farkinda olmadan bagimli olmusuz butun karbonhidratlara ayrica 2 ogun bna da yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…