Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese merhaba
Boyum 157
Kilom 71
Cumartesi gunu karatay diyetine basladim
Hayatimda ilk kez diyet yapiyorum daha once dikkat etmeye calisiyordum ama harfiyen uyup hic kacamak yapmadigim ve cok motive hissettigim olmamisti.
Sizleri okumak bana inanilmaz iyi geliyo
Yarin tartilicam 69 u gormeyi cok istiyorum.
Aksam icin balik ve salatam var

Afiyet olsun, inşallah görürsünüz.

Afiyet olsun.çok sevindim ve imrendim , maşallah.darısı bana inşallah.
Sabaha ögünleri yazacağım.

Maydonoz ve limon sütü azaltır deniyor o yüzden pek Maydonoz yemiyorum aslında.

Maydonoz ve limon sütü azaltır deniyor o yüzden pek Maydonoz yemiyorum aslında.
Ben gündüz emzirmiyorum artık yemek yemiyor diye. Sadece öğlen uykusunda emziriyorum.Birde gece.Dişleri patlasın hemen kesicem artık.O yüzden çok süte ihtiyacım yok:) Azaltıyor mu bir fikrim de yok..Sizin bebeğiniz küçük tabi denemeyin.Ben ani kilo düşüşünü ona bağladım.

Merhaba.. Ben de daha önce Karatay diyeti yaptım. Çok da rahat kilo verdim. Şimdi 10.5 aylıkken bir bebeğim var. Pazartesi den beri yine başladım. 2 kilo gitti bile (76-74 kg oldum) Ama sanırım sütüm azaldı. Benim ufaklık 2 gecedir zor uyuyor.
Aslinda ben çok rahatım, mutluyum da. Eski kiloma dönmeyi de çok istiyorum. Kuzucugum da mutlu olsa... Gündüz bir sıkıntı yok da gece işte... Ne yapsam? Daha mı çok su icmeliyim? Sizi görünce hemen yazmak istedim.

Merhaba canım,benim sütümde çok azalma olmadı sanki.Dönem dönem normalde de azalma oluyor benim sütümde.
Bulabildiğim zamanlarda sabah ve akşam dere otu tüketiyorum.Bir de çok sevdiğim bir arkadaşım önermişti,akşamdan çiğ bademleri suya ıslatıyorsun ve ertesi gün kabuklarını soyarak yiyorsun.
Bir de şunu farkettim ben tavuk yediğim gün sütüm çok oluyor.Karatay da et türevleri serbest biliyorsun.Sağlık için zararlı olsa da diyete uygun olduğu için market tavuğu tüketiyorum mecburen.
Bu arada akşam tavada buğulama balık ve salata , yatamadan tarçınlı süt.
Sabah karatay kahvaltısı
Sabah tartıldım 104,3 geldim.

Geçen sene yaptığımda benimde azalmıştı.Ama benim oğlum yemek yemiyordu çoğu zaman hep emiyordu.Yemek yeseydi yeterdi diye düşünüyorum.Bol bol su için.Rezene benim sütümü çoğaltıyor sizde deneyin isterseniz.

Gözünüz aydın

Bu diyette sevmediğim teks şey kahvaltı.Çünkü normalde sadece hafta sonları ailemle kahvaltı yaparım.Haftaiçi acıkınca ekmeğin arasına peynir sıkıştırım yeter bana. Her sabah ekmeksiz bu omlet muhabbeti ni hiç sevmiyorum.Bugun 3.günüm ve ben tiksindim bile.Haşlanmıs Yumurta yı çok severim ama ekmeksiz yiyince bir saat sonra midem kazınıyor.Gecen sene ikinci hafta gözlerimden yaş akıyor du ya o derece.Kurban ertesiydi arada kavurma falan yapıyordumBu diyeti çok seviyorum şu kahvaltı muhabbeti olmasa.

Bu arada 71800 üm bugün..73200 le başladım. Bugün 3. günüm hala lavabo ya çıkmadım.Bol bol sebze günkurusu yiyorum halbuki. Kahvaltı da köy peynirli taze soğan lı omlet-dometes-zeytin- ceviz- gün kurusu yedim.Sütlü kahve içicem hemen peşinden şimdi.

Yumurta beni de sıktı dun kahvaltiya 2 tane kofte yaptim cok iyi geldi buzluga yapip koyucam sabahlari arada 2 tane iyi gelir

Dun de yazmistim cumartesi 71 ile basladim bugun 68 kiloyum -3 inanamiyorum.
Sabah kahvaltim : yesil soganli dereotlu maydanozlu omlet, peynir ,3 zeytin, rokali domatesli limonlu salata, 2 gunkurusu,

Dun de yazmistim cumartesi 71 ile basladim bugun 68 kiloyum -3 inanamiyorum.
Sabah kahvaltim : yesil soganli dereotlu maydanozlu omlet, peynir ,3 zeytin, rokali domatesli limonlu salata, 2 gunkurusu,
Çok iyi bir diyet bu ,en güzel yanı bırakınca diğer diyetler gibi kilo almıyorsunuz.Ben geçen sene 3 haftada 6 kilo verdim sonra bozdum bitter çikolata aralarda birşeyler atıştırdım falan bozuldu diyetim
.Kilo vermem yavaşladı 1 kilo daha verbildim.Toplamda 1,5 ayda 7 kilo verdim.Azmederseniz bir iki aya 10-13 kilo falan gider.

Kahvaltıyı ben de sevmem oldum olası.Hele peynir yemeyi.Yumurta zeytinle birlikte güzel yeniyor tavsiye ederim.Ben çalıştığım için hafta içi genelde haşlanmış,hafta sonu ise menemen olarak tüketiyorum.
Bu arada öğleyim yığma 1 koca tabak sarmayı aşırmış bulunmaktayım.Salata ve yoğurt eşliğinde.Emzirdiğim için sorun olmaz demi?

İnsallah... cok inaniyorum bu kez kendime.
Suan fiziktedavi goruyorum yuruyus yapmami istemediler . hic hareket etmedim bu hafta ona ragmen boyleyse fizikten sonra yuruyuse baslicam kilo vermeye devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…