Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba, Dukandan sonra Karatay diyetini düşünüyorum..Dukanda çok güzel kilo verdim ama güçlendirme ve koruma evresini yapamadığım için fazlasıyla tekrar aldım.Boyum 1.65 ve kilom 97...şu an kendimi o kadar kötü hissediyorum ki

Karataya başladım...Pazartesi günü 1.hafta sonu tartıda -2,9 gördüm...çok mutlu oldum..darısı diğer haftalara inşallah :))

Aynen Canan Karatayın dediği gibi ekmeği, hamurişini,patatesi,pirinci, şekeri kızartmaları vs.kestim...
Sabahları 2 haslanmış yumurta , 10-15 tane zeytin , peynir yeşillik ( maydanoz+roka+tere vs ) 1 çay bardağı ceviz ( fındık fıstık badem vs olabilir ) ben 1 meyva hakkımıda sabah kullanıyorum
Öğle işyerinde ne çıkarsa genelde çorba ve yoğurt mutlaka oluyor ana yemek ne ise onu alıyorum tabikii yasak olmayanlardan :) salatamı alıyorum
Akşam tavuk,et,sebze yemekleri,kuru fasulye vs yenilebiliyor...
Kışın akşam 7 den sonra yazın ise 8 den sonra hiç bir şey yenmiyor
Her öğün arası en az 5 saat olmalı ..bu süreçte sadece çay,bitki çayları ,türk kahvesi bunların hepsi şekersiz olmalı içilebilir leptin hormonunun salgılanabilmesi için 1 lokma bile yenmemeli
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Nasıl uyguladınız özet geçer misiniz
Aynen Canan Karatayın dediği gibi ekmeği, hamurişini,patatesi,pirinci, şekeri kızartmaları vs.kestim...
Sabahları 2 haslanmış yumurta , 10-15 tane zeytin , peynir yeşillik ( maydanoz+roka+tere vs ) 1 çay bardağı ceviz ( fındık fıstık badem vs olabilir ) ben 1 meyva hakkımıda sabah kullanıyorum
Öğle işyerinde ne çıkarsa genelde çorba ve yoğurt mutlaka oluyor ana yemek ne ise onu alıyorum tabikii yasak olmayanlardan :) salatamı alıyorum
Akşam tavuk,et,sebze yemekleri,kuru fasulye vs yenilebiliyor...
Kışın akşam 7 den sonra yazın ise 8 den sonra hiç bir şey yenmiyor
Her öğün arası en az 5 saat olmalı ..bu süreçte sadece çay,bitki çayları ,türk kahvesi bunların hepsi şekersiz olmalı içilebilir leptin hormonunun salgılanabilmesi için 1 lokma bile yenmemeli
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Çok teşekkür ederim

Ben her sabah B vitamini hapı alıyorum sizce kilo vermeme yardımcı mı engel mi yoksa canan hocanın b vitamini açıklamasını bulamadım
eğer wücudunuz da herhangi bir witaminin yada demirin eksikliği warsa kilo weremezsiniz önce onu ortadan kaldırmalısınız dio hoca kitaplarında :)

Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle.bende yeni başlamayı dusunuyorum kısmetse.bu diyeti uygulayan arkadaşlar size bir sorum var.bende kiloya bağlı olarak ostrojen yüksekliği var adetlerim düzensiz aynı zamanda .doktora zaten gittim kilo verirsem adetlerimin düzeleceğini ve ostrojen degerimin de normale döneceğini söyledi. Sorum ise ,keten tohumuyla ilgili keten tohumu ostrojen değerlerini yukselttigini okudum ben bu diyette keten tohumunu uygulamadan diğer ayrıntılara uydugum takdir de sizce basarili olabilir miyim? Keten tohumu kullanmayıp başarılı olan arkadaşlarımız var mı?

Merhaba; Karatay da bu hafta ikinci haftam..keten tohumunu kullanmadım ilk hafta 3 kilo verdim..ikinci hafta tartımda pazartesi..bakalım artık..

Merhaba; Karatay da bu hafta ikinci haftam..keten tohumunu kullanmadım ilk hafta 3 kilo verdim..ikinci hafta tartımda pazartesi..bakalım artık..
Canım cevabın için çok tesekkur ederim inşallah bende verebilirim kilo.keten tohumu kullanmadan diyetime başlıyorum bende.umarim hepimiz hedefimize ulasabiliriz

Canım cevabın için çok tesekkur ederim inşallah bende verebilirim kilo.keten tohumu kullanmadan diyetime başlıyorum bende.umarim hepimiz hedefimize ulasabiliriz

Rica ederim ne demek :) ama yinede yanlış yönlendirmek istemem..ben de yeniyim sonuçta karatay da ...inşallah ulaşırız hedeflerimize...bu arada hedef kaç kilo ?

Rica ederim ne demek :) ama yinede yanlış yönlendirmek istemem..ben de yeniyim sonuçta karatay da ...inşallah ulaşırız hedeflerimize...bu arada hedef kaç kilo ?
belki kullanmamız gerekiyor olabilir ama hormon dengelerim buna izin vermiyor sanırım ostrojeni yukseltmemek adina kullanmayayim ben gene de . hedefim on kilo şuan 63 kiloyum 53olmak istiyorum boyun 158 inşallah basarabilirim

belki kullanmamız gerekiyor olabilir ama hormon dengelerim buna izin vermiyor sanırım ostrojeni yukseltmemek adina kullanmayayim ben gene de . hedefim on kilo şuan 63 kiloyum 53olmak istiyorum boyun 158 inşallah basarabilirim

ooo çok iyi keşke benimde 10 kilo fazlam olsa benim boyum 1.67 kilom da 97 hedefim 59...daha önümde uzuuuuunnn bir yol var 38 kilo vermem lazım 3 gitti kaldı 35...gider inşallah..
sizde kullanmayın o zaman keten tohumunu, önce sağlık...ama karatayla kesin kilo verileceğine inanıyorum...ondan sonrada diğer sorunlarınız çözülür inşallah...

Amin canım inşallah . hedefine tam anlamiyla niyetlendiginde neden olmasın ki istediğin kiloyu umarım verirsin,bak baslamissin da demek ki kilo verebiliyorsun bunu gormussun de devamı da gelir inşallah.saglik cidden en önemlisi hormonal dengem bozuldu bir sene içinde on kılo aldım beraberinde karaciğer yağlanması da cabasi doktor kontrolundeyim gerçi ihmal etmiyorum kontrollerimi saglikli diyet programıyla herşey daha iyi olacak inşallah hepimiz icin

Benim bugün ikinci günüm kahvaltıya çok uyamıyorum bir de birer lokma da olsa ekmek yiyorum bir haftaya kadar tamamen uymayı umuyorum. Keten tohumu hakkında bilgim yok. Onu nasıl tüketecekmişiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…