- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Nasıl uyguladınız özet geçer misinizKarataya başladım...Pazartesi günü 1.hafta sonu tartıda -2,9 gördüm...çok mutlu oldum..darısı diğer haftalara inşallah :))
Aynen Canan Karatayın dediği gibi ekmeği, hamurişini,patatesi,pirinci, şekeri kızartmaları vs.kestim...Nasıl uyguladınız özet geçer misiniz
Çok teşekkür ederimAynen Canan Karatayın dediği gibi ekmeği, hamurişini,patatesi,pirinci, şekeri kızartmaları vs.kestim...
Sabahları 2 haslanmış yumurta , 10-15 tane zeytin , peynir yeşillik ( maydanoz+roka+tere vs ) 1 çay bardağı ceviz ( fındık fıstık badem vs olabilir ) ben 1 meyva hakkımıda sabah kullanıyorum
Öğle işyerinde ne çıkarsa genelde çorba ve yoğurt mutlaka oluyor ana yemek ne ise onu alıyorum tabikii yasak olmayanlardan :) salatamı alıyorum
Akşam tavuk,et,sebze yemekleri,kuru fasulye vs yenilebiliyor...
Kışın akşam 7 den sonra yazın ise 8 den sonra hiç bir şey yenmiyor
Her öğün arası en az 5 saat olmalı ..bu süreçte sadece çay,bitki çayları ,türk kahvesi bunların hepsi şekersiz olmalı içilebilir leptin hormonunun salgılanabilmesi için 1 lokma bile yenmemeli
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
rica ederim :)Çok teşekkür ederim
eğer wücudunuz da herhangi bir witaminin yada demirin eksikliği warsa kilo weremezsiniz önce onu ortadan kaldırmalısınız dio hoca kitaplarında :)Ben her sabah B vitamini hapı alıyorum sizce kilo vermeme yardımcı mı engel mi yoksa canan hocanın b vitamini açıklamasını bulamadım
Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle.bende yeni başlamayı dusunuyorum kısmetse.bu diyeti uygulayan arkadaşlar size bir sorum var.bende kiloya bağlı olarak ostrojen yüksekliği var adetlerim düzensiz aynı zamanda .doktora zaten gittim kilo verirsem adetlerimin düzeleceğini ve ostrojen degerimin de normale döneceğini söyledi. Sorum ise ,keten tohumuyla ilgili keten tohumu ostrojen değerlerini yukselttigini okudum ben bu diyette keten tohumunu uygulamadan diğer ayrıntılara uydugum takdir de sizce basarili olabilir miyim? Keten tohumu kullanmayıp başarılı olan arkadaşlarımız var mı?
Canım cevabın için çok tesekkur ederim inşallah bende verebilirim kilo.keten tohumu kullanmadan diyetime başlıyorum bende.umarim hepimiz hedefimize ulasabilirizMerhaba; Karatay da bu hafta ikinci haftam..keten tohumunu kullanmadım ilk hafta 3 kilo verdim..ikinci hafta tartımda pazartesi..bakalım artık..
Canım cevabın için çok tesekkur ederim inşallah bende verebilirim kilo.keten tohumu kullanmadan diyetime başlıyorum bende.umarim hepimiz hedefimize ulasabiliriz
belki kullanmamız gerekiyor olabilir ama hormon dengelerim buna izin vermiyor sanırım ostrojeni yukseltmemek adina kullanmayayim ben gene de . hedefim on kilo şuan 63 kiloyum 53olmak istiyorum boyun 158 inşallah basarabilirimRica ederim ne demek :) ama yinede yanlış yönlendirmek istemem..ben de yeniyim sonuçta karatay da ...inşallah ulaşırız hedeflerimize...bu arada hedef kaç kilo ?
belki kullanmamız gerekiyor olabilir ama hormon dengelerim buna izin vermiyor sanırım ostrojeni yukseltmemek adina kullanmayayim ben gene de . hedefim on kilo şuan 63 kiloyum 53olmak istiyorum boyun 158 inşallah basarabilirim
Ben de aynı durumdayım inşaAllah verebiliriz :)belki kullanmamız gerekiyor olabilir ama hormon dengelerim buna izin vermiyor sanırım ostrojeni yukseltmemek adina kullanmayayim ben gene de . hedefim on kilo şuan 63 kiloyum 53olmak istiyorum boyun 158 inşallah basarabilirim
Amin canım inşallah verebiliriz:)Ben de aynı durumdayım inşaAllah verebiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?