Karnıyarık karataya serbest fakat kızartmadan patlıcanı yapabılırsın. Kızarmış Butun gıdalar yasakBugun kp gittik sofra kuruldu yemekte karniyarik ve pilav eyyvah dedim napsam
Bir karniyarik iki kasik pilav koydum tabagima karniyarigin etini pilavla karistirip ogluma yedirdim:) patlicani ben yedim 1 kase de yogurtla beraber ama modem yandi hep kizartma oldugu icin sanirim
Onu ara ögun olarak kabul ettim:)))
7:30 da kofte yogurt roka ha uc yedim
Hadı gıtsın kılolar. Yedıklerımız yazıyor cnm sabah 2 yumurta tereyağında yada nasıl ıstersen yıyebılırsın 1 cay bardağı Çiğ kuruyemiş , peynır , zeytın , sebze Ve bır adet mevsım meyvesi veya kuru meyveYarin basliycam insallah...menulerinizi paylasir misiniz benimle?
Çok iyi darısı başımıza.Norveç i bilmem ama karatay diyetini tavsiye ederim ben 8 gunde 4 kilo verdim
Tesekkur ederimHadı gıtsın kılolar. Yedıklerımız yazıyor cnm sabah 2 yumurta tereyağında yada nasıl ıstersen yıyebılırsın 1 cay bardağı Çiğ kuruyemiş , peynır , zeytın , sebze Ve bır adet mevsım meyvesi veya kuru meyve
Evet bütün et ürünleri ni istediğin kadar yiyebilirsin.Ama haşlanma, fırında yada ızgara olarak.Kızlar,akşam mesela doymadık izinli şeylerden istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz kilo verme aşamasında.
Mesela tüm tavuk yiyebilir miyim?
Bu iyi haber çünkü bazen bir garip oluyorum.Ye babam ye.Evet bütün et ürünleri ni istediğin kadar yiyebilirsin.Ama haşlanma, fırında yada ızgara olarak.
Gözünüz aydın çok sevindim.2 kilo gitti yani maşallah.Bende doymadığım zaman yeşil mercimeğe asılıyorumBu iyi haber çünkü bazen bir garip oluyorum.Ye babam ye.
Bu arada sabah tartıldığımda 103,4 gördüm.
Siz maşallah çok iyi gidiyorsunuz.Ben daha çok hızlı ve uzun süreli yürüyemiyorum kilom fazla olunca.Hiç bu kadar kilolu olmamıştım.Gözünüz aydın çok sevindim.2 kilo gitti yani maşallah.Bende doymadığım zaman yeşil mercimeğe asılıyorumAma midem bayağı küçüldü.Artık daha çabuk doyuyorum.
Yeşil mercimek haşladım ben de dün.Bugün yemeğini yapacağım.Gözünüz aydın çok sevindim.2 kilo gitti yani maşallah.Bende doymadığım zaman yeşil mercimeğe asılıyorumAma midem bayağı küçüldü.Artık daha çabuk doyuyorum.
İnşallah yaza kadar toplanırız beraber o küçümseyenlere de ders olur.Siz maşallah çok iyi gidiyorsunuz.Ben daha çok hızlı ve uzun süreli yürüyemiyorum kilom fazla olunca.Hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
4-5 sene önce 102 ye çıkmış ve yaklaşık 18 kilo vermiştim.İlk doğumumdan bu yana hiç 82 kilonun altına düşemedim.Kaynana da dahil insanların küçümsemesi ve eleştirileri ile karşı karşıyayım.
Leptin hormonu 4 saatte bir salgılanıyormuş.Ben 6 saatte bir yiyorum.2 öğün besleniyorum.Arada şekersiz çay ve kahve den başka birşey tüketmiyorum.65 oluncaya kadar böyle besleneceğim.65 den sonra aralarda bende yiyeceğim.İki yemek arasi kac saat olmali
Tesekkur ederim.Dikkat edeyim buna.Benim 15 kilo vermem lazimLeptin hormonu 4 saatte bir salgılanıyormuş.Ben 6 saatte bir yiyorum.2 öğün besleniyorum.Arada şekersiz çay ve kahve den başka birşey tüketmiyorum.65 oluncaya kadar böyle besleneceğim.65 den sonra aralarda bende yiyeceğim.
Benimde 3 kilosu gitti 10 kaldı.Kolay gelsin hepimize.Tesekkur ederim.Dikkat edeyim buna.Benim 15 kilo vermem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?