Merhaba canim ben basladigim günden beri iki ögün yapiyorum ama cok nadiren bazen halsizlik bas dönmesi oluyor o zaman ceviz kayisi yemeyi tercih ediyorum iyi geliyor yada yemek yerine sütlü türk kahvesi icebilirsin üstüne tarcinda atarsan sekerliymis gibi tadi oluyorMerhaba ben yemeklerde kavrulmus sogani pek sevmiyorum suyunda yuzunce bir tuhaf oluyor bu yuzden icine butun atiyorum yemek pisince aliyorum icinden tadi geciyor yemege,oglum da bu pismis sogana bayiliyor israf da olmamis oluyor....
Arada acikinca hicbisey yemiyor muyuz bazen dayanamiyorum..
Tamam o zaman teşekkür ederimBende yemeklerin arasına 6-6,5 saat koyuyorum.Yeterli diye biliyorum.
ınşallah cnm ıstedıgın kıloya çabucak ulaşırsınZayıflamayı çokkkk istiyorum.Zayıflıyorum, zayıflıyorum,zayıflıyooooruuuuuuum...
Afıyet leptın olsunKahvaltım:
3 yumurtayla çılbır yoğurtlayarak yedim
5-6 dilim köy peyniri tereyağında kızarttım
Günkurusu bitmiş 5-6 tane çekirdekli büyük siyah üzüm kurusu yedim.
Sütlü kahve.
Hoşgeldin cnm. Kac kılo olmak ıstıyorsun? Leptın 4 saat sonra salgılanıyor yanı 2 saat yağ yakmış oluyorsunMerhaba ben de aranıza katıldım :)
Geçen hafta karbonhidrat diyetiyle 1.3 kg verdim, çok güzel bir diyet ancak ben ödem problemi yaşıyorum alver al ver sıkıntı bastı, bu diyeti hayat biçimi haline getirmeye karar verdim boyum 1.68 kilom 64.7 bu sabah itibarıyla, cumartesi sabahı 63.4'düm yani yine ödemim var...Acelem yok yavaş yavaş vermek istiyorum
Bu sabah karatay hocanın diyetine başladım
Sabah yediklerim
saat 7:00'de kahvaltı yapıyorum
2 adet yumurta
Yeşillik salatası
Avuç içi kadar lor peynir
2-3 adet ceviz
Saat 13 gibi öğle yemeği yemem uygun mu araya 6 saat girmiş oluyor, leptin hormonu salgılanır mı dersiniz?
Cnm Canan hoca yemezsenız yağ yakamazsınız dıyoR tabıkı tereyağı ve zeytınyagıYağı az tükettiğimi fark ettim.Yeterli yağ zayıflamaya destek oluyordu değil mi?
Günaydın mınıcıgım, afıyet olsunGünaydınlar olsun hepinize bayanlar okudugum kadarıyla güne iyi başlayanlar var hepinizin günü bol motiveli bol sporlu bol zayıflamalı olsun
Kahvaltıma gelecek olursada;
Yiyip yatmanin zararli oldugunu düsünüyorum cnm cünki kitapta bile 8 den sonra bise yemiyoruz yaziyor yataga gidene kadar biraz sindirmis oluyoruz eger yapabilirsen uyandiktan sonra ye vücudunu sen daha iyi tanirsin bu diyeti yaptikca iki sekildede dene ve sonuclarina bak ona göre uygula derimSorularimla sıkmıyorum insallah sizi...Kim baslattiysa bu linki Allah razi olsun cok motive efiyor.Yalniz olmadigimi hissetmek guzel....
Ben 24 saat nobet usulu calisiyorum.Sabah 8-9 gibi kahvalti yapiyorum ama yarim saat sonra uyuyorum ertesi gun tekrar nobet oluyor cunku.Bu yiyince yatmalar zararli mi.Ac yatip uyaninca mi yemeliyim
Dikkat edeyim tesekkur ederim..Yiyip yatmanin zararli oldugunu düsünüyorum cnm cünki kitapta bile 8 den sonra bise yemiyoruz yaziyor yataga gidene kadar biraz sindirmis oluyoruz eger yapabilirsen uyandiktan sonra ye vücudunu sen daha iyi tanirsin bu diyeti yaptikca iki sekildede dene ve sonuclarina bak ona göre uygula derim
ınşallah cnm ıstedıgın kıloya çabucak ulaşırsın
Afıyet leptın olsun
Hoşgeldin cnm. Kac kılo olmak ıstıyorsun? Leptın 4 saat sonra salgılanıyor yanı 2 saat yağ yakmış oluyorsun
Cnm Canan hoca yemezsenız yağ yakamazsınız dıyoR tabıkı tereyağı ve zeytınyagı
Günaydın mınıcıgım, afıyet olsun
5 saat hic birsey yemiyorum ama bes saat gecmisse aksam yemekten once havuc yiyorum onuda soyup salona geldigimde ancak bir iki kez ısırabiliyorum oğlum sagolsun ortak oluyo:))Merhaba ben yemeklerde kavrulmus sogani pek sevmiyorum suyunda yuzunce bir tuhaf oluyor bu yuzden icine butun atiyorum yemek pisince aliyorum icinden tadi geciyor yemege,oglum da bu pismis sogana bayiliyor israf da olmamis oluyor....
Arada acikinca hicbisey yemiyor muyuz bazen dayanamiyorum..
Afiyet olsun :)Kahvaltim
Ispanakli yumurta
Roka salatasi
Peynir
Fistik
Gun kurusu
Ve çayyyy
Ispanagı dun kavurmustum sabaha ayirdim pratik olur diye biraz fazla ayırmisim tika basa doydum
sizin kilo verme durumunuz nasıl? kaç kilo verdiniz?Kahvaltı çok önemli ama, akşamdan yumurtanı haşlasan en azından sabah yumurta peynir zeytin bir avuç çiğ badem be bitki çayı yapmanı tavsiye ederim fazla Zamananını almaz ben öyle yapıyorum , böyle yaparsan zaten bütün gün tok tutuyo , ben 54 kiloyum çok kasmadan sadece öğün aralarını 5 6 saat aralıgında tutuyorum en önemli mevzu bu zaten✌
devam ediyor musunuz?herkese merhaba , bende dün itibariyle karatay diyetine başladım normalde de hep dikkat eden biriyim dün hiç acıkmadım akşam yemegine kadar kahvaltıda 2 kayısı yumurta 4 5 zeytin maydonoz marul lor ve 12 adet çig badem yedim ara ögün yapmadım çünkü acıkmadım aralarda bol su yeşil çay ve kahve içtim 7 gibide balık ve salata yedim yatmadan öncede jillian level 2 yaptım 160 boy 54 kiloyum 4 yada 5 kilo vermek istiyorum umarım faydasını görürüm .. ne dersiniz
Merhaba kızlar bugün sabah 72.5 tim.ben her gün tartılmayi birakcam. Çünkü motivasyonum bozuyor. dünkü az yememe ve o kadar spor yapmama rağmen artı çıktım düne gore. Neyse bugün raporumu veriyorum
Sabah:bir parça peynir ve ceviz
Öğle zeytinyağlı enginar kerevız ve fırında patlıcan kebabı salata
Ara 1 sütlü kahve 2 hurma biraz ceviz
Akşam : cigkofte ve çorba icicem.
Çayla 2 hurma ve biraz kuruyemiş yiyebilirim.8 den sonra tıp!
Merhaba cnm her gün tartilmani bende tavsiye etmem spordan sonraki gün tartilmak iyi olmuyor cünki kaslar sisiyor su tutuyor ve ister istemez fazla görünüyorsun ama moralini bozma bir günde kilo alamazsin vücudun sadece su tutmustur sen ayni sekilde devamnet sporuna ve haftada bir gün tartil :)Merhaba kızlar bugün sabah 72.5 tim.ben her gün tartılmayi birakcam. Çünkü motivasyonum bozuyor. dünkü az yememe ve o kadar spor yapmama rağmen artı çıktım düne gore. Neyse bugün raporumu veriyorum
Sabah:bir parça peynir ve ceviz
Öğle zeytinyağlı enginar kerevız ve fırında patlıcan kebabı salata
Ara 1 sütlü kahve 2 hurma biraz ceviz
Akşam : cigkofte ve çorba icicem.
Çayla 2 hurma ve biraz kuruyemiş yiyebilirim.8 den sonra tıp!
Merhaba bende sunu sormak ıstiyorum yeni baskayacagim karataya meyve yasak mis sadece kahvalti da yarim meyve yiyebilirmisiz. Kuru kayisi kuru üzüm ve hurma yasak mu acaba bunu merak ediyorum. Birde iki ogun beslenecegim koruma da a mi.iki ogun devam etmem gerekiyor benimArkadaşlar soğan yasak falan nerden çıkıyor? Ben iki kitabını okudum böyle birşey görmedim.klasik ev yemekleri nasıl yapılıyorsa yapın yiyin. Zorlastirmayin kolaylaştırın!
Merhaba bende sunu sormak ıstiyorum yeni baskayacagim karataya meyve yasak mis sadece kahvalti da yarim meyve yiyebilirmisiz. Kuru kayisi kuru üzüm ve hurma yasak mu acaba bunu merak ediyorum. Birde iki ogun beslenecegim koruma da a mi.iki ogun devam etmem gerekiyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?