Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Verirsin canım,benimkinin yanında gıdımcık bir kilo
Evet bu diyetle zayıflarken sağlığımızı da kazanacağız inşallah.

Hosgeldiniz:) ve tebrik ediyorum sizi 2 ay uzun bir sure aynı azmi ben de gosteririm insallah...

Sabah 1 yumurta (haslanmis
3kofte
Roka ve havuc
Peynir
Zeytin
Gunkurusu
Fistik
Ve tabi ÇAYYYYYY
afıyet olsun cnm

İnşallah cnm. Karatayı tam uygularsak hastalık ve kılo problemi kalmıyor
O günler yakın mı dersin.
Ne kadar sürede verebilirim acaba kızlar 30 kilo.
tabıkı yakın . Karar vermekle yolu yarıladık zaten, şişko anneler olmamak için bıkmadan azımle devam edersek, uzun sürmez cnm

Sabah kahvaltımı 8 gibi yaptım.İşyerindekiler yemeklerini yedi bile.Ama ben bekliyorum 5 saat bari dolsun demi
.
Süpersın, leptın 4 saat sonra salgılanıyor ,1 saat vücut yağ yakmış olur
Hoşgeldin minicigim. Kılon çok yokmuş kısa surede verırsın
Öğle yemeğimi yedim.
Mercimek çorbası(içinde az patates ve havuç varmış).
Karnabahar kızartma
Yoğurt
Kızartma turlerı hepsı yasak cnm, Havuç Çiğ olarak tüketmek gerek. Sanırım iş yerınde baska alternatıfın yoktu

Hoşbuldum pegagus inşallah 1 ayda kiloları veririm sanada başarılar dilerim

Bu arada yeni üye oldugum için çok fazla kullanmayı bilmiyorum bu siteyi yanlışım olursa şimdiden kusura bakmayın

merhaba kızlar bi dönem bu grupla güzel kilo werdim biara bıraktım ama allahtan fazla geri almadım derken 1 ay önce yeniden başladım karatay dietine ama inanılmaz halsiz we sinirlilik olmaya başladı acaba nedendir we nasıl geçer fikri olan war mı acaba ?

Hoşbuldum pegagus inşallah 1 ayda kiloları veririm sanada başarılar dilerim
Teşekkür ederım cnm tabıkı verırsın

Bu arada yeni üye oldugum için çok fazla kullanmayı bilmiyorum bu siteyi yanlışım olursa şimdiden kusura bakmayın
Olurmu cnm ne kusuru , bırbırımıze destek olduktan sonra gerısını boşgec

Yedigin seyler belki sende halsizlik yaratıyor olabilir canım bendede öyle durumlar oluyor bazen ama ben o duruma karşı spor yapmayı tercih ediyorum halsizsen bile azda olsa yürümeye calış ve temiz hava al bu şekilde belki sende aşabilirsin vücudumuzu degiştirme adına bi yola giriyoruz bütün yeme alışkanlıklarını değiştirmek kolay degil malesef ben bedenen hem ruhen etkilenmek normal sabırlı ol başarılar

Son düzenleme:
Geçen yıl yaptığımda ilk bir hafta şiddetli baş ağrım,baş dönmem hatta göz kararması olmuştu.Bu yıl ilk 3 gün oldu.Karbonhidrat eksikliğinden oluyormuş.İnternette okudum.

Akşam yemegi
1 buçuk tabak karnıbahar çorbası
1 tabak turp salatası
2 ceviz
5 adet yer fıstıgı

2 litre su içtim
5 km yürüyüş yaptım
Bugün bu şekilde kapandı yarına tam gaz devam inşallah

Aksam menum
yumurtali ispanak
Haslama tavuk
Yogurt
Havuç salatası
marselinda ben yeni basladim ama cok yorum okudum hic bu sikayetleri yazani gormedim. 1 aydir hep mi vardi yoksa yeni mi basladi
afiyet olsun cnm. Çok güzel Fakat koy tavuğu olmazsa yemeyın dıyor Canan teyze :)

Akşam yemeğim:
Tavuk but haşlama, yoğurt lu bakla, haşlanmış brokoli salatası,ceviz, gün kurusu.
Afiyet olsun

Akşam yemegi
1 buçuk tabak karnıbahar çorbası
1 tabak turp salatası
2 ceviz
5 adet yer fıstıgı

2 litre su içtim
5 km yürüyüş yaptım
Bugün bu şekilde kapandı yarına tam gaz devam inşallah
Süper cnm sporda var daha ne olsun :)

Kızlar köy tavuğu mu yiyorsunuz?
Bir de balıktan sonra helva yiyor musunuz?
Koy tavuğu Olmalı normalde . Köylü Pazarları var tutkıyede ordan alınabılır .3,5 saatten kısa surede kaynıyorsa yemeyın dıyor.
Balıktan sonra bır Parça helva yıyebılırsın cnm o izinli :)

Kızlar köy tavuğu mu yiyorsunuz?
Bir de balıktan sonra helva yiyor musunuz?
Köy tavugu yemeyi cok isterdim ama bulundugum yerde bulamıyorum ama buna ragmen ara sıra market tavugu yiyorum bi sorun olmuyor benim için helva konusuna gelince balıktan sonra 1 kk kadar yenebiliyor ams ben bu konuda iradesizim o yüzden yemiyorum bi kere yiyince her gün yiyesim geliyo sende benim gibi helva seviyorsan dikkatli ol derim

Yumurtamı, sütümü çiftçiden alıyorum ben. Yoğurt mayamı kendım yaptım nohuttan, kefiri kendim yapıyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…