Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltım:
3 yumurtayla çılbır yoğurtlayarak yedim
5-6 dilim köy peyniri tereyağında kızarttım
Günkurusu bitmiş 5-6 tane çekirdekli büyük siyah üzüm kurusu yedim.
Sütlü kahve.

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Günaudınn
Cocukları okula bıraktım, alışveriş yaptım, sımdı kahvaltı yapıp Mesajları okuyacağım :)

Merhaba ben de aranıza katıldım :)
Geçen hafta karbonhidrat diyetiyle 1.3 kg verdim, çok güzel bir diyet ancak ben ödem problemi yaşıyorum alver al ver sıkıntı bastı, bu diyeti hayat biçimi haline getirmeye karar verdim boyum 1.68 kilom 64.7 bu sabah itibarıyla, cumartesi sabahı 63.4'düm yani yine ödemim var... Acelem yok yavaş yavaş vermek istiyorum
Bu sabah karatay hocanın diyetine başladım

Sabah yediklerim
saat 7:00'de kahvaltı yapıyorum

2 adet yumurta
Yeşillik salatası
Avuç içi kadar lor peynir
2-3 adet ceviz

Saat 13 gibi öğle yemeği yemem uygun mu araya 6 saat girmiş oluyor, leptin hormonu salgılanır mı dersiniz?

Kahvaltım:
3 yumurtayla çılbır yoğurtlayarak yedim
5-6 dilim köy peyniri tereyağında kızarttım
Günkurusu bitmiş 5-6 tane çekirdekli büyük siyah üzüm kurusu yedim.
Sütlü kahve.
Afiyet olsun.Çılbırı nasıl yapıyorsun canım.Bir de kuruyemiş yok.

İnşallah istediğin kiloya gelirsin canım.Eti yiyebilirsin kahvaltıda.
İnşallah,güzel temenniler için teşekürler.

İnşallah canım ,bu sefer motivasyon um tam, Sizlerle beraber olunca dahada zevkli.Hep beraber bu yaza fıstık gibi girelim inşallah.
Evet beraber paylaşmak çok güzel.Azmettiricilerim olun lütfen.

Ben kofte yiyorum canim cok tok tutuyo
Evet köfte hazırlasam biraz koysam dolaba.

Günaydınlar olsun hepinize bayanlar okudugum kadarıyla güne iyi başlayanlar var hepinizin günü bol motiveli bol sporlu bol zayıflamalı olsun
Kahvaltıma gelecek olursada;

Eklentiler

• IMG_1937.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 39
3 tane ceviz yedim canım yazmayı unutmuşum.

Günaydınlar olsun hepinize bayanlar okudugum kadarıyla güne iyi başlayanlar var hepinizin günü bol motiveli bol sporlu bol zayıflamalı olsun
Kahvaltıma gelecek olursada;
Harika görünüyor Afiyet olsun canım

Hoşgeldiniz .Salgılanır sanırım.

Merhaba ben yemeklerde kavrulmus sogani pek sevmiyorum suyunda yuzunce bir tuhaf oluyor bu yuzden icine butun atiyorum yemek pisince aliyorum icinden tadi geciyor yemege,oglum da bu pismis sogana bayiliyor israf da olmamis oluyor....
Arada acikinca hicbisey yemiyor muyuz bazen dayanamiyorum..

Çılbır kaynayan suya yumurta kırıyorsun canım.Pişince kevgir le alıyorsun.Üzerine yoğurt tereyağı nane sos yapıyorsun.Haşlayıp yoğurt lamak daha zahmetsiz üstelik kolay. yenidencan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…