Leptin hormonu 4 saatte bir salgılanıyormuş.Ben 6 saatte bir yiyorum.2 öğün besleniyorum.Arada şekersiz çay ve kahve den başka birşey tüketmiyorum.65 oluncaya kadar böyle besleneceğim.65 den sonra aralarda bende yiyeceğim.
Ben 73300 le başladım 1 martta dün 70800 düm.Bugün lavaboya çıkmadım daha.70400 olmuşum dur herhalde.Yani inşallah.Görünce yazarım.Hergünü alt alta not alıyorum.İlk gün hariç diğer günler hep 400gr gitmiş.Miss frezyaa siz kaç kilosunuz? Çok disiplinlisiniz maşallah benimde böyle yapmam gerekir.ders oldu
İnşallah canım.İnşallah yaza kadar toplanırız beraber o küçümseyenlere de ders olur.
İnşallah cnm. Kararlı olmak önemli olanTesekkur ederim
Gunaydin....71 kilo ile basladim....
İnsallah gitsin hepsi kilolarin....
Günaydın cnm. Saat en geç 8 de yeme işlemi bıtıyor. Köy tavuğu bılabılırsen ye tabımıKızlar,akşam mesela doymadık izinli şeylerden istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz kilo verme aşamasında.
Mesela tüm tavuk yiyebilir miyim?
Çok ıyı vermişsinBen 73300 le başladım 1 martta dün 70800 düm.Bugün lavaboya çıkmadım daha.70400 olmuşum dur herhalde.Yani inşallah.Görünce yazarım.Hergünü alt alta not alıyorum.İlk gün hariç diğer günler hep 400gr gitmiş.
Bu iyi haber çünkü bazen bir garip oluyorum.Ye babam ye.
Bu arada sabah tartıldığımda 103,4 gördüm.
Bu iyi haber çünkü bazen bir garip oluyorum.Ye babam ye.
Bu arada sabah tartıldığımda 103,4 gördüm.
Siz maşallah çok iyi gidiyorsunuz.Ben daha çok hızlı ve uzun süreli yürüyemiyorum kilom fazla olunca.Hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
4-5 sene önce 102 ye çıkmış ve yaklaşık 18 kilo vermiştim.İlk doğumumdan bu yana hiç 82 kilonun altına düşemedim.Kaynana da dahil insanların küçümsemesi ve eleştirileri ile karşı karşıyayım.
Kücümseyenlerde bişey becerebılse zoruma Görmez. Salla gıtsın cnm kilolar gıttıkce koskanacaklarSiz maşallah çok iyi gidiyorsunuz.Ben daha çok hızlı ve uzun süreli yürüyemiyorum kilom fazla olunca.Hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
4-5 sene önce 102 ye çıkmış ve yaklaşık 18 kilo vermiştim.İlk doğumumdan bu yana hiç 82 kilonun altına düşemedim.Kaynana da dahil insanların küçümsemesi ve eleştirileri ile karşı karşıyayım.
Tel de benim alintilarda karisiyo:)Ya kıZlar benım alıntılar bırbırıne Gırıyor. PC den öyle olmuyordu, telden beceremıyorum bır turlu.
Süpersin canım.Çok iyi gidiyorsun.Benimde 3 kilosu gitti 10 kaldı.Kolay gelsin hepimize.
İnşallah canım.Çok heyecanlıyım aslında.Bakalım verebilecek miyim diye.Günaydın bol kılo vermeli bır hafta olsun :)
Köy tavuğu zor bulmam.Market tavuğu hormonlu olduğu için heralde sütüm artıyor yediğim günlerde.Günaydın cnm. Saat en geç 8 de yeme işlemi bıtıyor. Köy tavuğu bılabılırsen ye tabımı
Çok teşekkür ederim.İnşallah başaracağız.Sağlığımızı kazanarak zayıflayacağız.Tebrık ederım cnm süpersın
Tabi biz de öyle sayfaya daldık gitti.Hoş geldin.Merhabalar bayanlar bende sizler gibi karatay diyetini uygulayanlardanim benide araniza kanul edebilirseniz cok memnun olurum
O günler yakın mı dersin.Boşver
Kücümseyenlerde bişey becerebılse zoruma Görmez. Salla gıtsın cnm kilolar gıttıkce koskanacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?