Ben kıyarım :)MissFrezya bende her seferinde hep istedigim kiloya ulaşınca kendime ziyafet cekecegim diyorum hedefe ulaşınca bu seferde verdiğim kilolara kıyamayıp vazgeciyorum
Miden sağolsunBen kıyarım :)
Harika tespit karnim doyuyor benimde ama aklimda birsuru yiyecek bugun cok kacamak yapasim geldi ama tuttum kendimi bu haftaki hedefim cuma aksamina kadar 65 olmak -2 gidermi bilmem...Aç değilim midem küçülmüş.Ben olucam bir but bir sulu yemekle doyucam mümkün değildi.Ama artık doyuyorum.Peki gözüm doyuyormu HayııırAklım el açması patatesli börekte 68 olayım kendime bir gün parti vereceğim
Benim kendime ödülüm yeni ciciler almak.MissFrezya bende her seferinde hep istedigim kiloya ulaşınca kendime ziyafet cekecegim diyorum hedefe ulaşınca bu seferde verdiğim kilolara kıyamayıp vazgeciyorum
İnşallah olursunuz ,ben 70800 de kaldım lavabo yada çıkamadım.Bakalım yarın 69 u görürüm İnşallah.Hafta sonu menemen yedim içinde kavrulmuş soğan var yasak ya ondan mı düşmedin acaba.Harika tespit karnim doyuyor benimde ama aklimda birsuru yiyecek bugun cok kacamak yapasim geldi ama tuttum kendimi bu haftaki hedefim cuma aksamina kadar 65 olmak -2 gidermi bilmem...
cnm tartı konusunda henüz bır gün belılemedık. Ben haftada bır tartılacagım bı kerede verdıgım kıloya daha motıve oluyorumTartilmayi bir hafta sonra mi yapiyoruz hergün olabilir mi
Hergun tartilanda var ben haftada 1 tartiliyorum bugunden cumaya beklicem mesela cuma aksami tartilicamTartilmayi bir hafta sonra mi yapiyoruz hergün olabilir mi
Ay ne güzel bı hayal . Bende ıstıyorum :)Benim kendime ödülüm yeni ciciler almak.
hayali bile güzel. Ilk bikini alicam
Aaaa yasakmi kavrulmus sogan cok sasirdim cunku ben yiyorum hatta her koftenin yanina koyuyorum kavruluyo bayada yedim. Hatta bugun yumurtali ispanak yaptim bol sogan kavurdumİnşallah olursunuz ,ben 70800 de kaldım lavabo yada çıkamadım.Bakalım yarın 69 u görürüm İnşallah.Hafta sonu menemen yedim içinde kavrulmuş soğan var yasak ya ondan mı düşmedin acaba.
Neden akşamları tartılıyorsun genelde hep söylerler sabah aç karnına lavaboya cıktıktan sonra ve kıyafetsiz tartılmak gerekiyor diye sendeki başka bi yöntemmi yoksa o şekildemi istiyorsun tok karnınaHergun tartilanda var ben haftada 1 tartiliyorum bugunden cumaya beklicem mesela cuma aksami tartilicam
bu kadar kararli gidersek aliriz. En son balayimda giymistim 11 yil olmus.Ay ne güzel bı hayal . Bende ıstıyorum :)
Afıyet olsun cnm. Kuruyemiş 1 cay bardağı kadar yıyebılırsın. Bezelye yasaklar lıstesınde maalesef. Bende çok severdim ama ayrıldık :))Merhaba bugun ki menüm; 2 yumurta ve kasarli omlet
10 zeytin
10 kadar ciğ fındık
Sekersiz cay
Oglen;bir kucuk kase kadar bezelye yemegi
Ayran
Karnibahar salatasi
Aksam tarhana corbasi kabak yemegi salata tavuk
Biraz once de 10 kadar fındık kuru erik
UYUMSUZ BİSEY VAR Mİ 2 lt su
Aynen tok karnina tartilinca kendimi kandiriyormusum gibi geliyor suan 67 yim ama sabah 66 cikiyo. Benimki tuhaf bir takinti siz bana bakmayin sizin yaptiginiz dogru:)))Neden akşamları tartılıyorsun genelde hep söylerler sabah aç karnına lavaboya cıktıktan sonra ve kıyafetsiz tartılmak gerekiyor diye sendeki başka bi yöntemmi yoksa o şekildemi istiyorsun tok karnına
Tok karnına istedigin kiloda olamak isteyenlerdeniz benim hedefim 50 kilo olmak ama tok karnına 50 kiloda almak tabikideAynen tok karnina tartilinca kendimi kandiriyormusum gibi geliyor suan 67 yim ama sabah 66 cikiyo. Benimki tuhaf bir takinti siz bana bakmayin sizin yaptiginiz dogru:)))
Bezelyede mi yasakAfıyet olsun cnm. Kuruyemiş 1 cay bardağı kadar yıyebılırsın. Bezelye yasaklar lıstesınde maalesef. Bende çok severdim ama ayrıldık :))
Ahhhh ahhh neleri reddettim icim gide gide... Konsumun kuranina gittim ikramda pilav sarma baklava lokumTok karnına istedigin kiloda olamak isteyenlerdeniz benim hedefim 50 kilo olmak ama tok karnına 50 kiloda almak tabikidediyet muhabbetleri zor malesef o kadar insanlar canimizin cektigi seyleri yerken yada yolda yürürken en sevdigin yemegin kokusunu almak offffff bazen efkarlaniyorum ama gecici durum yani:)
Valla ben kılo dınlemıyorum gıyıyorum sonra ıncecık hatunları gordummu ımrenerek bakıyorum. Bu sene bende onlardan olacagımbu kadar kararli gidersek aliriz. En son balayimda giymistim 11 yil olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?