Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
1 havuç
9 zeytin yemisim:)
Peynir
1 havuç
Domates
Fistik
Gun kurusu
Ve tabi çayyyyyy
herkese mutlu pazarlar
Afıyet olsun cnm yumurta 2 olsaydı dsha tok tutardı zeytınden korkma Karatay teyze dunyadakı en sağlıklı meyve dıyor zeytın için
Sanada mutlu pazarlar cnm

Sabah: 72.6 idim.
2 yumurta
Peynir
Kuruyemiş
Zeytin
Pastırma
Yedim

Arada bir kahve içer aksama da mercimek çorbası ile günü bitiririm diye düşünüyorum belki yanına yoğurtlu bir salata yaparım.
Biraz su orantını arttırmaya çalışmam gerek. Bunun dışında herşey güzel gidiyor kızlar

A
afıyet olsun cnm. Aksam çorbanın yanına bıseyler ye acıkırsın yoksa

Sabah
2 Yumurtalı Menemen 10-15 zeytın saymadım tam
Yarım muz cevız ve yoğurt karıştırdım
Peynır
Roka ve maydanoz
Yesıl cay

Merhaba , sabah kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
peynir
3 gün kurusu kayısı
peynir
fıstık
Öğle yemeği bol sulu sarımsaklı haşlama.
Kızlar ya öncede çok kilolu olduğum zamanlar oldu.Şimdi midem çok geniş ve şiş fikri olan var mı bu konuda ve tavsiyeler.

Yıllardır her diyeti denedim...en sağlıklısı bu...hatta diyette değil sağlıklı beslenme...
Bi ara yapmıştım..hem tok kalıyosun hem de kilo veriyosun
Tekrar başladım...bu sefer yürüyüşte ekledim...hadi inşallah yaz gelmeden gitsin kilolaaarr

Afıyet olsun cnm. Bol su iç emzırdıgın ıcın yesıl cay içemiyorsun gslıba Vücutta ödem olabılır

hoşgeldin en sağlıklısı bencede bu yaza fit gırmelıyız

Aksam
Kıymalı kabak yemegı, 1 kase yoğurt, Turşu
30 dk yürüyüş
1,5 lt su şimdiye kadar uyuyana kadar içerim daha uyumadanda 2 kupa beyaz çay

Aksam mercimek çorbasının yanına salca soslu sarımsaklı yoğurtlu bamya yedim gayet güzel oldu.biraz kuruyemiş fazla yedim galiba çayla kuru üzümlu falan. Ama gün böyle kapandı.

Kızına mantı sabahta kek yapmıştım bu sınavları geçtim bugün çok şükür.

Sizi menüler de gayet güzel. Aç kaldığını düşünenler izinli gıdalardan az yiyordur bence. Bir de muhakkak kahve içelim

Bugun kp gittik sofra kuruldu yemekte karniyarik ve pilav eyyvah dedim napsam
Bir karniyarik iki kasik pilav koydum tabagima karniyarigin etini pilavla karistirip ogluma yedirdim:) patlicani ben yedim 1 kase de yogurtla beraber ama modem yandi hep kizartma oldugu icin sanirim
Onu ara ögun olarak kabul ettim:)))
7:30 da kofte yogurt roka ha uc yedim

Karatay kahvaltısına bayılıyorum. Bölmeli saklama kabına koyuyorum doya doya peynir zeytin ceviz salatalık domates işe giderken yolda mis gibi yiyorum. Yolda yumurta yemememe rağmen hiç acıkmadım akşamüstüne dek.

Afıyet olsun cnm. Kuruyemiş kavrulmamışsa sorun yok.Kahveyi unuttum ben bu gün :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…