Daha bebeğin küçük ben diyet için bir sene bekledimbende de şeker isteği çok nerde hata yapıyorum anlamış değilim emziriyorum onun etkısı mı var sabah meyve yıyorum muz falan
Col gecmis olsun cnm ya olsun iyilesince yaparsin dikkst et sadece yediklerineIyi bayramlar arkadaşlar benim ayak kırıldı spor askıya alındı
Col gecmis olsun cnm ya olsun iyilesince yaparsin dikkst et sadece yediklerineIyi bayramlar arkadaşlar benim ayak kırıldı spor askıya alındı
Çok geçmiş olsun canım.Iyi bayramlar arkadaşlar benim ayak kırıldı spor askıya alındı
Teşekkür ederim çokÇok geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederimCol gecmis olsun cnm ya olsun iyilesince yaparsin dikkst et sadece yediklerine
Birisi bu dönemde şeker yeme isteğinin ve şeker yemenizin normal olduğunu söylemiş ama normal değil. Siz de benim gibi bagimlisiniz muhtemelen şekere. Çok zor biliyorum ama bebeğinizi düşünün ve seker yemeyinnormalde irade konusunda sıkıntım olmazdı ama şimdi var sıkjı yapmaya başladım ama bu sefer de çok aşırı tatlı yeme isteğim oluyor bunu engel olamıyorum kilo veremeyıncede moralım bozuluyor bebeğim 3 aylık oldu ve 2 aydır yapıuyorum diyeti 8 kşlko verdım ama şu talı krızı için napcam bılmıyorum
tarçınlı bir çay da içiyorum ki süt olsun diye
Merhaba4.kilomada ucundan giriş yaptım Allah a şükür ben artık diyet yapmıyorum yaşam biçimim oldu ekmek şeker kızartma çıkınca kilolar kendiliğinden gidiyor Karatay diyeti yaşam biçimi oldu benim için..Acıkınca ceviz yiyorum,yer fıstığı yiyorum ayran kefir içiyorum,tatli çekince canım gün kurusu kıtlama çay kahve içiyorum :) Alıştım artık yarım saat yürüyüş le her hafta 1-1,5 kilo gidiyor.
Bende bogusuorum cnm insilun direncim var bir gun dayansam aslinda yapabikiorum ama ertesi gun mutlaka baska bisey cikio ve seker yiyorum o bir gun sekersiz gecirdgim gune yazik oluo snra daBirisi bu dönemde şeker yeme isteğinin ve şeker yemenizin normal olduğunu söylemiş ama normal değil. Siz de benim gibi bagimlisiniz muhtemelen şekere. Çok zor biliyorum ama bebeğinizi düşünün ve seker yemeyinSize zaten bir faydası yok ama diğer taraftan bebeğiniz için şeker asla vücuduna görmemesi gereken bir şey.
Bir haftadır şeker krizlerimle savaşıyorum. Gün geçtikçe daha kolay oluyor. Allah yardımcınız olsun.
Masallah cnm sana bravo bnde artik yasam bicim haline getircem senin desigin gbi diyetisyeni biraktim ikisi bi arada olmuo ben karataya guveniorum artik doyette degilim yasasin4.kilomada ucundan giriş yaptım Allah a şükür ben artık diyet yapmıyorum yaşam biçimim oldu ekmek şeker kızartma çıkınca kilolar kendiliğinden gidiyor Karatay diyeti yaşam biçimi oldu benim için..Acıkınca ceviz yiyorum,yer fıstığı yiyorum ayran kefir içiyorum,tatli çekince canım gün kurusu kıtlama çay kahve içiyorum :) Alıştım artık yarım saat yürüyüş le her hafta 1-1,5 kilo gidiyor.
75100 gr la başladım ,oda sabah aç karnına akşam 76600 ü falan görüyordum.Şuan 71700 üm sabaha 71500 olurum herhaldeMerhaba
Kaç kiloyken başladınız? Yani maximum kaç kiloyu gördünüz?
İnsülin direnci gibi bir probleminiz var mıydı?
Adına sevindim canım hayat böyle de güzel haşlanmış içli köfte mı yiyorum,mercimek köfte mı yiyorum un ,şeker ve kızartma hariç herşey yiyorum ve sürekli kilo veriyorum darısı başına inşallah.Masallah cnm sana bravo bnde artik yasam bicim haline getircem senin desigin gbi diyetisyeni biraktim ikisi bi arada olmuo ben karataya guveniorum artik doyette degilim yasasin
Benim bir hafta başım ağrıdı, hiç baş ağrısı yaşamadım bu yaşıma kadar ama şekeri bırakınca felaket ağrıdı sigara tiryakiliği gibi şeker Karatay ın dediği çok doğru.Tavsiyem gün kurusu , mürdüm eriği,1 tane kuru incir gün içinde tatlı krizleri nı bunlarla atlat. Bir hafta sonra geçiyor tatlı krizi . Beni öğün arkası sütlü kahve de kesmişti.Tavsiye ederim.Birisi bu dönemde şeker yeme isteğinin ve şeker yemenizin normal olduğunu söylemiş ama normal değil. Siz de benim gibi bagimlisiniz muhtemelen şekere. Çok zor biliyorum ama bebeğinizi düşünün ve seker yemeyinSize zaten bir faydası yok ama diğer taraftan bebeğiniz için şeker asla vücuduna görmemesi gereken bir şey.
Bir haftadır şeker krizlerimle savaşıyorum. Gün geçtikçe daha kolay oluyor. Allah yardımcınız olsun.
Hepsini denedim ama ne yazık ki benim şeker bağımlılığım bambaşka bir boyutta.Benim bir hafta başım ağrıdı, hiç baş ağrısı yaşamadım bu yaşıma kadar ama şekeri bırakınca felaket ağrıdı sigara tiryakiliği gibi şeker Karatay ın dediği çok doğru.Tavsiyem gün kurusu , mürdüm eriği,1 tane kuru incir gün içinde tatlı krizleri nı bunlarla atlat. Bir hafta sonra geçiyor tatlı krizi . Beni öğün arkası sütlü kahve de kesmişti.Tavsiye ederim.
Siz tam zamanında kurtulmuşsunuz, maşallah. Hep böyle devam eder inşallah75100 gr la başladım ,oda sabah aç karnına akşam 76600 ü falan görüyordum.Şuan 71700 üm sabaha 71500 olurum herhaldeinsülin direncim varmıydı bilmiyorum.Ama kilom sabitlenmişti bir türlü veremiyordum.
AynenBende bogusuorum cnm insilun direncim var bir gun dayansam aslinda yapabikiorum ama ertesi gun mutlaka baska bisey cikio ve seker yiyorum o bir gun sekersiz gecirdgim gune yazik oluo snra da
Hepsini denedim ama ne yazık ki benim şeker bağımlılığım bambaşka bir boyutta.
Savaş veriyorum resmen. Uzun süre stresle başa cikabilmek için şeker yedim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?