İnşallah istediğin kiloya gelirsin canım.Eti yiyebilirsin kahvaltıda.Zayıflamayı çokkkk istiyorum.Zayıflıyorum, zayıflıyorum,zayıflıyooooruuuuuuum...
Harikasin703006 günde 3 kilo Allah bereket versin.Böyle giderse 2 ayda istediğim kiloya geleceğim herhalde.Yani inşallah.
İnşallah canım ,bu sefer motivasyon um tam, Sizlerle beraber olunca dahada zevkli.Hep beraber bu yaza fıstık gibi girelim inşallah.Harikasintebrikler ...
Gitsin kilolar hep bu hızla...
Ben kofte yiyorum canim cok tok tutuyoGözün aydın canım.Çok iyi darısı bana.
Kızlar bu arada sabah yumurtadan midem bulandı,peyniri zaten zorla yiyorum.Ne yapsam acaba.Farklı olarak ne yesem.Tavuk haşlama falan olur heralde. Köfte yiyenler var kahvaltıda değil mi.
Afiyet olsun.Çılbırı nasıl yapıyorsun canım.Bir de kuruyemiş yok.Kahvaltım:
3 yumurtayla çılbır yoğurtlayarak yedim
5-6 dilim köy peyniri tereyağında kızarttım
Günkurusu bitmiş 5-6 tane çekirdekli büyük siyah üzüm kurusu yedim.
Sütlü kahve.
İnşallah,güzel temenniler için teşekürler.İnşallah istediğin kiloya gelirsin canım.Eti yiyebilirsin kahvaltıda.
Evet beraber paylaşmak çok güzel.Azmettiricilerim olun lütfen.İnşallah canım ,bu sefer motivasyon um tam, Sizlerle beraber olunca dahada zevkli.Hep beraber bu yaza fıstık gibi girelim inşallah.
Evet köfte hazırlasam biraz koysam dolaba.Ben kofte yiyorum canim cok tok tutuyo
3 tane ceviz yedim canım yazmayı unutmuşum.Afiyet olsun.Çılbırı nasıl yapıyorsun canım.Bir de kuruyemiş yok.
İnşallah,güzel temenniler için teşekürler.
Evet beraber paylaşmak çok güzel.Azmettiricilerim olun lütfen.
Evet köfte hazırlasam biraz koysam dolaba.
Harika görünüyor Afiyet olsun canımGünaydınlar olsun hepinize bayanlar okudugum kadarıyla güne iyi başlayanlar var hepinizin günü bol motiveli bol sporlu bol zayıflamalı olsun
Kahvaltıma gelecek olursada;
Teşekkür ederim :)Harika görünüyor Afiyet olsun canım
Hoşgeldiniz .Salgılanır sanırım.Merhaba ben de aranıza katıldım :)
Geçen hafta karbonhidrat diyetiyle 1.3 kg verdim, çok güzel bir diyet ancak ben ödem problemi yaşıyorum alver al ver sıkıntı bastı, bu diyeti hayat biçimi haline getirmeye karar verdim boyum 1.68 kilom 64.7 bu sabah itibarıyla, cumartesi sabahı 63.4'düm yani yine ödemim var...Acelem yok yavaş yavaş vermek istiyorum
Bu sabah karatay hocanın diyetine başladım
Sabah yediklerim
saat 7:00'de kahvaltı yapıyorum
2 adet yumurta
Yeşillik salatası
Avuç içi kadar lor peynir
2-3 adet ceviz
Saat 13 gibi öğle yemeği yemem uygun mu araya 6 saat girmiş oluyor, leptin hormonu salgılanır mı dersiniz?
teşekkür ederim, kahvaltı öğle yemeği arası 6 saat uygun mu sizce?Hoşgeldiniz .Salgılanır sanırım.
Kitapta okuyup anladigim kadariyla canim saglikli saglardan normal düzeylerde tüketmemiz lazimmis vücut hücreleri yaglardan olusuyormus ve o yüzden lazimYağı az tükettiğimi fark ettim.Yeterli yağ zayıflamaya destek oluyordu değil mi?
Bende yemeklerin arasına 6-6,5 saat koyuyorum.Yeterli diye biliyorum.teşekkür ederim, kahvaltı öğle yemeği arası 6 saat uygun mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?