- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Verirsin canım,benimkinin yanında gıdımcık bir kilohosbuldum.Aslinda yeni baslamadim bugün tam 2 ay doluyor .23 yadindayim 1.70 boydayim.Bende cesaret edip bu süreye kadar yazamayanlardan ve en sonunda dayanamayip yazanlardanim bi zamana kadarda hep bu sayfalari okuyup destek aldim benim kilo fazlam cok yoktu boyuma göre ideal kilodaydim ama aynaya baktigimda kendimi iyi hissetmiyordum ve bu yüzdan basladim verilecek kilom az oldugu icin iki ayda 4.9 kilo verebildim daha verecek 2.1 kilo var ama bu diyetle cok mutluyum ac degilim ve enerjigim ve zayifliyorum
Hosgeldiniz:) ve tebrik ediyorum sizi 2 ay uzun bir sure aynı azmi ben de gosteririm insallah...hosbuldum.Aslinda yeni baslamadim bugün tam 2 ay doluyor .23 yadindayim 1.70 boydayim.Bende cesaret edip bu süreye kadar yazamayanlardan ve en sonunda dayanamayip yazanlardanim bi zamana kadarda hep bu sayfalari okuyup destek aldim benim kilo fazlam cok yoktu boyuma göre ideal kilodaydim ama aynaya baktigimda kendimi iyi hissetmiyordum ve bu yüzdan basladim verilecek kilom az oldugu icin iki ayda 4.9 kilo verebildim daha verecek 2.1 kilo var ama bu diyetle cok mutluyum ac degilim ve enerjigim ve zayifliyorum
Sagligimiza kavusacagimizdan cok eminim eskiden hic bu kadar enerjim olmuyordu ve halsiz oluyordum ama simdi hic öyle olmuyorVerirsin canım,benimkinin yanında gıdımcık bir kilo
Evet bu diyetle zayıflarken sağlığımızı da kazanacağız inşallah.
HosbuldumIki ayı düşününce gercekten uzun süre gözüküyor ama yaşayınca aslında o kadar uzun gelmiyor inşallahbistediginiz kiloya bir an önce ulaşırsınız herşeyin başı sabırHosgeldiniz:) ve tebrik ediyorum sizi 2 ay uzun bir sure aynı azmi ben de gosteririm insallah...
afıyet olsun cnmSabah 1 yumurta (haslanmis
3kofte
Roka ve havuc
Peynir
Zeytin
Gunkurusu
Fistik
Ve tabi ÇAYYYYYY
İnşallah cnm. Karatayı tam uygularsak hastalık ve kılo problemi kalmıyorSüpersin canım.Çok iyi gidiyorsun.
İnşallah canım.Çok heyecanlıyım aslında.Bakalım verebilecek miyim diye.
Köy tavuğu zor bulmam.Market tavuğu hormonlu olduğu için heralde sütüm artıyor yediğim günlerde.
Çok teşekkür ederim.İnşallah başaracağız.Sağlığımızı kazanarak zayıflayacağız.
tabıkı yakın . Karar vermekle yolu yarıladık zaten, şişko anneler olmamak için bıkmadan azımle devam edersek, uzun sürmez cnmO günler yakın mı dersin.
Ne kadar sürede verebilirim acaba kızlar 30 kilo.
Süpersın, leptın 4 saat sonra salgılanıyor ,1 saat vücut yağ yakmış olurSabah kahvaltımı 8 gibi yaptım.İşyerindekiler yemeklerini yedi bile.Ama ben bekliyorum 5 saat bari dolsun demi
.
Hoşgeldin minicigim. Kılon çok yokmuş kısa surede verırsınhosbuldum.Aslinda yeni baslamadim bugün tam 2 ay doluyor .23 yadindayim 1.70 boydayim.Bende cesaret edip bu süreye kadar yazamayanlardan ve en sonunda dayanamayip yazanlardanim bi zamana kadarda hep bu sayfalari okuyup destek aldim benim kilo fazlam cok yoktu boyuma göre ideal kilodaydim ama aynaya baktigimda kendimi iyi hissetmiyordum ve bu yüzdan basladim verilecek kilom az oldugu icin iki ayda 4.9 kilo verebildim daha verecek 2.1 kilo var ama bu diyetle cok mutluyum ac degilim ve enerjigim ve zayifliyorum
Kızartma turlerı hepsı yasak cnm, Havuç Çiğ olarak tüketmek gerek. Sanırım iş yerınde baska alternatıfın yoktuÖğle yemeğimi yedim.
Mercimek çorbası(içinde az patates ve havuç varmış).
Karnabahar kızartma
Yoğurt
afıyet olsun cnm
İnşallah cnm. Karatayı tam uygularsak hastalık ve kılo problemi kalmıyor
tabıkı yakın . Karar vermekle yolu yarıladık zaten, şişko anneler olmamak için bıkmadan azımle devam edersek, uzun sürmez cnm
Süpersın, leptın 4 saat sonra salgılanıyor ,1 saat vücut yağ yakmış olur
Hoşgeldin minicigim. Kılon çok yokmuş kısa surede verırsın
Kızartma turlerı hepsı yasak cnm, Havuç Çiğ olarak tüketmek gerek. Sanırım iş yerınde baska alternatıfın yoktu
Teşekkür ederım cnm tabıkı verırsınHoşbuldum pegagus inşallah 1 ayda kiloları veririm sanada başarılar dilerim
Olurmu cnm ne kusuru , bırbırımıze destek olduktan sonra gerısını boşgec
Bu arada yeni üye oldugum için çok fazla kullanmayı bilmiyorum bu siteyi yanlışım olursa şimdiden kusura bakmayın
merhaba kızlar bi dönem bu grupla güzel kilo werdim biara bıraktım ama allahtan fazla geri almadım derken 1 ay önce yeniden başladım karatay dietine ama inanılmaz halsiz we sinirlilik olmaya başladıacaba nedendir we nasıl geçer fikri olan war mı acaba ?
Yedigin seyler belki sende halsizlik yaratıyor olabilir canım bendede öyle durumlar oluyor bazen ama ben o duruma karşı spor yapmayı tercih ediyorum halsizsen bile azda olsa yürümeye calış ve temiz hava al bu şekilde belki sende aşabilirsin vücudumuzu degiştirme adına bi yola giriyoruz bütün yeme alışkanlıklarını değiştirmek kolay degil malesef ben bedenen hem ruhen etkilenmek normal sabırlı ol başarılarmerhaba kızlar bi dönem bu grupla güzel kilo werdim biara bıraktım ama allahtan fazla geri almadım derken 1 ay önce yeniden başladım karatay dietine ama inanılmaz halsiz we sinirlilik olmaya başladıacaba nedendir we nasıl geçer fikri olan war mı acaba ?
Geçen yıl yaptığımda ilk bir hafta şiddetli baş ağrım,baş dönmem hatta göz kararması olmuştu.Bu yıl ilk 3 gün oldu.Karbonhidrat eksikliğinden oluyormuş.İnternette okudum.merhaba kızlar bi dönem bu grupla güzel kilo werdim biara bıraktım ama allahtan fazla geri almadım derken 1 ay önce yeniden başladım karatay dietine ama inanılmaz halsiz we sinirlilik olmaya başladıacaba nedendir we nasıl geçer fikri olan war mı acaba ?
afiyet olsun cnm. Çok güzel Fakat koy tavuğu olmazsa yemeyın dıyor Canan teyze :)Aksam menum
yumurtali ispanak
Haslama tavuk
Yogurt
Havuç salatası
marselinda ben yeni basladim ama cok yorum okudum hic bu sikayetleri yazani gormedim. 1 aydir hep mi vardi yoksa yeni mi basladi
Afiyet olsunAkşam yemeğim:
Tavuk but haşlama, yoğurt lu bakla, haşlanmış brokoli salatası,ceviz, gün kurusu.
Süper cnm sporda var daha ne olsun :)Akşam yemegi
1 buçuk tabak karnıbahar çorbası
1 tabak turp salatası
2 ceviz
5 adet yer fıstıgı
2 litre su içtim
5 km yürüyüş yaptım
Bugün bu şekilde kapandı yarına tam gaz devam inşallah
Koy tavuğu Olmalı normalde . Köylü Pazarları var tutkıyede ordan alınabılır .3,5 saatten kısa surede kaynıyorsa yemeyın dıyor.Kızlar köy tavuğu mu yiyorsunuz?
Bir de balıktan sonra helva yiyor musunuz?
Köy tavugu yemeyi cok isterdim ama bulundugum yerde bulamıyorum ama buna ragmen ara sıra market tavugu yiyorum bi sorun olmuyor benim için helva konusuna gelince balıktan sonra 1 kk kadar yenebiliyor ams ben bu konuda iradesizim o yüzden yemiyorum bi kere yiyince her gün yiyesim geliyo sende benim gibi helva seviyorsan dikkatli ol derimKızlar köy tavuğu mu yiyorsunuz?
Bir de balıktan sonra helva yiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?