Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben üç sene önce araştırdım kitabı aldım ve başladım o zaman. Bir haftada 2 kilo verdim. İki ayda da 9 kilo. Hep tok gezdim. Kahvaltı olsun aksam yemegi olsun karataya uydum. Diyeti bıraktığımda eski kiloya dönmem bir seneyi buldu. Bu diyeti yaparken günlük en az 40 dk yürüyüş yaptım. İrade oldukca bu diyeti yapabilir bir kişi ve birazcık sabır bir anda verilmiyor.

Masallah cnm bin kere bizde sabir yok galiba bide ben diyetisyene de gdiodum o donemki akil larisikligi bana cok zaman kaybeyytdi canm

selam kızlar ben de başlayacağım 10 kilo fazlam var ilk etapta sonrasına bakarız, 10 aylık bebişim var 1.70 boy, 73 kiloyum, ben yürüyüş yapamayacağım bebeği bırakacak kimse yok ama ip atlayacağım günde en az 500 tane liste tutacak mıyız? başlangıc tarihi verilen kilo vs gibi?

Hosgeldin cnm evet tutalim benim zaten basligimda yazio durmum ama biz her hafta cuma kilo bildirimi yapalim

Kızlar bugun tam gaz .......
Karatay a kısa bir aradan sonra devam
Bayram ve bayram sonrası Güney Doğu Anadolu gezisi derken sadece 0,5 kg almışım

Kızlar bugun tam gaz .......
Karatay a kısa bir aradan sonra devam
Bayram ve bayram sonrası Güney Doğu Anadolu gezisi derken sadece 0,5 kg almışım
valla güney doğuya gidip de sadece + 0,5le dönmek büyük başarı
benim ilk 2 günüm sabah ve öğlen iyiydi ama birinde akşam 9.30da yedm birinde erken yedim güya ama diyet miyet kalmadı dün çok iyiydi ama 3 öğün bozmadım ama benim bazen şöyle bir sıkıntım oluyo mesela yemekler arasında 5 saat olacak ya öğeln yemeği 2 ya da 2,30 gibi yersem akşam yemeğim 7den sonrasına kalıyo o zaman napmam lazım

Bnde bayramda o bolgedeydim cnm h
Bende o bolgedrydim cnm bayramda heleki o antep yokmu antep manyak baklavalari var ya bu arada benm de oyle oluodu saat kinusunda aksamla ikindi 2.5 saat oluodu

merhabalar bir süre sonra geleceğim topikde kimsecikler yok hepiniz birdenmi vazgeçtiniz ne
hadi karataycılar canlanın biraz arada burayada uğrayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…