73 ile baslamistim hedef -13 idi suan 67 yim bugun 8. Gunum ilk haftanin geri donusu super odem de atiyoruz. Hepberaber incelicez ve en onemlisi sağlıklı olucaz...Merhaba..Acil zayiflamam lazim benim de lutfen deneyimlerinizle bana da yardimci olur musunuz.14 kilo hedefim.saglik problemlerim artti kilo alinca.Paylasimlarinizi bekloyorum...
73 ile baslamistim hedef -13 idi suan 67 yim bugun 8. Gunum ilk haftanin geri donusu super odem de atiyoruz. Hepberaber incelicez ve en onemlisi sağlıklı olucaz...
Ahhh sormayin 2 yildir ayni durumdayim hamilelik kilolari yapisti kaldi... ben de havalara uctum:))) ucmakla kalmadim birkac kiyafet denedim cok belli olmadigini dusunuyordum ama kiyafetleri giyince tamam dedim durmak yok...Idolumsunuz. Bende 73 le başladım 8 gün sonra 67 görsem sevinçten havalara uçarım 2 senedir 70 altına inemedim.
Ben yemiyorum cok aram yoktur zaten meyveyle. Kahvaltida gunkurusu hurma yetiyo ama yenebiliyor tabi saat 3 u gecirmemek kaydiyla elma iyi bir secimSabahları 1 meyve yiyirmusunuz kızlar biliyorsunuz izin var ben elma yedim. Birde d vitamini takviyesi aldim bakalım yarın kilom kaç çıkacak?
Ben kitaplarını okudum.ama hemen okuyamazsan bile google yazsan tüm ayrıntılarıyla öğrenebilirsinKaratayin kitabini mi takip ediyordunuz? Listeyi nasil yapacavim
Cnm çok acıkırsan yarım öğün daha ye ac kalmak kılo vermeyı durduruyorKısırdan yedim ama karnım aç gibi.Ne yapsam, dayanabilir miyim
Merhaba cnm.ekmek yemedıysen sorun yok peynır zeytın ıstefıgın kadar ye. Sucuk yıyebılırsın sorun yok evde kendın yapabılsen tam Karatay olur aksam çok güzel yemışsın fakat ton yasak . Kuruyemişi sabah yesen daha tok tutar eğer yemedıysende aksam 8 e kadar yıyebılırsınMerhaba bugün temizlik günüm olduğu için anca oturabildim ve günümu yazıyorum
Sabah klasik kahvaltı ekstra olarak sucuklu yumurta bir de biber sote yedim. Acıkmadım diye doyana kadar izinli şeylerden. Arada bir sütlü kahve içtim bir hurmayla.
Aksam bamya 3 kaşık bulgur pilavı ve ton balıklı salata yedim. Bugün hiç kuruyemiş yemedim şimdi çay içerken o hakkımı kullanabilir miyim? Azcık yesem olur mu?
Cnm karbonhıdratı gerçeğinden fazla alırsan açlık hıssedersın.. Sabah 2 yumurta kuruyemiş bır adet mevsım meyvesı veya kuru meyve peynır zeytınle doyana kadar ye arada Sakız bıle cıgneme dıslerını fırçala kalk inan 5-6 saat acıkmıyosun aksamda yasak olmayan gıdalardan yıne doyana kadar ye çok acıkırsan Başlarda 2,5 öğün yap zamanla alışacaksın ınankiGüle güle oturun. Çok güzel menü afiyet olsun.ben yiyorum ama izin var mıdır büyük ihtimal yoktur.
Bu arada ben de 1 kase yoğur 1 havuç bayaca badem yedim.şuanda da tarçınlı süt içiyorum. , ama midem açımmmmm diyor.
şgeldin elıfcıgım. Bende yarın başlıyorum 10-12 kg versem çok ıyı olacak öncelıkle kararlı olmalısın Karatay hakkında bılgın varmı cnmMerhaba..Acil zayiflamam lazim benim de lutfen deneyimlerinizle bana da yardimci olur musunuz.14 kilo hedefim.saglik problemlerim artti kilo alinca.Paylasimlarinizi bekloyorum...
Afıyet olsun cnm karataya duzenlı uyarsan Mutlaka verırsın. Mısır yasak gıda tebrık edıyorum yemedıgın ıçın10:30 da kahvalti yapmistim 6 gibi 3 sıkım çiğ kofte yedim marulla. 8 de pırasa ve yogurtlu kereviz salatasi.
Dun sabah 68 kilo tartilmistim biraz once 67 yi gorunce sok oldum hep boyle gidermi bilmem ama muthis hissediyorum... esim misir patlatmami istedi(bir haftadir aksamlari atistirmiyor benim icin)bir kase yicektim ama vazgeçtim
Takip etmisligim var biraz karbonhidrat gurubu hic yok sanirim.Ho
şgeldin elıfcıgım. Bende yarın başlıyorum 10-12 kg versem çok ıyı olacak öncelıkle kararlı olmalısın Karatay hakkında bılgın varmı cnm
Tesekkurler:)Afıyet olsun cnm karataya duzenlı uyarsan Mutlaka verırsın. Mısır yasak gıda tebrık edıyorum yemedıgın ıçın
Cnm ıyı karbonhıdrat yıyebılırsın, mesela kuruyemiş mercımek kuru fasulye bulgur (sınırlı) 1 adet mevsım meyvesı 1-2 adet lahmacun gıbı Tabı ayda 1 . Norveç dıyetıyle ilgili hıcbır fıkrım yok bu aradaKaratsiz kaldim.norvec diyeti mi karatay mi
Norveç i bilmem ama karatay diyetini tavsiye ederim ben 8 gunde 4 kilo verdimKaratsiz kaldim.norvec diyeti mi karatay mi
Henuz kitabini okumadimDiyet listesini kitabindan mi takip ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?