Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Slm kızlar 1.67 boyundayım 69 kg geldim bu gün
Daha önce buradaki dıyet gruplarında kılo vermiştım fakat boğazımı tutamayıp tekrar aldım .elimden geldıgı kadar yorum yapmaya calısırım. 3 cocuk annesıyım 32 yaşımdayım.en az 10 kg vermem Lazım benıde aranıza alırsanız sevınırım.

Sabah kahvaltı yapamadım yarın karataya uygun olarak kahvaltımı Yaparım aksam yemegını yazacağım buraya

Merhaba canım , ben de zaman buldukça yazmaya çalışıyorum.
Maşallah 3 çocuktan sonra kilon çok iyi.Ama tabi insan kendisini nasıl rahat hissederse.Ben o kiloda olsam .İnşallah olurum.
Bu arada bol yeşillikli sıkıştırılmış kalıplarda 2 kalıp kısır yedim.

Yenıdencan kac kg ile başladın cnm. Kahvaltıda tıka basa yıyebılırsın sorun olmaz sadece yasak olan yıyeceklerden yeme. Zaten öyle bır kahvaltı Yapkı 5-6 saat acıkmayasın.

Afıyet olsun cnm kısır bulgur pılavı 2-3 kasığı geçmemeli yanında zeytınyaglı salata yıyebılırım ayran olur veya ızgara turu yıyecekler olabılır. Alışma aşamasında tam uymak zor oluyor fakat tam uyarsan cokta güzel kılo veriyorsun . Insallah sende istefıgın kıloyaya ulaşırsın cnm

Yenıdencan kac kg ile başladın cnm. Kahvaltıda tıka basa yıyebılırsın sorun olmaz sadece yasak olan yıyeceklerden yeme. Zaten öyle bır kahvaltı Yapkı 5-6 saat acıkmayasın.
105 kilo ile başladım canım.

Merhaba bugün temizlik günüm olduğu için anca oturabildim ve günümu yazıyorum

Sabah klasik kahvaltı ekstra olarak sucuklu yumurta bir de biber sote yedim. Acıkmadım diye doyana kadar izinli şeylerden. Arada bir sütlü kahve içtim bir hurmayla.
Aksam bamya 3 kaşık bulgur pilavı ve ton balıklı salata yedim. Bugün hiç kuruyemiş yemedim şimdi çay içerken o hakkımı kullanabilir miyim? Azcık yesem olur mu?

Merhaba..Acil zayiflamam lazim benim de lutfen deneyimlerinizle bana da yardimci olur musunuz.14 kilo hedefim.saglik problemlerim artti kilo alinca.Paylasimlarinizi bekloyorum...

Evet doğru söylüyorsunuz.Benim yavaş yavaş daha düzenli ve istikrarlı bir yemek düzene oluşturmam gerekiyor.

Güle güle oturun. Çok güzel menü afiyet olsun.ben yiyorum ama izin var mıdır büyük ihtimal yoktur.
Bu arada ben de 1 kase yoğur 1 havuç bayaca badem yedim.şuanda da tarçınlı süt içiyorum. , ama midem açımmmmm diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…