Afiyet olsun, inşallah görürsünüz.Herkese merhaba
Boyum 157
Kilom 71
Cumartesi gunu karatay diyetine basladim
Hayatimda ilk kez diyet yapiyorum daha once dikkat etmeye calisiyordum ama harfiyen uyup hic kacamak yapmadigim ve cok motive hissettigim olmamisti.
Sizleri okumak bana inanilmaz iyi geliyo
Yarin tartilicam 69 u gormeyi cok istiyorum.
Aksam icin balik ve salatam var
Afiyet olsun.çok sevindim ve imrendim , maşallah.darısı bana inşallah.Afiyet olsun, ben hala yemedim eşimi bekliyorum o gelince yürüyüşe çıkıcam döndüğümde yiyeceğim.Bugün çok acıktım.Akşam dünkü salatadan yapacağım yanına kereviz rendeli yoğurt bol cevizli.Dün 73200 düm şuan 71800 üm lavaboya bile çıkmadım bugün halbuki
Maydonoz ve limon sütü azaltır deniyor o yüzden pek Maydonoz yemiyorum aslında.Bu arada dün ödemden bahsetmiştiniz.Ben diyete ilave olarak gece yatmadan 15 sap maydanoz yarım limon suyu sıkıp az su ile rondodan çekiyorum üzerine bir su bardağı ekleyip içiyorum.10 gün yapıcam İbrahim Adnan Saraçoğlu nun kürü bu belkide ödemim gitti .Birden bukadar kilo düşüşünü buna bağladım.
Ben gündüz emzirmiyorum artık yemek yemiyor diye. Sadece öğlen uykusunda emziriyorum.Birde gece.Dişleri patlasın hemen kesicem artık.O yüzden çok süte ihtiyacım yok:) Azaltıyor mu bir fikrim de yok..Sizin bebeğiniz küçük tabi denemeyin.Ben ani kilo düşüşünü ona bağladım.Maydonoz ve limon sütü azaltır deniyor o yüzden pek Maydonoz yemiyorum aslında.
Merhaba daha önce karatay diyeti yapmış biriyim.9 aylık bebeği olan 105 kilo ağırlığında 42 yaşında bir anneyim.
Sizlerin bana destek ve yardımcı olacağınızı düşünüyorum.Motivasyona ihtiyacım var.Fazla kilolarımdan bedenim ve çevremdeki herkes eşim de dahil çok şikayetçi.Bir süredir motivasyon için diyet yazılarını okuyorum.İnşallah ben de başlar ve düzenli olarak kilolarımı vermeye başlarım.Çünkü bu kilolar artık beni hem bedenen hem de ruhen çok yoruyor.
Merhaba.. Ben de daha önce Karatay diyeti yaptım. Çok da rahat kilo verdim. Şimdi 10.5 aylıkken bir bebeğim var. Pazartesi den beri yine başladım. 2 kilo gitti bile (76-74 kg oldum) Ama sanırım sütüm azaldı. Benim ufaklık 2 gecedir zor uyuyor.Yaptım canım geçen yaz yaptım benim sütüm azalmıştı sanki biraz ama benim oğlum yemek yemiyordu sadece emiyordu o yüzden zorlandım biraz sırf anne sütü ile beslenmeyip öğünlerinide yiyorsa sıkıntı olmaz.Bu arada benle beraber diyet yapan diğer arkadaşımın hiç azalmadı tam tersi çoğaldığını söylemişti.Sanırım yeterince sıvı almadım.
Merhaba canım,benim sütümde çok azalma olmadı sanki.Dönem dönem normalde de azalma oluyor benim sütümde.Merhaba.. Ben de daha önce Karatay diyeti yaptım. Çok da rahat kilo verdim. Şimdi 10.5 aylıkken bir bebeğim var. Pazartesi den beri yine başladım. 2 kilo gitti bile (76-74 kg oldum) Ama sanırım sütüm azaldı. Benim ufaklık 2 gecedir zor uyuyor.
Aslinda ben çok rahatım, mutluyum da. Eski kiloma dönmeyi de çok istiyorum. Kuzucugum da mutlu olsa... Gündüz bir sıkıntı yok da gece işte... Ne yapsam? Daha mı çok su icmeliyim? Sizi görünce hemen yazmak istedim.
Geçen sene yaptığımda benimde azalmıştı.Ama benim oğlum yemek yemiyordu çoğu zaman hep emiyordu.Yemek yeseydi yeterdi diye düşünüyorum.Bol bol su için.Rezene benim sütümü çoğaltıyor sizde deneyin isterseniz.Merhaba.. Ben de daha önce Karatay diyeti yaptım. Çok da rahat kilo verdim. Şimdi 10.5 aylıkken bir bebeğim var. Pazartesi den beri yine başladım. 2 kilo gitti bile (76-74 kg oldum) Ama sanırım sütüm azaldı. Benim ufaklık 2 gecedir zor uyuyor.
Aslinda ben çok rahatım, mutluyum da. Eski kiloma dönmeyi de çok istiyorum. Kuzucugum da mutlu olsa... Gündüz bir sıkıntı yok da gece işte... Ne yapsam? Daha mı çok su icmeliyim? Sizi görünce hemen yazmak istedim.
Gözünüz aydınMerhaba canım,benim sütümde çok azalma olmadı sanki.Dönem dönem normalde de azalma oluyor benim sütümde.
Bulabildiğim zamanlarda sabah ve akşam dere otu tüketiyorum.Bir de çok sevdiğim bir arkadaşım önermişti,akşamdan çiğ bademleri suya ıslatıyorsun ve ertesi gün kabuklarını soyarak yiyorsun.
Bir de şunu farkettim ben tavuk yediğim gün sütüm çok oluyor.Karatay da et türevleri serbest biliyorsun.Sağlık için zararlı olsa da diyete uygun olduğu için market tavuğu tüketiyorum mecburen.
Bu arada akşam tavada buğulama balık ve salata , yatamadan tarçınlı süt.
Sabah karatay kahvaltısı
Sabah tartıldım 104,3 geldim.
Çok sağolun.İnşallah devam ettirebilirim.Yarıda bırakmaktan çok korkuyorum.Gözünüz aydın
İnşallah canımÇok sağolun.İnşallah devam ettirebilirim.Yarıda bırakmaktan çok korkuyorum.
Yumurta beni de sıktı dun kahvaltiya 2 tane kofte yaptim cok iyi geldi buzluga yapip koyucam sabahlari arada 2 tane iyi gelirBu arada 71800 üm bugün..73200 le başladım. Bugün 3. günüm hala lavabo ya çıkmadım.Bol bol sebze günkurusu yiyorum halbuki. Kahvaltı da köy peynirli taze soğan lı omlet-dometes-zeytin- ceviz- gün kurusu yedim.Sütlü kahve içicem hemen peşinden şimdi.
Aynen bende yapayımYumurta beni de sıktı dun kahvaltiya 2 tane kofte yaptim cok iyi geldi buzluga yapip koyucam sabahlari arada 2 tane iyi gelir
Çok iyi bir diyet bu ,en güzel yanı bırakınca diğer diyetler gibi kilo almıyorsunuz.Ben geçen sene 3 haftada 6 kilo verdim sonra bozdum bitter çikolata aralarda birşeyler atıştırdım falan bozuldu diyetimDun de yazmistim cumartesi 71 ile basladim bugun 68 kiloyum -3 inanamiyorum.
Sabah kahvaltim : yesil soganli dereotlu maydanozlu omlet, peynir ,3 zeytin, rokali domatesli limonlu salata, 2 gunkurusu,
Kahvaltıyı ben de sevmem oldum olası.Hele peynir yemeyi.Yumurta zeytinle birlikte güzel yeniyor tavsiye ederim.Ben çalıştığım için hafta içi genelde haşlanmış,hafta sonu ise menemen olarak tüketiyorum.Bu diyette sevmediğim teks şey kahvaltı.Çünkü normalde sadece hafta sonları ailemle kahvaltı yaparım.Haftaiçi acıkınca ekmeğin arasına peynir sıkıştırım yeter bana. Her sabah ekmeksiz bu omlet muhabbeti ni hiç sevmiyorum.Bugun 3.günüm ve ben tiksindim bile.Haşlanmıs Yumurta yı çok severim ama ekmeksiz yiyince bir saat sonra midem kazınıyor.Gecen sene ikinci hafta gözlerimden yaş akıyor du ya o derece.Kurban ertesiydi arada kavurma falan yapıyordumBu diyeti çok seviyorum şu kahvaltı muhabbeti olmasa.
İnsallah... cok inaniyorum bu kez kendime.Çok iyi bir diyet bu ,en güzel yanı bırakınca diğer diyetler gibi kilo almıyorsunuz.Ben geçen sene 3 haftada 6 kilo verdim sonra bozdum bitter çikolata aralarda birşeyler atıştırdım falan bozuldu diyetim
.Kilo vermem yavaşladı 1 kilo daha verbildim.Toplamda 1,5 ayda 7 kilo verdim.Azmederseniz bir iki aya 10-13 kilo falan gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?