Bende doğum yapalım 1 sene oldu doğum sonrası 5 kg kalmıştı Sütüm de vardı
Ama. O dönem ailemden birisi zor Zaman'lar geçiriyordu sanırım bende üzülünce kendimi yemek yemeye verenlerdenim şuan doğum yaptığım kilodayım 86
+8 kg almışım
Eşim kilo verdikçe hediye vaatlerinde bulunuyor
80 de bi hediye küçük
69 kg büyük bir hediye
64 te de büyük hediye
59 ta da büyük hediye
Dedi Arkasından Dabi kadar külfetli birşeye girmem ama yapamayacağını biliyorum Dedi
Yiuebilioruz cnm ama gunde bi tane meyveyi nasil yiuevcegimiz yazio mesela bi tane meyve bi avuc ceviz ve yogurr bi ogun olabilir peki sen sadece ekmek ve seker yemeyerek mi 2 ayda zayifladin canimkaratay diyetinde kilo verirken hiç meyve yemiyoruz değil mi.
Bir haftada ne kadar verdin peki canimBenim Bugün tam bir hafta oldu yeni yeni alışıyorum, sigara tiryakiliği gibi çok zor unlu gıdaları bırakmak ya ..
Aa oardon gordum 2 kilo vermissin cnm suoer ac kaldin mi pekiBir haftada ne kadar verdin peki canim
Dediğim gibi karbonhidrat yokluğu çok zordu.İlk 3-4 gün baş ağrısı yaptı çok acıktım çünkü ben iki öğün yiyorum ama bugün çok rahatım alışıyor bünye sanırım sabah çok çabuk doydum bugün ,akşama kadar yemiycemi düşünerek zorla yedim.Aa oardon gordum 2 kilo vermissin cnm suoer ac kaldin mi peki
Daha çok verirdim aslında ilk üç gün zor geçti aralarda ceviz ve gün kurusu yedim kurala uymadım.Bu hafta daha çok veririm inşallah aralarda sadece kefir,çay ,kahve ve su içiyorum.Gayet ii
Ben karatayin kitabina baktim gun kurusu ve ceviz yasak degilki cnmDaha çok verirdim aslında ilk üç gün zor geçti aralarda ceviz ve gün kurusu yedim kurala uymadım.Bu hafta daha çok veririm inşallah aralarda sadece kefir,çay ,kahve ve su içiyorum.
Aslinda bende seker alan biri degilim cok ama karatay diyetine baslayinca aalinda ne kadar da sekere bagimli yasadigimzi gordumDediğim gibi karbonhidrat yokluğu çok zordu.İlk 3-4 gün baş ağrısı yaptı çok acıktım çünkü ben iki öğün yiyorum ama bugün çok rahatım alışıyor bünye sanırım sabah çok çabuk doydum bugün ,akşama kadar yemiycemi düşünerek zorla yedim.
İki öğün arasında yasak canım iki öğün arasında sadece çay ,kahve ,ayran, kefir, su serbest..Belkide normali budur verdiğim kilonun.Ben geçen hafta ilk 3 gün bayağı abarttım ceviz ve gün kurusunu yemeyi..Ben karatayin kitabina baktim gun kurusu ve ceviz yasak degilki cnm
Ben tatlı krizime sütlü Türk kahvesi yle çözüm buldum yemeğimi yedikten sonra vakit geçmeden hemen bir iki bardak içiyorum kesiyor tabi birde gün kurusu yiyorum öğünü tamamlıyorum ancak kesiyor.Kitabinda öğün araları ceviz gün kurusu serbest mi yazıyor.Aslinda bende seker alan biri degilim cok ama karatay diyetine baslayinca aalinda ne kadar da sekere bagimli yasadigimzi gordum
İki öğün arasında yasak canım iki öğün arasında sadece çay ,kahve ,ayran, kefir, su serbest..Belkide normali budur verdiğim kilonun.Ben geçen hafta ilk 3 gün bayağı abarttım ceviz ve gün kurusunu yemeyi..
Bende dioki okudugumda eger oglen yemek yemek istemezseniz o zaman bi tane meyve bi avic ceviz ve yogutla bi ogun yapabilirsiniz dio o meyveyi de siyah kuri uzum veya 5 6 kayiso veya 5 6 murdum.erigi dio canimBen tatlı krizime sütlü Türk kahvesi yle çözüm buldum yemeğimi yedikten sonra vakit geçmeden hemen bir iki bardak içiyorum kesiyor tabi birde gün kurusu yiyorum öğünü tamamlıyorum ancak kesiyor.Kitabinda öğün araları ceviz gün kurusu serbest mi yazıyor.
3.kilomunda içine girdim 300 gr vermişim.Bayrama kadar 70 olamasamda 71 olucam sanırım.Şeker krizi ekmek krizi bitti ,eser kalmadı. Sabah omletimi zor yedim domates salatalığın yarısı kaldı.Zar zor iki dilim peynir ve ceviz yedim.Mide ameliyatı geçirmiş gibiyim almıyor mide küçülmüş.
Hadi ya tum bunlar karatay doyetiyle mi oldu3.kilomunda içine girdim 300 gr vermişim.Bayrama kadar 70 olamasamda 71 olucam sanırım.Şeker krizi ekmek krizi bitti ,eser kalmadı. Sabah omletimi zor yedim domates salatalığın yarısı kaldı.Zar zor iki dilim peynir ve ceviz yedim.Mide ameliyatı geçirmiş gibiyim almıyor mide küçülmüş.
Canm senin baslayali ne kadar oldu bide hic meyve yedin mi ne kadar aurede alistin3.kilomunda içine girdim 300 gr vermişim.Bayrama kadar 70 olamasamda 71 olucam sanırım.Şeker krizi ekmek krizi bitti ,eser kalmadı. Sabah omletimi zor yedim domates salatalığın yarısı kaldı.Zar zor iki dilim peynir ve ceviz yedim.Mide ameliyatı geçirmiş gibiyim almıyor mide küçülmüş.
İnşallah sağol canım.Demekki kırılma noktan bir hafta demekki darısı başıma
Tebrikler
Bugün 9.günüm meyve 3.günumde karpuz yedim bir dahada meyve yemedim.Ben inat ettim 70 kilo oluncaya kadar diyete tamamen uyacağım diye 69700 ü göreyim 3 öğüne başlıycam, meyveyle zaten pek aram yok ama onuda yerim.Canm senin baslayali ne kadar oldu bide hic meyve yedin mi ne kadar aurede alistin
Aferin cnm.sana bnde inat etcem farkinda olmadan bagimli olmusuz butun karbonhidratlara ayrica 2 ogun bna da yeterBugün 9.günüm meyve 3.günumde karpuz yedim bir dahada meyve yemedim.Ben inat ettim 70 kilo oluncaya kadar diyete tamamen uyacağım diye 69700 ü göreyim 3 öğüne başlıycam, meyveyle zaten pek aram yok ama onuda yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?