- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
Hepsini defalarca denedimTarçınlı süt için tatlı isteğini azaltıyor çaya da kabuk tarçın atın hem tatlı isteğini azalıyor hem de metabolizmayı hızlandırıyor
Amin bin kere amin bugun basladim bnde net olarak bayramda bozulmustu baya simdi bakim nedir ne kadae verilio cnmAdına sevindim canım hayat böyle de güzel haşlanmış içli köfte mı yiyorum,mercimek köfte mı yiyorum un ,şeker ve kızartma hariç herşey yiyorum ve sürekli kilo veriyorum darısı başına inşallah.
Eve almamak en iyisi benim esim yiyo o yuzden eve almamayi mi denemedik dolaplari kilotlemeyi mi ama madem bu uyusturucu o zaman bedenimizi bundan kurtarmaliyizAynen
Geçen gün mesela geç vakitte ertesi gün misafir geleceğini öğrendim. O saatte temizlik ve hazırlık yapmak çok zor geldi. Hemen tatlı bir şeyler yiyeyim, enerji olsun diye içimden bir düşünce geçti ama evde hiç abur cubur olmadığı için şeytana uymadim
Benim de eşim aynı şekilde. Ama geçen CNN Türk'te Canan hocayı izleyince etkilendi. Eve almayalim abur cubur diyor. İnsallah böyle devam eder. Ya da belli aralıklarla Canan hocayı izlemek lazım. Allah razı olsun ondan ya. Canım benimEve almamak en iyisi benim esim yiyo o yuzden eve almamayi mi denemedik dolaplari kilotlemeyi mi ama madem bu uyusturucu o zaman bedenimizi bundan kurtarmaliyiz
Ciddi olamazsınızBazı konularda katılmıyorum bence şekersiz bir hayat sürdürülemez şekerde bir ihtiyaç değil mi ?Hiç denemek istemiyorum üstelik ara öğünsüz bir diyet insülin direncine yol açıyor bilemedim
Benim de eşim aynı şekilde. Ama geçen CNN Türk'te Canan hocayı izleyince etkilendi. Eve almayalim abur cubur diyor. İnsallah böyle devam eder. Ya da belli aralıklarla Canan hocayı izlemek lazım. Allah razı olsun ondan ya. Canım benim
Benim de eşim aynı şekilde. Ama geçen CNN Türk'te Canan hocayı izleyince etkilendi. Eve almayalim abur cubur diyor. İnsallah böyle devam eder. Ya da belli aralıklarla Canan hocayı izlemek lazım. Allah razı olsun ondan ya. Canım benim
Ayy aynen benim esim de cnn de izledi cnm almayalim dedi zaten bi aydir ben almiorum hamur isi de yapmiorum o yuzden esim aksam yicegi seyi alip hemen tuketioBenim de eşim aynı şekilde. Ama geçen CNN Türk'te Canan hocayı izleyince etkilendi. Eve almayalim abur cubur diyor. İnsallah böyle devam eder. Ya da belli aralıklarla Canan hocayı izlemek lazım. Allah razı olsun ondan ya. Canım benim
Canm ben beslenme uzmanina gdiorum insanin kesinlikle sekere ihtiyaci yok dedi ayrica karatayda uc ogun o kadar iyi yiyosun ki aralarda zaten acikniosun bende de insilun direnci var yillarca diyetisyene gittim hep gidim gidim ara ogunlu diyet yaotim ama asla doymadim ve bu yuzden baska seylere saldirdim daha da kilo aldmBazı konularda katılmıyorum bence şekersiz bir hayat sürdürülemez şekerde bir ihtiyaç değil mi ?Hiç denemek istemiyorum üstelik ara öğünsüz bir diyet insülin direncine yol açıyor bilemedim
Canım ara Öğün yiyebilirsiniz ustelik öyle kibrit kutusu falan diye bir ölçü yok kusana kadar yiyebilirsiniz sadece ekmek ve kızartma yemiyoruz.Şeker tuketmiyoruz okadar.Ayy aynen benim esim de cnn de izledi cnm almayalim dedi zaten bi aydir ben almiorum hamur isi de yapmiorum o yuzden esim aksam yicegi seyi alip hemen tuketio
Kolay gelsin canım pes etme kuru meyveler le bir hafta idare et geçecek o krizler inşallah.Bugun sekersiz ilk gunum resmen eroin hastalari gbi bagimliymisiz cok zorlandim ama yemedim
Ins cnm inat ettim meyve de yemedim suan iyiyim cok sukurKolay gelsin canım pes etme kuru meyveler le bir hafta idare et geçecek o krizler inşallah.
Hoşgeldin canım.iyi akşamlar kızlar
ben de şekeri,çikolatayı çok seviyorum krize giriyorum yemeyince
yemiyorum yemiyorum sonra bir patlama yaşıyorum
daha da çok yiyorum
karatay diyetine şu dakikadan itibaren sizlerle başlıyorum
kendime koyduğum hedef ilk olarak 3 kg ve şeker vb tüketmemek
Çok şeker isterseniz süte tarçın katip isitin yavaş yavaş icin İşe yariyoriyi akşamlar kızlar
daha da çok yiyorum
Hosgeldin cnm benim bugun ikinci gunum umarim dune gore daha iyi gcer 3 gun dayansak yeter deiyi akşamlar kızlar
daha da çok yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?