eğer wücudunuz da herhangi bir witaminin yada demirin eksikliği warsa kilo weremezsiniz önce onu ortadan kaldırmalısınız dio hoca kitaplarında :)
aaa süpper tebriklerSelammm marselinda. Geçen sene beraber Karatay yapıyorduk sonra ben hamile kalınca devam edememiştim. Sen naptın hala devam sanırım. Kaç kilo verdin.
Aldım çok şukur kucağımda şimdi 3 aylık oldu. Ben de başladım tekrar. Diyet günlüklerinde Karatayla sağlıklı yaşıyoruz sayfası var orda yazıyorum sen de gelaaa süpper tebriklersağlıkla sıhatle kawuş inşallah yawrucuğuna canım geçen sen ilk gazla 8 kilo werdim sonra bırakıp 2 sini geri aldım şimdi yine yeniden karatay diorum bakalım çok iradesizim bişey oluo hemen strese girince tatlıya abanıorıum maalesef
Oooy maşallah allahım analı babalı büyütsün. Kız mı erkek mi :) Katılırım walla Karatay tarzını bide yaşam şekline dönüştürürsek en güzeli. bide ben Karataya ilk başlamam birinin sütüm bile arttı yorumuydu ki bende de aynı etkiyi yaptı darısı başınaAldım çok şukur kucağımda şimdi 3 aylık oldu. Ben de başladım tekrar. Diyet günlüklerinde Karatayla sağlıklı yaşıyoruz sayfası var orda yazıyorum sen de gel
Evet aynen benim de sütün arttı çok şükür. Erkek canım... 2 oğlan bir kız oldular... Beklerim canım beraber yapalımOooy maşallah allahım analı babalı büyütsün. Kız mı erkek mi :) Katılırım walla Karatay tarzını bide yaşam şekline dönüştürürsek en güzeli. bide ben Karataya ilk başlamam birinin sütüm bile arttı yorumuydu ki bende de aynı etkiyi yaptı darısı başına
2 ay da ama hergün 40-45 dk yüzrüdüm we sadece haftadas bir gün kaçamak gerisi karatay tarzı beslenme ile8 kilo mu maşaAllah. Ne kadar sürede ?? Darısı başıma :))
Çalışanlar, evde kahvaltı yapmaya vakti olmayanlar nasıl yapıyorsunuz kahvaltıyı? Vapurla gidiyorum işe, yolda acıkıyorum çok. Yanımda ancak küçük kutu yoğurt götürebilirim.
Teşekkürler, deneyeceğim. 7de çıkıyorum evden, kahvaltı etmek için daha da erken kalkacağım.
Cavdar iki dilim arasina aksamdan sandivic hazirlayin. Yumurtali tok tutar. Hani mutfak kutulari varya. Ona koyarsiniz. Vapurda keyf yapsirniz :)
Ek: pardon bu diyette cavdar falan var mi bilmiyorum
Ekmek yok Karatay'daama ekmek yerine ceviz, çiğ badem işini beğendim ben, peynirle yakışıyor. Yumurta Karatay kahvaltısının temel taşı belki ama hafta içi imkansız. Ben o dediğiniz saklama kabına dilim kaşar, 2-3 ceviz, sığdığı kadar marul yaprağı ve tatlı kırmızı biber koyarak bu haftayı idare ettim. Zeytin de koyamadım ama tuttu bu kahvaltı beni şimdilik. 8 günde 2,5 kg verdim devam ediyorum. Karatay diyetine bir yerde haksızlık ettim o da başlamadan aldığım light peynir ve yoğurdu bitene kadar tükettim bu hafta içinde.
Ekmek yok Karatay'daama ekmek yerine ceviz, çiğ badem işini beğendim ben, peynirle yakışıyor. Yumurta Karatay kahvaltısının temel taşı belki ama hafta içi imkansız. Ben o dediğiniz saklama kabına dilim kaşar, 2-3 ceviz, sığdığı kadar marul yaprağı ve tatlı kırmızı biber koyarak bu haftayı idare ettim. Zeytin de koyamadım ama tuttu bu kahvaltı beni şimdilik. 8 günde 2,5 kg verdim devam ediyorum. Karatay diyetine bir yerde haksızlık ettim o da başlamadan aldığım light peynir ve yoğurdu bitene kadar tükettim bu hafta içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?