Hosgeldin cnm aramiza evet sabahlari kayisi yiyebiirsin aksam da aynen dedigin gbi sivi tiketebikioruz ayran da olabilirMerhaba kızlar,
ben de bugün sabah başladım.10 kilo kadar vermem lazım.15 versem daha iyi olur aslındaçalıştığım için 3 öğün yapmak bana daha iyi olacak.sabah erken kalkıyorum çünkü.
sabah kahvaltıda 2 yumurtadan peynirli omlet 5 6 zeytin 1 kahve fincanı badem yedim.şu ana kadar da 1,5 lt su içtim.
öğlen yemeklerim biraz sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum.her zaman sebze veya ızgara bulamk zor oluyo iş ortamında malum.akşam en geç 7de yeme içme işini kapatmak lazım sanırım.
benim bir kaç sorum olacak aslındasabahları kuru kayısı yiyebiliyor muyuz malum barsak sıkıntısı bir de akşam 7den snra sütlü herhangi bir içecek veya sade filtre kahve fln içebiliyor muyuz?
yola yeni çıkanlara başarılar,yolu tamamlayanlara da tebrikler
Canan hocanın kitabını okumadınız Sanırım okuyunca ikna olucaksınızBazı konularda katılmıyorum bence şekersiz bir hayat sürdürülemez şekerde bir ihtiyaç değil mi ?Hiç denemek istemiyorum üstelik ara öğünsüz bir diyet insülin direncine yol açıyor bilemedim
buna sevindim çünkü kışın insan yiyecek içecek bir şeyler arıyo akşamHosgeldin cnm aramiza evet sabahlari kayisi yiyebiirsin aksam da aynen dedigin gbi sivi tiketebikioruz ayran da olabilir
Gayet yiyebikirsin onu da:)buna sevindim çünkü kışın insan yiyecek içecek bir şeyler arıyo akşamdiyet süresince köfteyle aramız nasıl olmalı peki?
Sabah bol omlet ,ceviz, fıstık,yada badem,zeytin,domates,salata,biber,bol peynir doyana kadar ekmek ve şeker yasak sütlü kahve icebilirsin iz,oğlen haşlanmış et salata,yoğurt yada yeşil mercimek salatası olur ben iki öğün yiyorum.Aksam bol et salata yoğurt ceviz doyana kadar yiyebilirsiniz önceki sayfalarda gıdaların glisemik endeksleri nı yasaklı yiyecekleri tablo halinde paylaşmıştım.Butun yorumlari okuyamadım fakat bende baslamak istiyorum nasil baslamam lazim 75 kiloyum 55 olmak istiyorum
Ah canm bende 55 olmak istiyorum karatayi ve tum diyet kitaolarini hatmettim ama neden baslayip birakiorum heoButun yorumlari okuyamadım fakat bende baslamak istiyorum nasil baslamam lazim 75 kiloyum 55 olmak istiyorum
Ecdu ya ben tam basliyorum bi gun yapiyorum snra devami yok bu ara da adet olcam tuttum kendimi ama 2.gun aksami dayanamadim resmen krizlere girdim bana baslamam icon bisy soyle nolur nie surekli bozuorum ben ya70800 gr yazayım da azminiz artsın..69700 de kıymalı börek yicem dedim heyecanla bekliyorum Cumartesi ye böreği yerim herhalde
Köftenin içinde un, ekmek ya da galeta unu olmayacakbuna sevindim çünkü kışın insan yiyecek içecek bir şeyler arıyo akşamdiyet süresince köfteyle aramız nasıl olmalı peki?
Bana da söylesin yaaa, ben de aynen senin gibiyim. Teori süper, pratik yok.Ecdu ya ben tam basliyorum bi gun yapiyorum snra devami yok bu ara da adet olcam tuttum kendimi ama 2.gun aksami dayanamadim resmen krizlere girdim bana baslamam icon bisy soyle nolur nie surekli bozuorum ben ya
Ben onu da yaptim cnm beslenme uzmanina gittm o konusunca hersey guzel onun yanindan cikinca tik yok sadece 3 gun seker alma dediBana da söylesin yaaa, ben de aynen senin gibiyim. Teori süper, pratik yok.
Sonunda gidip bir rehabilitasyon merkezine fln yaticam alkolik insanlar gibi.
Canım hazır değilsin demekki zaten şişman değilsin onun rahatlığı da var 168-62 kilo çok iyi bende 168 cm im 60 kilo olmaya çalışıyorum.Ben doğum yapalı 13 ay oldu aylardır zayıflamak istiyorum bahanelerle üretip bir türlü başlamıyordum.Kilo veremiyorum diye ilk iki ay önce şekeri bıraktım bir bardağa 1,5 bal kaşığı şeker koyan ben bir gün karar verdim kestim şekeri..Bir aya yakındırda Karatay a başladım 4,5 kilo gitti.. Hazır değilsin demekki..İstesen 1 ayda gider o kilo..Ecdu ya ben tam basliyorum bi gun yapiyorum snra devami yok bu ara da adet olcam tuttum kendimi ama 2.gun aksami dayanamadim resmen krizlere girdim bana baslamam icon bisy soyle nolur nie surekli bozuorum ben ya
Cok tesekkur ederim tam bana gore bir diyet listesiymis benim boyum kisa oldugu icin basenlerde genis o yuzden cok takinti yapiyorumSabah bol omlet ,ceviz, fıstık,yada badem,zeytin,domates,salata,biber,bol peynir doyana kadar ekmek ve şeker yasak sütlü kahve icebilirsin iz,oğlen haşlanmış et salata,yoğurt yada yeşil mercimek salatası olur ben iki öğün yiyorum.Aksam bol et salata yoğurt ceviz doyana kadar yiyebilirsiniz önceki sayfalarda gıdaların glisemik endeksleri nı yasaklı yiyecekleri tablo halinde paylaşmıştım.
ayh sevindim buna işteGayet yiyebikirsin onu da:)
dışardaki köftelerde yoktur herhaldeKöftenin içinde un, ekmek ya da galeta unu olmayacak
Çok büyük ihtimalle vardırdışardaki köftelerde yoktur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?