Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İnsallah... cok inaniyorum bu kez kendime.
Suan fiziktedavi goruyorum yuruyus yapmami istemediler . hic hareket etmedim bu hafta ona ragmen boyleyse fizikten sonra yuruyuse baslicam kilo vermeye devam...
Geçmiş olsun.İnşallah,yavaş olsun ama istikrarlı olsun razıyım.Bu 30 -35 kilo gider mi bilmem.Ama tansiyon diz ağrıları derken bir yerden başlamak gerekiyordu.

Geçmiş olsun.İnşallah,yavaş olsun ama istikrarlı olsun razıyım.Bu 30 -35 kilo gider mi bilmem.Ama tansiyon diz ağrıları derken bir yerden başlamak gerekiyordu.
Gider tabi☺
Saglik herseyden onemli biraz sorunlar basgosterdiginde anladim ,diyete baslamamin en buyuk nedeni zaten. Vucuduma tasiyamadigi yuku yuklemisim bir yerde uyarmaya basladi beni her sabah agriyla uyaniyordum bir haftada bile farketti inanin

Ne güzel darısı başıma ainşallah.Azim ve sebat.

Afiyet olsun inşallah olmaz.

Tebrikler Badem deniyim teşekkürler. Dereotunu salataya yiyorum. Ama benim sütüm belirgin bir şekilde azaldı Öğlen de zor uyudu.

Tamam teşekkür ederim. Rezeneyi de denerim.
Aslında çok güzel ve kalıcı kilo veriliyor Karatay ile. Ama ah şu süt meselesi...

Aksam menum
Izgara et
Bulgur pilavi(çok az yiyorum)
Yogurtlu kereviz salatasi

Bir de birsey sorucam aksam icilen tarcınlı sut kilo vermeye yariyor mu yemekten kac saat sonra icilmeli

Süt sadece öğünlerde içilebiliyor.Arada içilmiyor.Ben sütlü kahve içiyorum zayıflattığını bilmiyorum.Ben tatlı ihtiyacını karşılıyor diye düşünüyorum.İçince tatlı krizi m olmuyor. Afiyet olsun bu arada.
Aksam menum
Izgara et
Bulgur pilavi(çok az yiyorum)
Yogurtlu kereviz salatasi

Bir de birsey sorucam aksam icilen tarcınlı sut kilo vermeye yariyor mu yemekten kac saat sonra icilmeli

Akşam yemeğim;. Haşlanmış tavuk göğsü, salçasız yeşil mercimek yemeği,bir kase ev yoğurdu içine iki ceviz iki gün kurusu dilimledim.Bir avuç çiğ fındık.

Afiyet olsun .menüler çok güzel.Ben de içiyorum yatmadan tarçınlı süt.
Menüm balık söğüş salata biraz kıymalı patlıcan yemeği.
Benim menüler tam oturmadı daha.
3 öğün yapıyorum, sabah kahvaltısını 7.30 cuvarlarında yapıyorum.

Merhaba ben 165 boyunda 73 kiloyum.defalarca diyetler yaptım aldım verdim derken yine bu kiloya geldim.63 kilo olmak istiyorum. Verilecek 10 kiloyu yaklasin 5 senedir veremedim. Daha önce karatay yaparak 65 inmiştim sonra hooop biraktim ve çıktım yine. Çok sıkıldım ve özgüvenim cok düştü. Kıyafetler olmuyor.

Neyse ben yarın 4 martta bu diyete tekrar başlıyorum hergün yediklerimi yazacağım. Dvitamini eksik ve troid ilaci kullaniyorum.pcom var. Yani bu diyeti yapmak icinde cok neden var.

haftanın 3 günü de 1 saat plates ve step yapmaya başladım.

Herkese başarılar bu yolda. bu sefer irade kazansın olur mu?

Vereceğiniz fazla kilo yok.kısa zamanda verirsiniz.benim yolum uzun inşallah hep beraber istediğimiz kilolara geliriz.

Sabah kahvaltım
Tıka basa oldu kahvaltıdan sonraçmidem bulanıyır.Menemen, 10 zeytin , peynir , kuruyemiş , 3 gün kurusu.yeşillik yıkayacak zamanım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…