Özel. Bir durumunuz var geçmiş olsun sizin durumunuz U şöyle örneklendireyimBende bu durumun tam tersi var fazla süre aç kalmak insülin direncinin sebebi benim şekerim çok düşük zaten ben ilk şoklama diyeti yaptım 1 hafta miğdemi küçülttükten sonra ara öğünlü bir diyete başladım tabii insan yapısına göre değişiyor demekki
Sonra kilolar kendi kendine gitti birden fark etmeden 49 kilo olduğumu gördüm diyete gerek yok herşey beyinde bitiyorBaşlayın sabredin gidiyor kilolar.
Oooo süperKizlar ben yaklasik 7 gunde 4 kilo civari verdim oncelikle aksam 6dan sonra hic yemedim cok acikirsam 1 tane meyve bunun haricinde seker ve ekmegi tamamen kestim ve sadece sabah yersem bi kac dilim karataya benzer diyet yapiorum ve duzenli yuruyus
Aaaaa super Karatay da ilk çok hızlı veriliyorKizlar ben yaklasik 7 gunde 4 kilo civari verdim oncelikle aksam 6dan sonra hic yemedim cok acikirsam 1 tane meyve bunun haricinde seker ve ekmegi tamamen kestim ve sadece sabah yersem bi kac dilim karataya benzer diyet yapiorum ve duzenli yuruyus
Karatay da pekmez olmuyor die biliyorum.Sabah limonlu su 2 kayısı 1 haşlama yumurta 9 zeytin peynir 1 domates 10 tane badem 1 kaşık pekmez. Limonlu ıhlamur icicem şimdi de biraz rahatsizim
Karatayla kilo veremediyseniz bişiler yanlış gidiyorkızlar merhaba diyetten diyete atlayan biri olarak karatayda karar kıldım zamana yayarak yapmayı düşünüyorum..ayda 2 kilo versem çok güzel olur.yalnız ben bu diyeti daha once 1 Ay yapmış ve hiç kilo verememiştim.bende mi sorun var acaba? üstüne ekmek yiyemediğim için stres olmuştum bu diyetle yavaşmı kilo veriliyor.bu arada vermem gereken 5 kilom var fazla değil.
Karatayla kilo veremediyseniz bişiler yanlış gidiyor
Mesela
Kahvaltıda yağ alıyor musunuz ? (Yağ metabolizmayı hızlandırıyor )
Tam. Uygun kahvaltı zeytin peynir çerez yumurta ile yapılmalı
Öğünler arası 4-5 saat olmalı bu arada diş fırçalamak yemeğin tadına bakmak sakız çiğnemek beyine yemek algısı yapıyor ve insülin salgılanıyır Bu aralarda sadece su çay kahve
Spor 40 dk yürüyüş yapıyor musnuz?
Demir eksikliği var mı ?
Bir tatlı kaşığı keten tohumu yiyor musunuz ? Omega 3 eksikliği kilo verdirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?