- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Cümleyi tam anlayamadım amaFistik yiyorum su ancayla iyi oldu
Siz hatirlatinca fıstık yedim çayın yaninda demek istemistimCümleyi tam anlayamadım ama
Şimdi anladım ,teşekkür ederim.Afiyet ve bol süt olsun.Siz hatirlatinca fıstık yedim çayın yaninda demek istemistim
Şimdi anladım ,teşekkür ederim.Afiyet ve bol süt
Oglum 25 aylik emzirmiyorum
Merhaba canım , ben de zaman buldukça yazmaya çalışıyorum.Slm kızlar 1.67 boyundayım 69 kg geldim bu gün
Daha önce buradaki dıyet gruplarında kılo vermiştım fakat boğazımı tutamayıp tekrar aldım .elimden geldıgı kadar yorum yapmaya calısırım. 3 cocuk annesıyım 32 yaşımdayım.en az 10 kg vermem Lazım benıde aranıza alırsanız sevınırım.
Afıyet olsun cnm kısır bulgur pılavı 2-3 kasığı geçmemeli yanında zeytınyaglı salata yıyebılırım ayran olur veya ızgara turu yıyecekler olabılır. Alışma aşamasında tam uymak zor oluyor fakat tam uyarsan cokta güzel kılo veriyorsun . Insallah sende istefıgın kıloyaya ulaşırsın cnmMerhaba canım , ben de zaman buldukça yazmaya çalışıyorum.
Maşallah 3 çocuktan sonra kilon çok iyi.Ama tabi insan kendisini nasıl rahat hissederse.Ben o kiloda olsam .İnşallah olurum.
Bu arada bol yeşillikli sıkıştırılmış kalıplarda 2 kalıp kısır yedim.
105 kilo ile başladım canım.Yenıdencan kac kg ile başladın cnm. Kahvaltıda tıka basa yıyebılırsın sorun olmaz sadece yasak olan yıyeceklerden yeme. Zaten öyle bır kahvaltı Yapkı 5-6 saat acıkmayasın.
Afıyet olsun cnm kısır bulgur pılavı 2-3 kasığı geçmemeli yanında zeytınyaglı salata yıyebılırım ayran olur veya ızgara turu yıyecekler olabılır. Alışma aşamasında tam uymak zor oluyor fakat tam uyarsan cokta güzel kılo veriyorsun . Insallah sende istefıgın kıloyaya ulaşırsın cnm
Ben yarın tam olarak başlıyorum cnm spor da yapmaya calışacagım105 kilo ile başladım canım.
Vereceğiniz fazla kilo yok.kısa zamanda verirsiniz.benim yolum uzun inşallah hep beraber istediğimiz kilolara geliriz.
Evet doğru söylüyorsunuz.Benim yavaş yavaş daha düzenli ve istikrarlı bir yemek düzene oluşturmam gerekiyor.Afıyet olsun cnm kısır bulgur pılavı 2-3 kasığı geçmemeli yanında zeytınyaglı salata yıyebılırım ayran olur veya ızgara turu yıyecekler olabılır. Alışma aşamasında tam uymak zor oluyor fakat tam uyarsan cokta güzel kılo veriyorsun . Insallah sende istefıgın kıloyaya ulaşırsın cnm
Güle güle oturun. Çok güzel menü afiyet olsun.ben yiyorum ama izin var mıdır büyük ihtimal yoktur.Merhaba bugün temizlik günüm olduğu için anca oturabildim ve günümu yazıyorum
Sabah klasik kahvaltı ekstra olarak sucuklu yumurta bir de biber sote yedim. Acıkmadım diye doyana kadar izinli şeylerden. Arada bir sütlü kahve içtim bir hurmayla.
Aksam bamya 3 kaşık bulgur pilavı ve ton balıklı salata yedim. Bugün hiç kuruyemiş yemedim şimdi çay içerken o hakkımı kullanabilir miyim? Azcık yesem olur mu?
Merhaba ,inşallah birbirimize destek olalım.Merhaba..Acil zayiflamam lazim benim de lutfen deneyimlerinizle bana da yardimci olur musunuz.14 kilo hedefim.saglik problemlerim artti kilo alinca.Paylasimlarinizi bekloyorum...
Cok sevinirim .....Merhaba ,inşallah birbirimize destek olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?