Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ah canm ah ne kadar dogru soyledin inanki zaten bir yikdir o diyet mi bu diyet mi derken bocaladim ne yapcagimi bilemeden aldim kilolari bence care karatay en iyi onda doyuyorum ama vicudum bu hafta yagli cikinca biraz moralim bozulmustu acikcasi ama dedigim gbi 2 gun olmustu karatay yapali ondan oncekilerin yagi olabilir bu

Bende öyle
Karatay a devam diyorum
Diyetisyen. Sinir bozucu
İncecik fit vücut
Sunu yeme bunu yeme
Potansiyel para kaynağını kaybetmemek için dil döküyor
Samimi değil ! Ona vereceğim para ile kuruyemiş et alırım.veya spor salonuna veririm .karatay da doyuyorum garip garip şeyler aldırmıyor diyetisyen daaa masraflı bi
De gittiğim evde zorluk oluyor Karatay da bütün ev yemekleri yenilio
Gerçi
Bayram / memleket
dolayısı ile biraz bozuluyor ama bugun artık bir dilim. Ev baklava yedim
Normalde gelir gider yerdim demekki ben bitiyormuşum tepsi öylece duruyor

Biraz göbeğim küçüld hissediyorum ama tartı yok
Keten tohumu önerip Karatay çok etkisi varmış
Bayram bitince ona başlayacağım

yağ karatayla alakası olduğunu sanmıyorum
Ben diyetisyene giderken bir şişe maden suyu içtim bana 15 günde naaaptın bu Nasıl ödem Dedi ?
Ben gerildim onu yeme bunu yeme ne öle ?
Maden suyu içim çok kazınır çok acıkıyorum ki normalde tansiyonum 11/6 spor sonrası içiyor dum spor da koşu bandında 10 km yürüyor dum

motive olması amacıyla
karataydaki 2. ayım bitti toplam 8.2 kilo verdim ama spor yaptığım için daha ince görünüyorum
haa nedir arada bozdum
kaçamak yaptım ama bırakmadım
dediğiniz gibi diğer diyetlerde o yasak bu yasak
ben çikolatamı da yiyorum bulgur pilavımı da köftemi etimi herşeyimi..2 aydır pirinç pilavı yemedim
lavaş yedim,lahmacunda yedim
ekmek de çok cnm çekerse ucundan azıcık aldım amaaa günde 1-1.5 saat spor yaptım..son 1 kaç gündür yapamıyorum rahatsız olduğumdan
onun dışında dediğim gibi,karataya hep uydum

Evet cnm zaten diyetisyen bana bi jafta diyet verdi bi gerildim bi moralim bozuldu ki sorma gitsin resmen nefret etmisim ya ben bide hem diyetisyene para veriorum hemde psikologa beni beslenme psikologuna gonderdi tamam orda her hafta rahatliorum gercekten ama aklim karisio ben istiorum ki artik diyet listeleri olmasin senin de dedigin gbi karatayda karsima ne cikarsa yiyebilioruz ve inanki ben doymak istiorum bu hafta listemi gorumce ac kalcam die vucudum direk strrse girdi gercekten karatayda mutluluk da var bide su dukana baslayabilirim karatayla nerdeyse ayni en son asamasi artik tamamen karatay sadece kilo verdirme sureci hizli ama doyurucu

Ne mutlu sana canm ben de hergun 1 veya bir bucuk saat yururum benm de vicudum ski sen kactan kaca dustun acaba 2 ayda

bende de şeker isteği çok nerde hata yapıyorum anlamış değilim emziriyorum onun etkısı mı var sabah meyve yıyorum muz falan

Bende kullaniorum.keten tohumu bayramda da dikkat etmek istiorum baklava falan yemek istemiorum aslinda ammmaaaa antebe gdicez ins esimle gezmeye iste orda yerim :)

bende de şeker isteği çok nerde hata yapıyorum anlamış değilim emziriyorum onun etkısı mı var sabah meyve yıyorum muz falan
Canm neden hata yaptigini dusunuosun ki bu arada karatay da sabah zaten muz ve ceviz yiyebilirsin ki izin var ama baska meyve yememlisin gun icinde

normalde irade konusunda sıkıntım olmazdı ama şimdi var sıkjı yapmaya başladım ama bu sefer de çok aşırı tatlı yeme isteğim oluyor bunu engel olamıyorum kilo veremeyıncede moralım bozuluyor bebeğim 3 aylık oldu ve 2 aydır yapıuyorum diyeti 8 kşlko verdım ama şu talı krızı için napcam bılmıyorum
tarçınlı bir çay da içiyorum ki süt olsun diye

Canim 3 gun agzina hic seker vurma meyve dahil bak cogu gecicek o istegin ama sen hamilesin ya bence suan emziriosan tatli ihtiyacin ondandir ayrica cok da iyi vermissin bende sen kuru kayisinin icine ceviz koy yaninda bi bardak tarcinli sut oyle dene bakalim

canım gunde 2000 ad ip atlama yaptım ayak trabanlarım dikişlerim ağrıdı denerim de kayısı bebekde ishal yapar ondan korkuyoryum biraz da çok teşekkğr ederim

canım gunde 2000 ad ip atlama yaptım ayak trabanlarım dikişlerim ağrıdı denerim de kayısı bebekde ishal yapar ondan korkuyoryum biraz da çok teşekkğr ederim
Ayy o zaman onu yapma cnm muzlari kakaoya falan batir ama illaki de yemek istiosan sutlu tatli tercih et ayrica sen nie kendini oyle yordun cnm ya simdilik sadece diyetini yap emzime bitsin spor da yaoarsin

eminim ki irademöe sahip olsam daha çok da verırıdım ama şimdi vermem durdu kiloyu ve bende takıntı haline geldi kilo 100 kilo ile doğuma gittim şimdi 87 kiloyum

dediğim gibi takıntı halini aldı bende sanırım hastalık haline geldi irade elşime geçirirsem bu iş tamm 1 ay sobra iş başı yapıcam işyerinde karatay diyeti çok zor oluyor malum işyerşlerınde pirinç ve patates den bol bır şey pişmiyor

eminim ki irademöe sahip olsam daha çok da verırıdım ama şimdi vermem durdu kiloyu ve bende takıntı haline geldi kilo 100 kilo ile doğuma gittim şimdi 87 kiloyum
Ben karatayda okudum cnm durma donemleri oluo ama sen sakin bu donemlerde pes etme cnku birdenbire gdio tekrardan

Kendi yemegini gotursen

2 ayda 8 kilo çok iyi ben 15 günde daha 3 kiloya yakın verdim diyetimi hiç bozmadım ,bende emziriyorum 1 yaşında bir bebeğim var ,benim okadar hızlı niye gitmiyor acaba..Ama tipim çok değişti bir beden küçüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…