Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın bugün çok mutluyum çünkü 4 yıldır ilk kez tartıda 6 ile başlayan bir rakam gördüm.69900... Bugün ikinci haftama giriyorum ilk haftada hasılatım 3300gr Allah bereket versin.Darısı sizlerin başına.Bu arada Kadınlar günümüz kutlu olsun.

Günaydın kizar tartilmayacagim dedim ama tartılıp 72.8 gördüm. Hızla başladığım noktaya geldim anlamadım ne iş. Söze yazdıklarımı yiyorum oysaki. Şu kuruyemiş olayını kaldiricam bugün bakalım bişey farkedecek mi?
Biraz üzüldüm açıkçası bu diyette yaramıyor mu bana anlamadım ki!
Bugün benim doğum günüm pasta bile yemiycem ama sonuç bu!

Günaydın kızlar;
Dünkü menüm,
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,3 gün kurusu kayısı,1 avuç fıstık.
Öğle yemeği; 1 karnıyarık,az salata,büyük ayran,1 avuç badem.
Akşam yemeği;bolca tavuk haşlama,4 tane mercimekli köfte(Oğluma bakan teyzesi göndermiş.)bol yağlı salata,1 bardak kabak çekirdeği.
Yatmadan önce 1 bardak tarçınlı süt.

Ne güzel spor yapıyorsunuz,ben geçen günlerde karın bölgesi için hareket yaptım 3 gün onar tane sezeryan dikişlerim sızlamaya başladı korktum.

İyi doğdunuz...Nice mutlu yıllara..Kaçla başlamıştınız siz.?

Evet çok haklısın,ben de aynı şeyi düşünüyorum ama bazen de meraktan tartılıyorum.Ben de yavaş kilo verdiğim için haftada bir tartılmak en iyisi galiba.

Gözün aydın,İnşallah ben de o rakamları görürüm.Senin de kutlu olsun canım kadınlar günün.

Benim kahvaltı olayı sallanmaya başladı ,zorla ve midem bulanarak yiyorum.Ne yapsam acaba.
çALIŞTIĞIM VE GECE SIK UYANDIĞIMIZ İÇN HALSİZ OLUYORUM.Oğlum yatınca ben de yatıyorum,akşamdan birşey hazırlayacak vaktim olmuyor.Dün 16.15 de evdeydim tavuk ocağa koyuldu salata yapıldı sonrasında bulaşık falan derken benim pilim bitmişti.

Ne denilebilir ki, hepimiz yapıyoruz aynı hatayı ama bu büyük bir hata değil...

Metabolizmanı şaşırttın ve şimdi diyetine kaldığın yerden devam ederken daha hızlı kilo verdiğini göreceksin, bu hep böyle olmuştur... rahatladı vücut, güzel enzimleri saldı ortama....

64.5 tartıldım bugün, düne göre 200 gr vermişim... vücudumda ödem olduğu için böyle... zannedersem bir anda inecek kilom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…