- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Merhaba,Çok isterim beraber devam etmeyi.Yanımda birbirimize destek olacağımız yol arkadaşlarının olması beni motive eder eminim..Aslında yaklaşık bir haftadır başladım gibi.Grip oldum çok kötüyüm bozmaktan korkuyorum.Başlamadıysanız beraber başlayalım canım.
Çok iyi kilo vermişsiniz.İnşallah istediğiniz kiloya inersiniz.Benim çok yolum var ama bir yerden başlamam gerekiyordu artık.Yarın başlıyorum tekrar diyete,geçen yaz 7 kilo verip bırakmıştım .Hedefim 10 kilo inşallah.
Bende dünden beri gribim.Başladım bugün diyete ilk hafta için 2-3 kilo vermeyi umud ediyorum.Ben günde iki kere yemek yiyorum aralarda şekersiz çay,kahve,kefir içiyorum.Henüz kahvaltı yapmadım.Lorlu omlet- ceviz- chery domates- günkurusu yiyeceğim.Her gün yarım saatte yürüyüş yapıyorum.Siz nasıl besleniyorsunuz?Merhaba,Çok isterim beraber devam etmeyi.Yanımda birbirimize destek olacağımız yol arkadaşlarının olması beni motive eder eminim..Aslında yaklaşık bir haftadır başladım gibi.Grip oldum çok kötüyüm bozmaktan korkuyorum.
Sabah 2 adet haşlanmış yumurta,peynir 10-12 adet zeytin,ceviz badem fıstık çeşitlerinden 1 avuç,3 günkrusu kayısı.Bende dünden beri gribim.Başladım bugün diyete ilk hafta için 2-3 kilo vermeyi umud ediyorum.Ben günde iki kere yemek yiyorum aralarda şekersiz çay,kahve,kefir içiyorum.Henüz kahvaltı yapmadım.Lorlu omlet- ceviz- chery domates- günkurusu yiyeceğim.Her gün yarım saatte yürüyüş yapıyorum.Siz nasıl besleniyorsunuz?
Çok iyi besleniyorsunuz.Benimde 18 aylık bebeğim var emziriyorum.Bu ay bıraktıracağım inşallah.Ben hiç meyve yemedim bu diyette.Sabah 2 adet haşlanmış yumurta,peynir 10-12 adet zeytin,ceviz badem fıstık çeşitlerinden 1 avuç,3 günkrusu kayısı.
Arada bazen süt içiyorum.Öğlen işyerinde ne varsa;patates,pirinç pilavı dışındaki yemeklerden.
Akşamları sebze yemeği 1 tabak dolusu(tabaklar büyük)haşlanmış ya da tava da tavuk buğulama,kıymalı yumurta.
Akşam yemeğinden sonra süt içiyorum genelde.
İkindin işten çıkarken 15.30 gibi 1 avuç badem yiyorum.
Emzirdiğim için de korkuyorum aslında ,meyve yememeye çelışıyorumyemem gerekiyor mu acaba.
Yaptım canım geçen yaz yaptım benim sütüm azalmıştı sanki biraz ama benim oğlum yemek yemiyordu sadece emiyordu o yüzden zorlandım biraz sırf anne sütü ile beslenmeyip öğünlerinide yiyorsa sıkıntı olmaz.Bu arada benle beraber diyet yapan diğer arkadaşımın hiç azalmadı tam tersi çoğaldığını söylemişti.Sanırım yeterince sıvı almadım.Bebeğinizin daha küçük olduğu aylarda da yaptınız mı bu diyeti.Ben doğumdan sonra 98 e düşmüştüm daha doğrusu fazla kilo almamışım hamileliğimde dikkat etmeye çalışmıştım,5-6 kilo kadar almışım demekki diğerleri bebek ve şişliklermiş.Ama 1 aydan sonra 8 kilo almaya başladım.Toplamda 7-8 kilo aldım doğumdan sonra.
Evet oğlum sadece anne sütü almıyor.Ek gıdaya geçtik.Ama 3 te 1 bazen beslenmenin yarısı anne sütü ağırlıklıoluyor özellikle hafta sonlarıYaptım canım geçen yaz yaptım benim sütüm azalmıştı sanki biraz ama benim oğlum yemek yemiyordu sadece emiyordu o yüzden zorlandım biraz sırf anne sütü ile beslenmeyip öğünlerinide yiyorsa sıkıntı olmaz.Bu arada benle beraber diyet yapan diğer arkadaşımın hiç azalmadı tam tersi çoğaldığını söylemişti.Sanırım yeterince sıvı almadım.
Benimde kullanmam lazım ihmal ediyorum , doğumdan sonra baktırıp öyle içeyim dedim hala gidemedim.Niye vermiyorsunuz acaba ben 1,5 ayda 7 kilo verip bırakmıştım.Evet oğlum sadece anne sütü almıyor.Ek gıdaya geçtik.Ama 3 te 1 bazen beslenmenin yarısı anne sütü ağırlıklıoluyor özellikle hafta sonları
Öğlen işyerinde kahvaltı türü yemek var.Nasıl doyarım bilmiyorum.Ne yapsam.Tartıda eksilme görmedim bu hafta,üstelik emziriyorum.Ha bu arada levotiron kullanıyorum hormonlarım yavaş çalışuıyor.
Gece çok sık uyanıyoruz uyku kaliteli olmadığı için olabilir mi acaba?Benimde kullanmam lazım ihmal ediyorum , doğumdan sonra baktırıp öyle içeyim dedim hala gidemedim.Niye vermiyorsunuz acaba ben 1,5 ayda 7 kilo verip bırakmıştım.
Bende uyumuyorum canım .Son köpek dişleri geliyor hepten uykusuzuz ama ben karbonhidrat ve kızartmayı bırakınca hemen veriyorum kilo.İnsülin direncin falanmı var acaba.Gece çok sık uyanıyoruz uyku kaliteli olmadığı için olabilir mi acaba?
Bilmiyorum ki belki.Ben belki günde 3 öğün yapıyorum ondandır.Ya da vücudumda ödem oluyordur.Wc ye gitme sorunum oluyor bazen.Sabahları tartılıyorum ve wc ye gitmemiş oluyorum tabi.Bende uyumuyorum canım .Son köpek dişleri geliyor hepten uykusuzuz ama ben karbonhidrat ve kızartmayı bırakınca hemen veriyorum kilo.İnsülin direncin falanmı var acaba.
Günaydın zayıflama döneminde yemesseniz çok iyi aslında.Leptin hormonu nun çalışması için 6 saat ara vermek gerekiyor.Ben geçen diyetimde çok acıktiğımda yemiştim ama yiyin olmazsa ya.Bende akşam mor lahana,turp,havuç rendesi yaptım içine haşlama tavuk göğsü parçaladım.Bol limon zeytinyağı döktüm.3 gün kurusu yedim hemen sütlü kahve içtim.Şeker krizim tutmasın diye.Baş ağrısı hariç ilk günüm iyi geçti acıkmadım.Bırakmazsınız umarım yaza kadar toplanırız biraz inşallah.Akşam büyük bir kase şehriye çorbası tavuk suyuyla(galiba diyete uygun değil),1,5 tabak yeşil fasülye yemeği(tabak büyüktü),salata bol soğanlı.Ama dün diyeti bozdum şöyle koca bir tabak fıstığı kavurup yedim.
Ama sonrasında üzüldüm.
Diyeti devam ettirememekten korkuyorum.
Sabah 2 yumurta , peynir,8 zeytin,3 gün kurusu. Kuru yemiş yiyemedim kırılmış yoktu.
sabah yemeği ile öğlen yemeği arası yesem kuru yemiş olur mu acaba.
Gayet güzel olmuş akşam yemeğiniz.Aslında ben de 2 öğün ya da 2,5 öğün yapmak isterdim ama şuan dayanamıyorum henüz.Günaydın zayıflama döneminde yemesseniz çok iyi aslında.Leptin hormonu nun çalışması için 6 saat ara vermek gerekiyor.Ben geçen diyetimde çok acıktiğımda yemiştim ama yiyin olmazsa ya.Bende akşam mor lahana,turp,havuç rendesi yaptım içine haşlama tavuk göğsü parçaladım.Bol limon zeytinyağı döktüm.3 gün kurusu yedim hemen sütlü kahve içtim.Şeker krizim tutmasın diye.Baş ağrısı hariç ilk günüm iyi geçti acıkmadım.Bırakmazsınız umarım yaza kadar toplanırız biraz inşallah.
Merhaba,bildiğim kadarıyla karatay'ın hamilelerin beslenmesi ile ilgili kitabı çıkmıştı.Hamilelik farklı olduğu için onu okuyup yapsanız daha iyi olur.Arkadaşlar merhaba, gebelikte Karatay ı nasıl uygulayacağız? Bilgilendirir misiniz? Teşekkür ederim
Karatay ın yasakladığı şeyler belli..Ekmek,şeker, kızartma, paketlenmiş gıdalar, tereyağı ve zeytinyağı hariç yağlar ama gebelikte ekstra bir konu varmı bilmiyorum.Arkadaşlar merhaba, gebelikte Karatay ı nasıl uygulayacağız? Bilgilendirir misiniz? Teşekkür ederim
Afiyet olsun, ben hala yemedim eşimi bekliyorum o gelince yürüyüşe çıkıcam döndüğümde yiyeceğim.Bugün çok acıktım.Akşam dünkü salatadan yapacağım yanına kereviz rendeli yoğurt bol cevizli.Dün 73200 düm şuan 71800 üm lavaboya bile çıkmadım bugün halbukiÖğlen etliekmek salata ayran. Gene uyamadım ama lahmacun türevi 1 lahmacundan fazla olsa da aç kalktım diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?