Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Miss frezyaa siz kaç kilosunuz? Çok disiplinlisiniz maşallah benimde böyle yapmam gerekir.ders oldu

Miss frezyaa siz kaç kilosunuz? Çok disiplinlisiniz maşallah benimde böyle yapmam gerekir.ders oldu
Ben 73300 le başladım 1 martta dün 70800 düm.Bugün lavaboya çıkmadım daha.70400 olmuşum dur herhalde.Yani inşallah.Görünce yazarım.Hergünü alt alta not alıyorum.İlk gün hariç diğer günler hep 400gr gitmiş.

Bu iyi haber çünkü bazen bir garip oluyorum.Ye babam ye.
Bu arada sabah tartıldığımda 103,4 gördüm.

Tebrık ederım cnm süpersın

Boşver
Kücümseyenlerde bişey becerebılse zoruma Görmez. Salla gıtsın cnm kilolar gıttıkce koskanacaklar

Ya kıZlar benım alıntılar bırbırıne Gırıyor. PC den öyle olmuyordu, telden beceremıyorum bır turlu.

Benimde 3 kilosu gitti 10 kaldı.Kolay gelsin hepimize.
Süpersin canım.Çok iyi gidiyorsun.

Günaydın bol kılo vermeli bır hafta olsun :)
İnşallah canım.Çok heyecanlıyım aslında.Bakalım verebilecek miyim diye.

Günaydın cnm. Saat en geç 8 de yeme işlemi bıtıyor. Köy tavuğu bılabılırsen ye tabımı
Köy tavuğu zor bulmam.Market tavuğu hormonlu olduğu için heralde sütüm artıyor yediğim günlerde.

Tebrık ederım cnm süpersın
Çok teşekkür ederim.İnşallah başaracağız.Sağlığımızı kazanarak zayıflayacağız.

Sabah kahvaltımı 8 gibi yaptım.İşyerindekiler yemeklerini yedi bile.Ama ben bekliyorum 5 saat bari dolsun demi
.

hosbuldum.Aslinda yeni baslamadim bugün tam 2 ay doluyor .23 yadindayim 1.70 boydayim.Bende cesaret edip bu süreye kadar yazamayanlardan ve en sonunda dayanamayip yazanlardanim bi zamana kadarda hep bu sayfalari okuyup destek aldim benim kilo fazlam cok yoktu boyuma göre ideal kilodaydim ama aynaya baktigimda kendimi iyi hissetmiyordum ve bu yüzdan basladim verilecek kilom az oldugu icin iki ayda 4.9 kilo verebildim daha verecek 2.1 kilo var ama bu diyetle cok mutluyum ac degilim ve enerjigim ve zayifliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…