canım daha deil ama 2-3 hafta sonra gibi inşallahCanm sen buraya mi geldin:)
Kacla baslamistinMerhaba sabah tartıldım 84.900
Canm tebrik ederim seni nasi gecti bu haftan meyve yiyo musunGeçen hafta 87.100
Bu hafta 84.900
Tabiki canm:)Arkadaşlar acilen karataya başlamam lazım buralarda takılabilir miyim biraz :)
Olsun canm odem falan gitsin hic bozdun mu yafa meyve ne kadar yedinBenim büyük bir olasılıkla ödem gitti
Malesef canım gergin olunca sıkıntı yaşıyorum diyet konusunda meyve yedim evet muz yedimOlsun canm odem falan gitsin hic bozdun mu yafa meyve ne kadar yedin
Sanırım bi yorgunlukmerhabalar bir süre sonra geleceğim topikde kimsecikler yok hepiniz birdenmi vazgeçtiniz ne
hadi karataycılar canlanın biraz arada burayada uğrayın
Hadi bakalim o zaman sorkelenme vakti jer hecen gun aleyhimize islio bi uerden baslamak gerekio kizlar hadi bakalimSanırım bi yorgunluk
Bıkkınlık bezmişlik var şöyle birileri ittirse silkelensem
yorgunluk kabul edilebilir ama bıkkınlıkla bezmişlik bu beslenme şeklinin yanından bile geçemezSanırım bi yorgunluk
Bıkkınlık bezmişlik var şöyle birileri ittirse silkelensem
Az mo cikio cok mu yaniSanırım benim tartı bozuk(
Sabah 86:600 geldim anlamış değilim cuma günü belli olur
Okudum fakat ben tüm diyetisyenlerin kontrolünden geçtim neredeyse ankarada şekerim düşük benim ve ben bu diyetleri uygularsam tamamen dengem kayar yani şekerde bir ihtiyaçtır ha şeker çayı demiyorum meyve mesela..Canan hocanın kitabını okumadınız Sanırım okuyunca ikna olucaksınız
Sadece 3 gün deneyin
Ekşi sözlükte ki yorumları okuyun
Bende bu durumun tam tersi var fazla süre aç kalmak insülin direncinin sebebi benim şekerim çok düşük zaten ben ilk şoklama diyeti yaptım 1 hafta miğdemi küçülttükten sonra ara öğünlü bir diyete başladım tabii insan yapısına göre değişiyor demekkiCanm ben beslenme uzmanina gdiorum insanin kesinlikle sekere ihtiyaci yok dedi ayrica karatayda uc ogun o kadar iyi yiyosun ki aralarda zaten acikniosun bende de insilun direnci var yillarca diyetisyene gittim hep gidim gidim ara ogunlu diyet yaotim ama asla doymadim ve bu yuzden baska seylere saldirdim daha da kilo aldm
Bende de insilun direncu var canim insan karatayda ac kalmio ustelik bi tane meyve de yiyrbilirdn bnim de gitmedgim diyetisyen kalmadi ama en iyisi karatay hersey var ve doyuyosunBende bu durumun tam tersi var fazla süre aç kalmak insülin direncinin sebebi benim şekerim çok düşük zaten ben ilk şoklama diyeti yaptım 1 hafta miğdemi küçülttükten sonra ara öğünlü bir diyete başladım tabii insan yapısına göre değişiyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?