- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Geçmiş olsun.İnşallah,yavaş olsun ama istikrarlı olsun razıyım.Bu 30 -35 kilo gider mi bilmem.Ama tansiyon diz ağrıları derken bir yerden başlamak gerekiyordu.İnsallah... cok inaniyorum bu kez kendime.
Suan fiziktedavi goruyorum yuruyus yapmami istemediler . hic hareket etmedim bu hafta ona ragmen boyleyse fizikten sonra yuruyuse baslicam kilo vermeye devam...
Gider tabi☺Geçmiş olsun.İnşallah,yavaş olsun ama istikrarlı olsun razıyım.Bu 30 -35 kilo gider mi bilmem.Ama tansiyon diz ağrıları derken bir yerden başlamak gerekiyordu.
Ne güzel darısı başıma ainşallah.Azim ve sebat.Gider tabi☺
Saglik herseyden onemli biraz sorunlar basgosterdiginde anladim ,diyete baslamamin en buyuk nedeni zaten. Vucuduma tasiyamadigi yuku yuklemisim bir yerde uyarmaya basladi beni her sabah agriyla uyaniyordum bir haftada bile farketti inanin
Kahvaltıyı ben de sevmem oldum olası.Hele peynir yemeyi.Yumurta zeytinle birlikte güzel yeniyor tavsiye ederim.Ben çalıştığım için hafta içi genelde haşlanmış,hafta sonu ise menemen olarak tüketiyorum.
Bu arada öğleyim yığma 1 koca tabak sarmayı aşırmış bulunmaktayım.Salata ve yoğurt eşliğinde.Emzirdiğim için sorun olmaz demi?
Sabahları 5-6 tane yiyorum deneyim canım sağolFreyza__ tuvalete çıkmadım dediniz ya,zeytin yiyor musunuz?Miktarı arttırabilirsiniz belki faydalı olur.
Tebrikler Badem deniyim teşekkürler. Dereotunu salataya yiyorum. Ama benim sütüm belirgin bir şekilde azaldı Öğlen de zor uyudu.Merhaba canım,benim sütümde çok azalma olmadı sanki.Dönem dönem normalde de azalma oluyor benim sütümde.
Bulabildiğim zamanlarda sabah ve akşam dere otu tüketiyorum.Bir de çok sevdiğim bir arkadaşım önermişti,akşamdan çiğ bademleri suya ıslatıyorsun ve ertesi gün kabuklarını soyarak yiyorsun.
Bir de şunu farkettim ben tavuk yediğim gün sütüm çok oluyor.Karatay da et türevleri serbest biliyorsun.Sağlık için zararlı olsa da diyete uygun olduğu için market tavuğu tüketiyorum mecburen.
Bu arada akşam tavada buğulama balık ve salata , yatamadan tarçınlı süt.
Sabah karatay kahvaltısı
Sabah tartıldım 104,3 geldim.
Tamam teşekkür ederim. Rezeneyi de denerim.Geçen sene yaptığımda benimde azalmıştı.Ama benim oğlum yemek yemiyordu çoğu zaman hep emiyordu.Yemek yeseydi yeterdi diye düşünüyorum.Bol bol su için.Rezene benim sütümü çoğaltıyor sizde deneyin isterseniz.
Aksam menum
Izgara et
Bulgur pilavi(çok az yiyorum)
Yogurtlu kereviz salatasi
Bir de birsey sorucam aksam icilen tarcınlı sut kilo vermeye yariyor mu yemekten kac saat sonra icilmeli
TesekkurlerSüt sadece öğünlerde içilebiliyor.Arada içilmiyor.Ben sütlü kahve içiyorum zayıflattığını bilmiyorum.Ben tatlı ihtiyacını karşılıyor diye düşünüyorum.İçince tatlı krizi m olmuyor. Afiyet olsun bu arada.
Çok iyi gidiyorsunuz, maşallah size.Günaydın .71.300Yarın 70 i görürüm inşallah 3 günde 2 kilo daha ne olsun.
Vereceğiniz fazla kilo yok.kısa zamanda verirsiniz.benim yolum uzun inşallah hep beraber istediğimiz kilolara geliriz.Merhaba ben 165 boyunda 73 kiloyum.defalarca diyetler yaptım aldım verdim derken yine bu kiloya geldim.63 kilo olmak istiyorum. Verilecek 10 kiloyu yaklasin 5 senedir veremedim. Daha önce karatay yaparak 65 inmiştim sonra hooop biraktim ve çıktım yine. Çok sıkıldım ve özgüvenim cok düştü. Kıyafetler olmuyor.
Neyse ben yarın 4 martta bu diyete tekrar başlıyorum hergün yediklerimi yazacağım. Dvitamini eksik ve troid ilaci kullaniyorum.pcom var. Yani bu diyeti yapmak icinde cok neden var.
haftanın 3 günü de 1 saat plates ve step yapmaya başladım.
Herkese başarılar bu yolda. bu sefer irade kazansın olur mu?
Kuruyemiş yok menüde yemiyır musunuzSabah kkahvalti menum
Domatesli peynirli omlet
2 kofte
5 zeytin
Peynir
Gun kurusu 2 tane
Ve tabi çayyyyyy
Afiyet olsun...Sabah kahvaltım
Tıka basa oldu kahvaltıdan sonraçmidem bulanıyır.Menemen, 10 zeytin , peynir , kuruyemiş , 3 gün kurusu.yeşillik yıkayacak zamanım olmadı.
Fistik yiyorum su ancayla iyi olduKuruyemiş yok menüde yemiyır musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?