Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben sana katiliyorum cAnim bizim uguladigimiz sey aslinda diyetten ziyade yasam sekli ve bunu yasam sekli olarak kabulleneceksek kendi zevkimize göre de abartmadan yapilabilir diye düsünüyorum kahvenin yeninda pasta yemekten cok cok daha iyi kayisi yada kuru yemis tüketmek cok kisitlamak cok fazla diyet havasi yaratiyor ve kasabiliyor insan kendini onun sonuclarida bize tartida artilar getiriyor malesef

Birilerinin bana kizmasi lazim su an cokkkk kötüüüü bise yaptim iki aydan beri kacamsk yapmayan diyetine disiplinle devam eden ben sabahta hersey güzel giderken aksam yemegindeki aksiliktwn ve karnimin ac olmasindan dolayi kendimi nerde buldum tahmin edin abur cubur dolabinin önünde e tabi bide onlardan yerken ama öyle böyle degil o kadar cok yemisim ki anlatamam kriz gibi biseydi sanirim bu su an gecti bitti ama midem cok kötü agriyor anlatamam size bütün özleyipte yedigim seylerin tadi güzel degildi ve cok sekerli geldiler seker komasinda gibi hissediyorum ama ilginc bi tarafida var ki üstümdeki bütün halsizlik yok oldu gitti mutluluk geldi bi bana pismanmisiniz derseniz hayir degilim cünki bu saattem sonra baska bise yemek yok hersey kaldigi yerden devam edecek vaktim olursa yürümeye gidecegim olmazsada yarin telafi edecegim fazlasiyla sanirim kendimi bu kadar yasakli seyleri yememek icin tembihleyince acisi bi anda cikti ama siz dikkatli olun benim hatama düsmeyin sakInnnnnnnn

Ben 65 olana kadar arada birşey yemiyeceğim.Bir an evvel zayıflayıp diyeti bitirmek istiyorum.65 den sonra arada acıkınca sizin dediğiniz gibi besleneneceğim zaten.Bir hafta daha dişimi sıkmalıyım. denvir

Son düzenleme:
Cips de yediniz mı? Çikolata en sevdiğimondanda yemişsinizdir kesin.Afiyetolsun üzülmeyin,birdaha yapmazsınız.Herkes Cornetto Disk yemeye başladı biran evvel şu diyet bitsede bende yesem.

Miniiii sen en ideal kiloya yakın olanımız olarak bunu çok dert etme! Sadece paketli gıdalar yediğin için zararlı olmuştur diye düşünüp yeme bir daha. Sen yaparsın

Cips de yediniz mı? Çikolata en sevdiğimondanda yemişsinizdir kesin.Afiyetolsun üzülmeyin,birdaha yapmazsınız.Herkes Cornetto Disk yemeye başladı biran evvel şu diyet bitsede bende yesem.
Evet cips de yedim maleseffffff hala karin agrisi yasamaktayim demekki cok fazla kasmamak gerekiyormus sizde dikkatli olun kendinizi cok kasmayin benim gibi olmayin saldirmayin yiyeceklere:)

Hosbuldum. Tsk ederim degerli bilgileriniicin pek.girwmiyorum buralara ins aralarda da olsa girer sizinle motive olurum y arin kadinlae.gunu.dolayisiyla davetliyim peesembe gunu baslaycam karataya baslangix 64 kg bakalim haftaya cuma tartilirim.buraya.yazarim.inskg.verdim.mi.vermedim.m u.diye

Miniiii sen en ideal kiloya yakın olanımız olarak bunu çok dert etme! Sadece paketli gıdalar yediğin için zararlı olmuştur diye düşünüp yeme bir daha. Sen yaparsın
Sagol canım destegin için yapacagıma bende inanıyorum motivemde inancımda tam ay Allah korusun bidaha yemek dahi istemiyorum tiksinme geldi bi an o yiyeceklerden yarın telafi diyeti yapacagım pazar günü tartılma günümde görecegim bu yiceklerin ne kadar zararı olmus diye

2 ay super bir sure iyi dayanmissin
Kaldigin yerden devam madem bu gunu unutalim:)

Evet cips de yedim maleseffffff hala karin agrisi yasamaktayim demekki cok fazla kasmamak gerekiyormus sizde dikkatli olun kendinizi cok kasmayin benim gibi olmayin saldirmayin yiyeceklere:)

Aksam yemegim 7:30 a kalinca cok aciktim
Hazir biseyde yoktu evde disardaydim eve gelince kisir yaptim yogurtla yedim ama biraz fazla yedim bir tabak kadar...
Afıyet olsun cnm. Bıraz fazla olmuş ama olsun nazar boncuğu say :)
Geçmişolsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…