Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Karnıyarık karataya serbest fakat kızartmadan patlıcanı yapabılırsın. Kızarmış Butun gıdalar yasak

Yarin basliycam insallah...menulerinizi paylasir misiniz benimle?
Hadı gıtsın kılolar. Yedıklerımız yazıyor cnm sabah 2 yumurta tereyağında yada nasıl ıstersen yıyebılırsın 1 cay bardağı Çiğ kuruyemiş , peynır , zeytın , sebze Ve bır adet mevsım meyvesi veya kuru meyve

Tesekkur ederim
Gunaydin....71 kilo ile basladim....
İnsallah gitsin hepsi kilolarin....

Günaydın kızlar,haftasonu yemek listem: Kahvaltı
Menemen, yağsız közlenmiş biber, peynir,zeytin, domates, salatalık,ceviz
gün kurusu, tereyağı.
Akşam :
Cumartesi:6 ızgara köfte, mevsim salata, doymadım bir tabak da yeşil mercimek,ceviz, fındık,gün kurusu.
Pazar:İki tabak kuru fasulye,marul salatası, soğan söğüş,3 ceviz, fındık,gün kurusu.Yatamadan kefir.

Kızlar,akşam mesela doymadık izinli şeylerden istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz kilo verme aşamasında.
Mesela tüm tavuk yiyebilir miyim?

Kızlar,akşam mesela doymadık izinli şeylerden istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz kilo verme aşamasında.
Mesela tüm tavuk yiyebilir miyim?
Evet bütün et ürünleri ni istediğin kadar yiyebilirsin.Ama haşlanma, fırında yada ızgara olarak.

Bu iyi haber çünkü bazen bir garip oluyorum.Ye babam ye.
Bu arada sabah tartıldığımda 103,4 gördüm.
Gözünüz aydın çok sevindim.2 kilo gitti yani maşallah.Bende doymadığım zaman yeşil mercimeğe asılıyorum Ama midem bayağı küçüldü.Artık daha çabuk doyuyorum.

Gözünüz aydın çok sevindim.2 kilo gitti yani maşallah.Bende doymadığım zaman yeşil mercimeğe asılıyorum Ama midem bayağı küçüldü.Artık daha çabuk doyuyorum.
Siz maşallah çok iyi gidiyorsunuz.Ben daha çok hızlı ve uzun süreli yürüyemiyorum kilom fazla olunca.Hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
4-5 sene önce 102 ye çıkmış ve yaklaşık 18 kilo vermiştim.İlk doğumumdan bu yana hiç 82 kilonun altına düşemedim.Kaynana da dahil insanların küçümsemesi ve eleştirileri ile karşı karşıyayım.

İnşallah yaza kadar toplanırız beraber o küçümseyenlere de ders olur.

Sabah kahvaltım,
3 yumurta haşladım dilimleyip yoğurt ve tereyağı soslu yedim, peynir,zeytin,ceviz,gün kurusu.

Günaydın 72.1 ile güne merhaba. 2 günde 1 kilo verdim galiba
Sabah 9 gibj yarım elma ve küçük portakal yedim.
Geç kalktığım için işe kahvaltı hazırlayıp getiremedim. Ama öğlen yemegi ızgara çorba falan yerim 13 gibi.
Arada sütlü kahve kuruyemiş.
Akşamda yine bir mercimek çorba yerim.18.00
Birde aksam 1 saatlik step-plates kurs var.

Bugün çok duzenleyemedigim dağınık bir gün oldu. Ama izinli gıdaların dışına çıkmak yok! Yemeklerin arasında bir beş saat olmasına dikkat ediyorum. Birde aksam 8den sonra hicbirsey yemek yok kızlar. Biri sormuş bunu es geçmeyelim!

İki yemek arasi kac saat olmali
Leptin hormonu 4 saatte bir salgılanıyormuş.Ben 6 saatte bir yiyorum.2 öğün besleniyorum.Arada şekersiz çay ve kahve den başka birşey tüketmiyorum.65 oluncaya kadar böyle besleneceğim.65 den sonra aralarda bende yiyeceğim.

Tesekkur ederim.Dikkat edeyim buna.Benim 15 kilo vermem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…