Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsun cnm. Çok güzel Fakat koy tavuğu olmazsa yemeyın dıyor Canan teyze :)

Afiyet olsun

Süper cnm sporda var daha ne olsun :)
Tesekkürler spor yapmayi seviyorum cok sükür imkanimda var yapmak icin ortam müsait hafta ici her gün spor yapiyorum hafta sonu rahat birakiyorum kendimi ama bazende haftasonu gelsin diye dua etmiyor degilim yani

Sabah
Yumurta salatalı klasik Karatay kahvaltısı
Akşam
Sarımsaklı yoğurtlu ıspanak, bır Parça et, közlenmiş biber domates, turşu
2 lt su
30 dk yürüyüş
1 Sütlü Türk kahvesi
Uyumadanda 2 kupa yeşil cay

Tesekkürler spor yapmayi seviyorum cok sükür imkanimda var yapmak icin ortam müsait hafta ici her gün spor yapiyorum hafta sonu rahat birakiyorum kendimi ama bazende haftasonu gelsin diye dua etmiyor degilim yani
Ne güzel. Keşke benimde Zaman'ım olsa yürümeye zor zaman buluyorum :)

Kızlar köy tavuğu mu yiyorsunuz?
Bir de balıktan sonra helva yiyor musunuz?
Marketlerin organik tavuk dolabından alıyoruz ne kadar organik bilmiyorum.Balıktan sonra her türlü tatlı yı yerdim.Hem diyet hem biz balık sezonu nü 2 hafta önce bıraktık artık tatlı yemiyorum.

Merhaba bugun ki menüm; 2 yumurta ve kasarli omlet
10 zeytin
10 kadar ciğ fındık
Sekersiz cay
Oglen;bir kucuk kase kadar bezelye yemegi
Ayran
Karnibahar salatasi
Aksam tarhana corbasi kabak yemegi salata tavuk
Biraz once de 10 kadar fındık kuru erik
UYUMSUZ BİSEY VAR Mİ 2 lt su

Bugün ogünlerimi duzenleyemedim. Akşama spora gittiğim için biraz peynir yedim gelince çok acıktım 2 avuç kuruyemiş yedim ama saat 8.30 gibi.

Biraz düzenli olmak gerekiyor yarın için yumurta hasliyacagim şimdiden.

Çok güzel yapmışsınız listenizi tek uyumsuz tarhana çorbası çünkü içinde un var.Bende mercimek çorbası yaptım içinde patates ve havuç var diye yemedim Afiyet olsun

Hiç bir şey yememişsiniz.Birşeyler atıştırsanıza.

Aç değilim midem küçülmüş.Ben olucam bir but bir sulu yemekle doyucam mümkün değildi.Ama artık doyuyorum.Peki gözüm doyuyormu HayııırAklım el açması patatesli börekte68 olayım kendime bir gün parti vereceğim

MissFrezya bende her seferinde hep istedigim kiloya ulaşınca kendime ziyafet cekecegim diyorum hedefe ulaşınca bu seferde verdiğim kilolara kıyamayıp vazgeciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…