Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Harika tespit karnim doyuyor benimde ama aklimda birsuru yiyecek bugun cok kacamak yapasim geldi ama tuttum kendimi bu haftaki hedefim cuma aksamina kadar 65 olmak -2 gidermi bilmem...

Harika tespit karnim doyuyor benimde ama aklimda birsuru yiyecek bugun cok kacamak yapasim geldi ama tuttum kendimi bu haftaki hedefim cuma aksamina kadar 65 olmak -2 gidermi bilmem...
İnşallah olursunuz ,ben 70800 de kaldım lavabo yada çıkamadım.Bakalım yarın 69 u görürüm İnşallah.Hafta sonu menemen yedim içinde kavrulmuş soğan var yasak ya ondan mı düşmedin acaba.

Soğanları Haşlama usulü yumuşatıp tereyağı ekleyıp yapabılırsınız. Böyle yasakta yok ıcınde :)

ben haftada bir gün tartılıyorum oda pazar günleri oluyor spordan yaptıktan iki gün sonra tartılmak vücudun gercek kilosunu gösteriyormuş öyle duymuştum ona uyaraktan günümü belirledim

İnşallah olursunuz ,ben 70800 de kaldım lavabo yada çıkamadım.Bakalım yarın 69 u görürüm İnşallah.Hafta sonu menemen yedim içinde kavrulmuş soğan var yasak ya ondan mı düşmedin acaba.
Aaaa yasakmi kavrulmus sogan cok sasirdim cunku ben yiyorum hatta her koftenin yanina koyuyorum kavruluyo bayada yedim. Hatta bugun yumurtali ispanak yaptim bol sogan kavurdum

Hergun tartilanda var ben haftada 1 tartiliyorum bugunden cumaya beklicem mesela cuma aksami tartilicam
Neden akşamları tartılıyorsun genelde hep söylerler sabah aç karnına lavaboya cıktıktan sonra ve kıyafetsiz tartılmak gerekiyor diye sendeki başka bi yöntemmi yoksa o şekildemi istiyorsun tok karnına

Afıyet olsun cnm. Kuruyemiş 1 cay bardağı kadar yıyebılırsın. Bezelye yasaklar lıstesınde maalesef. Bende çok severdim ama ayrıldık :))

Neden akşamları tartılıyorsun genelde hep söylerler sabah aç karnına lavaboya cıktıktan sonra ve kıyafetsiz tartılmak gerekiyor diye sendeki başka bi yöntemmi yoksa o şekildemi istiyorsun tok karnına
Aynen tok karnina tartilinca kendimi kandiriyormusum gibi geliyor suan 67 yim ama sabah 66 cikiyo. Benimki tuhaf bir takinti siz bana bakmayin sizin yaptiginiz dogru:)))

Aynen tok karnina tartilinca kendimi kandiriyormusum gibi geliyor suan 67 yim ama sabah 66 cikiyo. Benimki tuhaf bir takinti siz bana bakmayin sizin yaptiginiz dogru:)))
Tok karnına istedigin kiloda olamak isteyenlerdeniz benim hedefim 50 kilo olmak ama tok karnına 50 kiloda almak tabikide diyet muhabbetleri zor malesef o kadar insanlar canimizin cektigi seyleri yerken yada yolda yürürken en sevdigin yemegin kokusunu almak offffff bazen efkarlaniyorum ama gecici durum yani:)

Afıyet olsun cnm. Kuruyemiş 1 cay bardağı kadar yıyebılırsın. Bezelye yasaklar lıstesınde maalesef. Bende çok severdim ama ayrıldık :))
Bezelyede mi yasak yaparim demistim yapmiyim bari
Kuruyemisi aksamlarida yiyebiliyormuyuz çayla cok guzel gidiyo eskiden kolayla yerdim tuzlularindan ama böylesi daha guzel... aksam 8 i geçmeden tabi ki

Ahhhh ahhh neleri reddettim icim gide gide... Konsumun kuranina gittim ikramda pilav sarma baklava lokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…