Super ... sevdigim bir lezzet...Arkadaşlar soğan yasak falan nerden çıkıyor? Ben iki kitabını okudum böyle birşey görmedim.klasik ev yemekleri nasıl yapılıyorsa yapın yiyin. Zorlastirmayin kolaylaştırın!
kuruyemişler Çiğ olalı tuzsuz kavrulmamış. Sabah yemek daha ıyı oluyor fakat ıstersen aksamda atıstırabılırsınBezelyede mi yasakyaparim demistim yapmiyim bari
Kuruyemisi aksamlarida yiyebiliyormuyuz çayla cok guzel gidiyoeskiden kolayla yerdim tuzlularindan ama böylesi daha guzel... aksam 8 i geçmeden tabi ki
nm yasak degıl sadece pışırırken yağını kavurmak Zararlı oluyormuş. Haşlama usulü daha sağlıklı :)Super ... sevdigim bir lezzet...
Cok lezzetli ama zararli mamalar sabirli ol nefsine hakim olabilmek bizim sinavimiz ve bu sinavlari aşa aşa hedefimize ulaşacagız ve sonunda istedigimiz şeylerden azar azar yiyecegiz zaten o günleri düşünAhhhh ahhh neleri reddettim icim gide gide... Konsumun kuranina gittim ikramda pilav sarma baklava lokum
Tesekkurler. Evet kabuklu aldim sabah da yiyorum aksamlari cayin yaninda 4 5 tane de yesem bazen iyi gelir...C
kuruyemişler Çiğ olalı tuzsuz kavrulmamış. Sabah yemek daha ıyı oluyor fakat ıstersen aksamda atıstırabılırsın
Diyet konularinda istikrar cok lazim gercekten ben daha önceden baska diyetlerde yaptim fakat 3 hafta dayanabiliyordum sadece 6 öğün yiyordum ama hala açtım gözüm dönüyordu ama karatayla beraber herşey degişti çünki tok oluyordum ve tok olunca canım bişe cekmiyordu ve sabahları kahvaltınızı ne kadar izi yaparsanız o kadar cok tok kalır ve eliniz yasaklılara gitmez benimde canım cekiyor ama kendimi kandıracak şeyler buluyorum dışarıdan kadınlara bakıp özenmektense kendime bakarım ne güzelim derim biz kadınlar nelerin üstesinden geliyoruz evleniyoruz ev yönetiyoruz cocuklar doguyor anne olunuyor o kadar şeyi başarmışken iki dilim börege bi dilim pastayamı yenilecez kadınlar herseyin üstesinden gelir:) bayagi uzun oldu ama kusura bakmayin lütfen:)İnş. Yarın 71 olurum.sonra 70, 69 olursam gerçekten mutlu oluRum haftasonuna kadar. Kızlar birbirimize söz verelim yasak şeyler can isteyince en azından 1- 2 ay irade gösterelim mini gibi. Benim sorunum bu zaten sıfır istikrar!
Kuru soğan kavrulunca şekere dönüşüyor muş,ama ben size inandım.Çünkü 4 kilo verdiniz.Ozaman inşallah yarın 69 u görürüm.Aaaa yasakmi kavrulmus sogan cok sasirdim cunku ben yiyorum hatta her koftenin yanina koyuyorum kavruluyo bayada yedim. Hatta bugun yumurtali ispanak yaptim bol sogan kavurdum
Geçen sene bu diyeti beraber yaptığım arkadaşım söylemişti.Onun sayesinde Karatay la tanıştım.Kitaplarında yazmıyorsa sıkıntı yok.Sevindim.Arkadaşlar soğan yasak falan nerden çıkıyor? Ben iki kitabını okudum böyle birşey görmedim.klasik ev yemekleri nasıl yapılıyorsa yapın yiyin. Zorlastirmayin kolaylaştırın!
Kuru soğan kavrulunca şekere dönüşüyormuş,ama ben size inandım.Çünkü 4 kilo verdiniz.Ozaman inşallah yarın 69 u görürüm.
İg de bir bayani takip ediyorum 40 kilo vermis sevdigi birseyi yedikleeinde hep ayni seyi soyluyor ZATEN TADINI BİLİYORUM değişik birsey yok yani hep ayni tatlar. Ama suan cok farkli ve heyecanli bir deneyim icindeyiz sonu hepimiz icin iyi olucak inaniyorum benİnş. Yarın 71 olurum.sonra 70, 69 olursam gerçekten mutlu oluRum haftasonuna kadar. Kızlar birbirimize söz verelim yasak şeyler can isteyince en azından 1- 2 ay irade gösterelim mini gibi. Benim sorunum bu zaten sıfır istikrar!
Benden söz cnm :)İnş. Yarın 71 olurum.sonra 70, 69 olursam gerçekten mutlu oluRum haftasonuna kadar. Kızlar birbirimize söz verelim yasak şeyler can isteyince en azından 1- 2 ay irade gösterelim mini gibi. Benim sorunum bu zaten sıfır istikrar!
Iyı geceler cnmSizlere ve leptinlerinize iyi geceler bayanlar
Ben her sabah lavabodan sonra tartılıyorum.Aslında haftada bir kez iyi ama el altında olunca her sabah tattırıyorum.Tartilmayi bir hafta sonra mi yapiyoruz hergün olabilir mi
Günaydın.Kavrulmuş soğan da sıkıntı yokmuş canım.Serbestmiş yiyebiliriz yani.Günaydın arkadaşlar.Yeni bir gün.Yazılanları bir solukta okudum,sık sık girip bakıyorum acaba kimler ne yazmış diye.Bayaca kalabalıklaştık.Bizim buralarda bir pişirim olduk derler.
Günlük menümü ben de toplu yazayım bundan sonra sizler gibi.Tek tek yazınca karmaşık oluyor..
Demek soğan kavrulunca karamelize oluyor ve şekere dönüşüyor.Bunu öğrendiğim iyi oldu ama uygulayabilir miyim bilmiyorum.Eşime ayrı kendime ayrı yemek yapmak için zamanım olmuyor ve yorgun oluyorum.Kuru fasülye dahil hepsi soğanla yapılıyor.Kavrulmadan olur mu acaba.Sizler nasıl yapıyorsunuz bu yemekleri.
Haftada bir tartılmak daha iyi galiba motive olmak açısından.Tabi günlük iyi kilo verenleri katmıyorum :) .
Gözün aydın canım.Çok iyi darısı bana.703006 günde 3 kilo Allah bereket versin.Böyle giderse 2 ayda istediğim kiloya geleceğim herhalde.Yani inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?