Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

eğer wücudunuz da herhangi bir witaminin yada demirin eksikliği warsa kilo weremezsiniz önce onu ortadan kaldırmalısınız dio hoca kitaplarında :)

Selammm marselinda. Geçen sene beraber Karatay yapıyorduk sonra ben hamile kalınca devam edememiştim. Sen naptın hala devam sanırım. Kaç kilo verdin.

Selammm marselinda. Geçen sene beraber Karatay yapıyorduk sonra ben hamile kalınca devam edememiştim. Sen naptın hala devam sanırım. Kaç kilo verdin.
aaa süpper tebrikler sağlıkla sıhatle kawuş inşallah yawrucuğuna canım geçen sen ilk gazla 8 kilo werdim sonra bırakıp 2 sini geri aldım şimdi yine yeniden karatay diorum bakalım çok iradesizim bişey oluo hemen strese girince tatlıya abanıorıum maalesef

Aldım çok şukur kucağımda şimdi 3 aylık oldu. Ben de başladım tekrar. Diyet günlüklerinde Karatayla sağlıklı yaşıyoruz sayfası var orda yazıyorum sen de gel

Aldım çok şukur kucağımda şimdi 3 aylık oldu. Ben de başladım tekrar. Diyet günlüklerinde Karatayla sağlıklı yaşıyoruz sayfası var orda yazıyorum sen de gel
Oooy maşallah allahım analı babalı büyütsün. Kız mı erkek mi :) Katılırım walla Karatay tarzını bide yaşam şekline dönüştürürsek en güzeli. bide ben Karataya ilk başlamam birinin sütüm bile arttı yorumuydu ki bende de aynı etkiyi yaptı darısı başına

Evet aynen benim de sütün arttı çok şükür. Erkek canım... 2 oğlan bir kız oldular... Beklerim canım beraber yapalım

herkese merhaba , bende dün itibariyle karatay diyetine başladım normalde de hep dikkat eden biriyim dün hiç acıkmadım akşam yemegine kadar kahvaltıda 2 kayısı yumurta 4 5 zeytin maydonoz marul lor ve 12 adet çig badem yedim ara ögün yapmadım çünkü acıkmadım aralarda bol su yeşil çay ve kahve içtim 7 gibide balık ve salata yedim yatmadan öncede jillian level 2 yaptım 160 boy 54 kiloyum 4 yada 5 kilo vermek istiyorum umarım faydasını görürüm .. ne dersiniz

Arkadaşlar,omega3 ve antioksidan da kullanıyor musunuz?Karatay diyetinin olmazsa olmazlarından biliyorsunuz.

Çalışanlar, evde kahvaltı yapmaya vakti olmayanlar nasıl yapıyorsunuz kahvaltıyı? Vapurla gidiyorum işe, yolda acıkıyorum çok. Yanımda ancak küçük kutu yoğurt götürebilirim.

Çalışanlar, evde kahvaltı yapmaya vakti olmayanlar nasıl yapıyorsunuz kahvaltıyı? Vapurla gidiyorum işe, yolda acıkıyorum çok. Yanımda ancak küçük kutu yoğurt götürebilirim.

Kahvaltı çok önemli ama, akşamdan yumurtanı haşlasan en azından sabah yumurta peynir zeytin bir avuç çiğ badem be bitki çayı yapmanı tavsiye ederim fazla Zamananını almaz ben öyle yapıyorum , böyle yaparsan zaten bütün gün tok tutuyo , ben 54 kiloyum çok kasmadan sadece öğün aralarını 5 6 saat aralıgında tutuyorum en önemli mevzu bu zaten

Teşekkürler, deneyeceğim. 7de çıkıyorum evden, kahvaltı etmek için daha da erken kalkacağım.

Cavdar iki dilim arasina aksamdan sandivic hazirlayin. Yumurtali tok tutar. Hani mutfak kutulari varya. Ona koyarsiniz. Vapurda keyf yapsirniz :)

Ek: pardon bu diyette cavdar falan var mi bilmiyorum

Ekmek yok Karatay'da ama ekmek yerine ceviz, çiğ badem işini beğendim ben, peynirle yakışıyor. Yumurta Karatay kahvaltısının temel taşı belki ama hafta içi imkansız. Ben o dediğiniz saklama kabına dilim kaşar, 2-3 ceviz, sığdığı kadar marul yaprağı ve tatlı kırmızı biber koyarak bu haftayı idare ettim. Zeytin de koyamadım ama tuttu bu kahvaltı beni şimdilik. 8 günde 2,5 kg verdim devam ediyorum. Karatay diyetine bir yerde haksızlık ettim o da başlamadan aldığım light peynir ve yoğurdu bitene kadar tükettim bu hafta içinde.

Günde 1-2 meyveye izin var diye biliyorum Karatay'da. İstersen sabahları meyve tüketebilirsin canım yanına alacağın 1 elma zorlamaz sanırım seni değil mi? :)

Emzirirken yapiliypr mu bu diyet . Cok iyi verdiriyormus

merhabalar pazartesi gününden itibaren karataya başlıyorum. kahvaltılıklarımı hazırladım.
boy :170
kilo:65 kg
hedef:60 kg
daha önce karatay ile 72 kg dan, 61 kg a indim(3 ayda). son zamanlarda kilo almaya başladım malesef . tekrardan başlıyorum.
emzirirken yapmıştım. sütümde azalma olmamıştı.
haşimato tirodi hastasıyım.
umarım tekrar yapabilirim.

Merhaba. Bu diyeti sporla desteklemek şart mıdır? spor yapmadan kilo verenler oluyor mu? ben spor yapıyorum kendi çabalarımla ama derslere dönünce her gün günü gününe yapamayabilirim. ondan dolayı merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…