- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
Emzirirken yapiliypr mu bu diyet. Cok iyi verdiriyormus
Bence yapılır vallaEvet yasakları var ama onlar da zaten pek yararlı şeyler değil. Peynirde, süt ürünlerinde, ette, sebzede kısıtlama yok. Aksine çok doğal bir beslenme alışkanlığı. Azıcık esnetirsiniz canım ne olacak.
Merhaba. Bu diyeti sporla desteklemek şart mıdır? spor yapmadan kilo verenler oluyor mu? ben spor yapıyorum kendi çabalarımla ama derslere dönünce her gün günü gününe yapamayabilirim. ondan dolayı merak ettim.
Çok teşekkür ederim maşallah bana göre hayal sayılacak kadar kilo vermişsiniz. Kaç ay içinde verdiniz acaba?merhaba bu diyet ile 12 kg vermiştim spor yapmamıştım. sadece asansöre binmiyordum, merdiven kullanıyordum. spor yapma imkanı varsa kilo vermeyi hızlandırır. zaten canan karatay spor olarak 20-30 dk yürüyüş öneriyor.
aslında iş beyinde bitiyor. o zaman başladığımda çok kararlı başladım. hiç bir şekilde bozmadım. şu an uygulamaya çalışıyorum fakat tam olmuyorÇok teşekkür ederim maşallah bana göre hayal sayılacak kadar kilo vermişsiniz. Kaç ay içinde verdiniz acaba?
Yinede güzel korumuşsunuz. En azından tecrübeniz var karar alıp düzeni oturtunca tekrar kilolarınızı verirsiniz :)aslında iş beyinde bitiyor. o zaman başladığımda çok kararlı başladım. hiç bir şekilde bozmadım. şu an uygulamaya çalışıyorum fakat tam olmuyor3 ay içinde vermiştim,emziriyordum.
72 den 60-61 kg a düştüm, 2 yıl kadar korudum ama şuan 64-65 kg geliyorum.
aslında iş beyinde bitiyor. o zaman başladığımda çok kararlı başladım. hiç bir şekilde bozmadım. şu an uygulamaya çalışıyorum fakat tam olmuyor3 ay içinde vermiştim,emziriyordum.
72 den 60-61 kg a düştüm, 2 yıl kadar korudum ama şuan 64-65 kg geliyorum.
Merhaba. Bu diyeti sporla desteklemek şart mıdır? spor yapmadan kilo verenler oluyor mu? ben spor yapıyorum kendi çabalarımla ama derslere dönünce her gün günü gününe yapamayabilirim. ondan dolayı merak ettim.
Çok teşekkür ederim :)Karataya göre kesinlikle en az 20dk yuruyus gerekli. Bu diyette kalori hesabı olmadığı için hatta kuruyemişlerle bazen kalori yoğun olduğu için yuruyus olmazsa kilo verilmeyebilir hatta kilo Bile alınabilir.benim tecrübem bu yöndeydi; ama sadece yürüyüşle bile de vücut kilo vermeye haxır oluyor .bir de aslında yağ 20.dk dan sonra yakılıyor;yani 60dk felan süper olur. Benim spor koçu sürekli 60dan fazlasının eklemlere zarar vereceğini söyledi
Merhaba kendinizi tutucu bir liste ile diyet yapıyor gibi şartlamayın, malum her diyette yasak olan ekmek,makarna, pilav, kızarma tatlı gibi şeyleri kesip, akşam 19.00dan sonra yemek yemezseniz hemen farkedersiniz hafiflemeyi. Alıştıkça da menüler oluşur zamanla. Yumurtayı tereyağı ile tavada yapabilirsiniz, omlet de olabilir, sevdiğiniz baharatlarla cazip hale getirebilirsiniz. İçinizden geldiyse forma girmek,ertelemeyin.İyi geceler kızlar uzun zamandir karatay diyetini araştırıyorum iradesiz bir insanim ama hem canan karatay in bilgisine tecrübesine güvendiğim den hemde bu diyetin temel prensipleri kafama yattığında buna girişmek istedim lakin bazı durumlar var mesela ben 3 aylık bebeği olup emzören bir anneyim ayrıca masa başı bir işte çalışıyorum ve sizin soylediklerinizden anladığım kadariyla yumurta önemli fakat ben haşlama yumurtayı agzima bile suremiyorum yağda olanı yeni yeni yemeğe başladım sizce olur mu başarabilir miyim nerden baslamaliyim
Önümüzdeki hafta denemeye başlayacağım 1 hafta boyunca herşeye dikkat edeceğim bakalım sütünde azalma oluyor mu bide çalışıyorum nasıl yaparım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirimMerhaba kendinizi tutucu bir liste ile diyet yapıyor gibi şartlamayın, malum her diyette yasak olan ekmek,makarna, pilav, kızarma tatlı gibi şeyleri kesip, akşam 19.00dan sonra yemek yemezseniz hemen farkedersiniz hafiflemeyi. Alıştıkça da menüler oluşur zamanla. Yumurtayı tereyağı ile tavada yapabilirsiniz, omlet de olabilir, sevdiğiniz baharatlarla cazip hale getirebilirsiniz. İçinizden geldiyse forma girmek,ertelemeyin.
Ben de çalışıyorum. 7de evden çıkıyorum, o yüzden hafta içi küçük bir saklama kabına peynir,ceviz,zeytin,salatalık, yani yumurta hariç herşeyi koyuyor yolda yiyorum. Yumurta önemli ama toplu taşımada yiyemem ne yapayım.. peyniri kısmıyorum. Bu kahvaltı beni akşama kadar tutuyor, tutmazsa da kahvaltıdan 4-5 saat sonra işyerinde yoğurt, çorba, meyve, çiğ badem falan yiyorum.Önümüzdeki hafta denemeye başlayacağım 1 hafta boyunca herşeye dikkat edeceğim bakalım sütünde azalma oluyor mu bide çalışıyorum nasıl yaparım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ben öğleye kadar çalışıyorum öğlen eve geliyorum sabahtan iş yerinde ceviz badem gibi bişeyler yesem öğleyin kahvaltımı yapıp akşam da 7 8 gibi akşam yemeğimi yesem nasıl olur acaba bana en uygunu buBen de çalışıyorum. 7de evden çıkıyorum, o yüzden hafta içi küçük bir saklama kabına peynir,ceviz,zeytin,salatalık, yani yumurta hariç herşeyi koyuyor yolda yiyorum. Yumurta önemli ama toplu taşımada yiyemem ne yapayım.. peyniri kısmıyorum. Bu kahvaltı beni akşama kadar tutuyor, tutmazsa da kahvaltıdan 4-5 saat sonra işyerinde yoğurt, çorba, meyve, çiğ badem falan yiyorum.
Başlamadıysanız beraber başlayalım canım.Merhaba daha önce karatay diyeti yapmış biriyim.9 aylık bebeği olan 105 kilo ağırlığında 42 yaşında bir anneyim.
Sizlerin bana destek ve yardımcı olacağınızı düşünüyorum.Motivasyona ihtiyacım var.Fazla kilolarımdan bedenim ve çevremdeki herkes eşim de dahil çok şikayetçi.Bir süredir motivasyon için diyet yazılarını okuyorum.İnşallah ben de başlar ve düzenli olarak kilolarımı vermeye başlarım.Çünkü bu kilolar artık beni hem bedenen hem de ruhen çok yoruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?