Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba canim ben basladigim günden beri iki ögün yapiyorum ama cok nadiren bazen halsizlik bas dönmesi oluyor o zaman ceviz kayisi yemeyi tercih ediyorum iyi geliyor yada yemek yerine sütlü türk kahvesi icebilirsin üstüne tarcinda atarsan sekerliymis gibi tadi oluyor

Zayıflamayı çokkkk istiyorum.Zayıflıyorum, zayıflıyorum,zayıflıyooooruuuuuuum...
ınşallah cnm ıstedıgın kıloya çabucak ulaşırsın
Kahvaltım:
3 yumurtayla çılbır yoğurtlayarak yedim
5-6 dilim köy peyniri tereyağında kızarttım
Günkurusu bitmiş 5-6 tane çekirdekli büyük siyah üzüm kurusu yedim.
Sütlü kahve.
Afıyet leptın olsun

Hoşgeldin cnm. Kac kılo olmak ıstıyorsun? Leptın 4 saat sonra salgılanıyor yanı 2 saat yağ yakmış oluyorsun

Yağı az tükettiğimi fark ettim.Yeterli yağ zayıflamaya destek oluyordu değil mi?
Cnm Canan hoca yemezsenız yağ yakamazsınız dıyoR tabıkı tereyağı ve zeytınyagı

Günaydınlar olsun hepinize bayanlar okudugum kadarıyla güne iyi başlayanlar var hepinizin günü bol motiveli bol sporlu bol zayıflamalı olsun
Kahvaltıma gelecek olursada;
Günaydın mınıcıgım, afıyet olsun

Sorularimla sıkmıyorum insallah sizi...Kim baslattiysa bu linki Allah razi olsun cok motive efiyor.Yalniz olmadigimi hissetmek guzel....
Ben 24 saat nobet usulu calisiyorum.Sabah 8-9 gibi kahvalti yapiyorum ama yarim saat sonra uyuyorum ertesi gun tekrar nobet oluyor cunku.Bu yiyince yatmalar zararli mi.Ac yatip uyaninca mi yemeliyim

Yiyip yatmanin zararli oldugunu düsünüyorum cnm cünki kitapta bile 8 den sonra bise yemiyoruz yaziyor yataga gidene kadar biraz sindirmis oluyoruz eger yapabilirsen uyandiktan sonra ye vücudunu sen daha iyi tanirsin bu diyeti yaptikca iki sekildede dene ve sonuclarina bak ona göre uygula derim

Dikkat edeyim tesekkur ederim..

Aslında 59 kilo olsam çok mutlu olucam, inanmayacaksınız belki ama bir yıldır 65-62 arası gidip geliyorum artık çokkk yoruldum

5 saat hic birsey yemiyorum ama bes saat gecmisse aksam yemekten once havuc yiyorum onuda soyup salona geldigimde ancak bir iki kez ısırabiliyorum oğlum sagolsun ortak oluyo:))

sizin kilo verme durumunuz nasıl? kaç kilo verdiniz?

devam ediyor musunuz?

Merhaba kızlar bugün sabah 72.5 tim.ben her gün tartılmayi birakcam. Çünkü motivasyonum bozuyor. dünkü az yememe ve o kadar spor yapmama rağmen artı çıktım düne gore. Neyse bugün raporumu veriyorum
Sabah:bir parça peynir ve ceviz
Öğle zeytinyağlı enginar kerevız ve fırında patlıcan kebabı salata
Ara 1 sütlü kahve 2 hurma biraz ceviz
Akşam : cigkofte ve çorba icicem.
Çayla 2 hurma ve biraz kuruyemiş yiyebilirim.8 den sonra tıp!

çok iyi görünüyor ama öğle yemeğinden akşama kadar ara öğün var mı bu diyette? Çünkü 4 saat ağzına bişey sürme leptin salgılanması için deniyor... zaten acıkmıyor da insan... acıksan da sadece ayran içebilirsin diye biliyorum

Merhaba cnm her gün tartilmani bende tavsiye etmem spordan sonraki gün tartilmak iyi olmuyor cünki kaslar sisiyor su tutuyor ve ister istemez fazla görünüyorsun ama moralini bozma bir günde kilo alamazsin vücudun sadece su tutmustur sen ayni sekilde devamnet sporuna ve haftada bir gün tartil :)

Ben bugün çok acıktım 5 de yedim yemeğimi.
Bir küçük haşlanmış but
3 ızgara köfte
Yumurtalı pırasa kavurması
Bir avuç fındık
Bir avuç çekirdek li Kuru üzüm
3-4 tane marul tuzladım

Arkadaşlar soğan yasak falan nerden çıkıyor? Ben iki kitabını okudum böyle birşey görmedim.klasik ev yemekleri nasıl yapılıyorsa yapın yiyin. Zorlastirmayin kolaylaştırın!
Merhaba bende sunu sormak ıstiyorum yeni baskayacagim karataya meyve yasak mis sadece kahvalti da yarim meyve yiyebilirmisiz. Kuru kayisi kuru üzüm ve hurma yasak mu acaba bunu merak ediyorum. Birde iki ogun beslenecegim koruma da a mi.iki ogun devam etmem gerekiyor benim

Merhaba perim hoşgeldin kahvaltılar da bir orta boy meyve serbest. Kuru kayısı hurma yer fıstığı bunlar doğal olduktan sonra tüketiliyor ama tabii miktarları dikkatli seçilmeli. Özellikle yer fıstığı ve ceviz de oneriliyor. Aslında bunları da yemekle beraber yiyin deniliyor kitapta.ama ben yemekte yiyemiyorum onun yerine 1-2 hurma yi kahvenin yanına kuruyemiş çayın yanına ekliyorum. Miktar olarak az yenilince sıkıntı olmuyor bence. Aslında burdaki arkadaşlar gibi iki öğün beslenmeli. Ama ben isteyken kahvaltıyı çok başarılı yapamadigimdan sabah bir ara öğün öğleyin kahvaltı yapmış sayıyorum kendimi. Eğer çok güzel yenirse acikilmiyor gerçekten haftasonlarım hep öyle geçiyor. Eğer acikiyorsakta saçma sapan bişey yemektense hurma kayısı yemek kahvenin yaninda iyi bişey gibi geliyor .

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz kızlar diyeti biraz hayata da uyarlamak gerekiyor bence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…