Seni görünce bende gayret diyorum ve bende ilk hedef 80 oluncaya kadar -6 kgBugün 9.günüm meyve 3.günumde karpuz yedim bir dahada meyve yemedim.Ben inat ettim 70 kilo oluncaya kadar diyete tamamen uyacağım diye 69700 ü göreyim 3 öğüne başlıycam, meyveyle zaten pek aram yok ama onuda yerim.
Ne kadar oldu başlayalı ?1 kg vermişimm.. sonunda tartıda 72yi gördüm çok şükür.
72600 olmuşum 11 günde 2,5 kiloEn güzeli de licrasız 40 beden pantolon uma girdim Çok mutluyum..Darısı başınıza.
İnşallah sende biran evvel verirsin canım yürüyüşün faydası sanırım.Evet darısı başımıza tebrikler
Böyle kilo verenleri görünce daha dikkatli ve istikrarlı Karatay a devam diyorum
Cook sevndim cnm bnim de 2.gun karatayda kendimi mutlu hissediorum bnde ac degilim sanki gobegim bir gunde eridi bi sure tartilmicam snra bakicam72600 olmuşum 11 günde 2,5 kiloEn güzeli de licrasız 40 beden pantolon uma girdim Çok mutluyum..Darısı başınıza.
Bende yarın tartılıpCook sevndim cnm bnim de 2.gun karatayda kendimi mutlu hissediorum bnde ac degilim sanki gobegim bir gunde eridi bi sure tartilmicam snra bakicam
Olsun cnm 2 kilo ne demek cok iyi masallahBende yarın tartılıp
Ayın 21 ine kadar tarılmayacağım bugun 2 kg vermişim.
4 . Gün su kaybı. Olabilir ama tartıda bu rakamları görmek ii geliyor yürüyüş yapamıyorum okullar nsçılsın o Zaman daha iyi olucak
4 günde 2 kilo çok iyiBende yarın tartılıp
Ayın 21 ine kadar tarılmayacağım bugun 2 kg vermişim.
4 . Gün su kaybı. Olabilir ama tartıda bu rakamları görmek ii geliyor yürüyüş yapamıyorum okullar nsçılsın o Zaman daha iyi olucak
Şu okullar bi açılsın da yürüyüş ile desteklerim .4 günde 2 kilo çok iyiBir iki derken bütün fazlalık larımızdan kurtuluruz inşallah
Sen nasil yapiosun cnm sabah ogle aksam neler yiyosun
Şu okullar bi açılsın da yürüyüş ile desteklerim .
İnşsllah hepimiz istediğimiz kilolara geliriz
Şu iştah tıkanması bendede var
Tatlı çooook severim ama hiç aramıyorum
Çayımı tatlandırıcısız içiyorum
Ekmek yok
Gayet iyi şuan
Umarım bayramda da vermeye devam ederim
Başka bir yere gidince misafirliğe düzen bozulıyor
Kurban allahtan et yenilir
tatlılara HAYIR
Şöyle ayın 21 inde bayağı kilo vermiş olarak yaZarım
Sabah 8:00-8:30 gibiSen nasil yapiosun cnm sabah ogle aksam neler yiyosun
Meyve hic yiyo musun cnm bugun bnde de karniyarik var kozlemeSabah 8:00-8:30 gibi
Peynirli maydonoz bazen yeşil biber li omlet
(2yum)
Bazen haşlıyorum biber közleyip
5 zeytin büyük domates salatalık bir çay bardağı yer fıstığı
10:00
Gibi Türk kahvesi
14:00 gibi
Çay bardağı 25 tane çiğ fındık büyük bardak süt
Veya 3 bardak ayran
veya bir kase içerisine salatalık rendeliyordum bol sarımsak ve naneli yoğurt
20:00 gibi
Tavuk sote bol salata büyük kase salatalıklı yoğurt veya ayran
Geçen gün yeşil fasulye vardı et yapmadım yanına tok tutsun die biraz peynir yedim
Bugun karnıyarık var közleyerek yapıyorum ( kızartma yasak)
Hersaat başı bir bardak su içiyorum 2.5 lt geçiyor yürüyüş hiç yapamıyorum
Bunun dışında arada hiç
Bişi yemedim akşam da su içip yatıyom
Rahatsan zorlanmıyorsan karataya devam et bence hızlı ve sağlıklı ,bahaneyle şeker ve ekmekten kurtulursunuz .Yaa kizlar size biaey sorcam lutfen cvp verin aklim cok karisik karatay doyetini cok guzel yapiorum kendimi mutlu da hissediorum onu yaparken ben bi yandan da diyetisyene gdiorum vucudum uaglanmis gorunuo bana dedi ki ekmek yemen lazim ceviz hem cok kucuk hemde cok yagli bisey dedi ekmek verio napcam ben ya
YooookMeyve hic yiyo musun cnm bugun bnde de karniyarik var kozleme
Canım diyetisyene. Gidip denemiş bir sürü obezYaa kizlar size biaey sorcam lutfen cvp verin aklim cok karisik karatay doyetini cok guzel yapiorum kendimi mutlu da hissediorum onu yaparken ben bi yandan da diyetisyene gdiorum vucudum uaglanmis gorunuo bana dedi ki ekmek yemen lazim ceviz hem cok kucuk hemde cok yagli bisey dedi ekmek verio napcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?