Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Özel. Bir durumunuz var geçmiş olsun sizin durumunuz U şöyle örneklendireyim
gut hastası et yiyemez Karatay yapan gut hastası bir kişi "Karatay diyetinde et yenilmemeli "dememeli bu ona dair bir
Durum
Şimdi siz de size has durum yaşıyorsunuz
KARATAY diyetini eleştirip kötüler gibi yazmışsınız
normal hastalığı olmayan bir insana yetecek glikoz var
Aslında Canan hoca diyor ya

Karatay I çocukluğundan beri yapan şeker hastası olmaz
Size tekrar geçmiş olsun
Siz endokrin Dr ve diyetisyeneler e devam edin. Bence.

kızlar merhaba diyetten diyete atlayan biri olarak karatayda karar kıldım zamana yayarak yapmayı düşünüyorum..ayda 2 kilo versem çok güzel olur.yalnız ben bu diyeti daha once 1 Ay yapmış ve hiç kilo verememiştim.bende mi sorun var acaba? üstüne ekmek yiyemediğim için stres olmuştum bu diyetle yavaşmı kilo veriliyor.bu arada vermem gereken 5 kilom var fazla değil.

Merhaba arkadaşlar
İlk cocugumdan sonraki kilolari bu başlık altında karatay diyeti yaparak vermiştim. Sıra geldi ikinciye
73 kiloyum su an emziriyorum hedef 57

Sabah limonlu su 2 kayısı 1 haşlama yumurta 9 zeytin peynir 1 domates 10 tane badem 1 kaşık pekmez. Limonlu ıhlamur icicem şimdi de biraz rahatsizim

Slm kizlar bu topigi canli tytmak lazim karatay bi yasam tarzidir diyet biter kilolar gelir ama karatay da gelmio tek sorun sabretmek

Karatay çok şeyi doğru söylüyor ondan mantığım yatkın! Ama yapmadım hiç diyet sadece 2 ay denedim Karatay diyetini ve 1 gram dahi vermediğim için bırakmıştım

Kizlar ben yaklasik 7 gunde 4 kilo civari verdim oncelikle aksam 6dan sonra hic yemedim cok acikirsam 1 tane meyve bunun haricinde seker ve ekmegi tamamen kestim ve sadece sabah yersem bi kac dilim karataya benzer diyet yapiorum ve duzenli yuruyus

Kizlar ben yaklasik 7 gunde 4 kilo civari verdim oncelikle aksam 6dan sonra hic yemedim cok acikirsam 1 tane meyve bunun haricinde seker ve ekmegi tamamen kestim ve sadece sabah yersem bi kac dilim karataya benzer diyet yapiorum ve duzenli yuruyus
Oooo süper
Bende bugun başladım koşu bandında tempolu 40 dk yürüyüş
Diet bakalım Nasıl olucak
Öbür haftaya da Günler kısa oruç tutayım oruç tutmak tam Karatay tarzı

Bugun bu program a başladım
Hergün 40-45 dk arası yürüyüş
Tabiki Karatay diyeti ile bir ayda Nasıl bir fark olucak ?
Sonucu merak ediyorum
Kendime
4 aylık program. Yaptım bu program sonrası 15 kg kaybetmeyi hedefledim.
1 nisan gibi 85 kg den 70 E inerim inşallah arada 4 ay fark var yaklaşık aylık -4 kg yapıyor
Ulaşılması mümkün değerler.

Aaaaa super Karatay da ilk çok hızlı veriliyor
Önemli olan istikrarlı kararlı olmak
Devamını getir bak harika bu hızla gidersen ayda 8-9 kg verirsin

Karatayla kilo veremediyseniz bişiler yanlış gidiyor
Mesela
Kahvaltıda yağ alıyor musunuz ? (Yağ metabolizmayı hızlandırıyor )
Tam. Uygun kahvaltı zeytin peynir çerez yumurta ile yapılmalı
Öğünler arası 4-5 saat olmalı bu arada diş fırçalamak yemeğin tadına bakmak sakız çiğnemek beyine yemek algısı yapıyor ve insülin salgılanıyır Bu aralarda sadece su çay kahve
Spor 40 dk yürüyüş yapıyor musnuz?
Demir eksikliği var mı ?
Bir tatlı kaşığı keten tohumu yiyor musunuz ? Omega 3 eksikliği kilo verdirmez

Merhaba arkadaslar. Bende 3 gun once karatay diyetine basladim. 4.5 ay once ikiz dogum yaptim ve dogumdan sonra hizla kilo almaya basladim. 78e dayaninca diyete karar verdim. En olabiliri bu diyet bence. Bugun sabah tartildim 75.1 çiktim yanliz tek bir seyi atladigimi farkettim. Öğünler arasinda en az 4 -5 saat gecmesi gerekiyormus. Sbah kahvaltiyi 10 gibi yaptim öglen yemegi 2 gibi ve kasam yemegini 6 gibi yedim..

Her akşam bir bardak süt içmek istiyorum. Laktozsuz sütle ilgili Canan karatayın bir yorumu var mı? Bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

Kızlar hepinize merhaba bende karataya başladım geçen hafta yalnız zeytin ve zeytinyağım yok onu yumurtayı tereyagında pısırerek telafi etmeye calısıyorum haftaya yağım ve zeytınım gelecek inşalaaahhh üç gündür yapıyorum 88.8 başladım 87.3 kg geldım bu sabah 1.5 kg gitti bakalım yarın sabah ne olacak gece yatmadan süt içmek zararlı mı onu bilemedim siz ne dusunuyorsunuz

Ben her sabah B vitamini hapı alıyorum sizce kilo vermeme yardımcı mı engel mi yoksa canan hocanın b vitamini açıklamasını bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…