Ben uyarım.Bayanlar kendimize tartı günü bulalımmı hepimize uygun olan ?
Minik tavşan :)5 saat hic birsey yemiyorum ama bes saat gecmisse aksam yemekten once havuc yiyorum onuda soyup salona geldigimde ancak bir iki kez ısırabiliyorum oğlum sagolsun ortak oluyo:))
Çok besleyici ve dengeli bir öğün olmuş,afiyet olsun.öğle yemeğimi yazıyorum 13:30 yani araya 6 saat 30 dk girdi
8 adet yuvarlak köfte
2 kaşık yoğurt
yeşillik
bir çay bardağı fındık-badem
Ne güzel spor yapıyorsunuz,ben geçen günlerde karın bölgesi için hareket yaptım 3 gün onar tane sezeryan dikişlerim sızlamaya başladı korktum.bugünkü sporumu spor salonunda yaptim 1 saat bir gün spor salonunda bir gün de normal yürüyüs yapiyorum spor olarak eve geldikten sonrada sütlü tarcinli kahvemi iciyorum spordan sonra aksam yemegine kadar tok tutuyor beni :)
İyi doğdunuz...Nice mutlu yıllara..Kaçla başlamıştınız siz.?Günaydın kizar tartilmayacagim dedim ama tartılıp 72.8 gördüm. Hızla başladığım noktaya geldim anlamadım ne iş. Söze yazdıklarımı yiyorum oysaki. Şu kuruyemiş olayını kaldiricam bugün bakalım bişey farkedecek mi?
Biraz üzüldüm açıkçası bu diyette yaramıyor mu bana anlamadım ki!
Bugün benim doğum günüm pasta bile yemiycem ama sonuç bu!
Evet çok haklısın,ben de aynı şeyi düşünüyorum ama bazen de meraktan tartılıyorum.Ben de yavaş kilo verdiğim için haftada bir tartılmak en iyisi galiba.Merhaba kızlar bugün sabah 72.5 tim.ben her gün tartılmayi birakcam. Çünkü motivasyonum bozuyor. dünkü az yememe ve o kadar spor yapmama rağmen artı çıktım düne gore. Neyse bugün raporumu veriyorum
Sabah:bir parça peynir ve ceviz
Öğle zeytinyağlı enginar kerevız ve fırında patlıcan kebabı salata
Ara 1 sütlü kahve 2 hurma biraz ceviz
Akşam : cigkofte ve çorba icicem.
Çayla 2 hurma ve biraz kuruyemiş yiyebilirim.8 den sonra tıp!
Afiyet olsun,çok güzel olmuş akşam yemeğiniz.TakipteyimBen bugün çok acıktım 5 de yedim yemeğimi.
Bir küçük haşlanmış but
3 ızgara köfte
Yumurtalı pırasa kavurması
Bir avuç fındık
Bir avuç çekirdek li Kuru üzüm
3-4 tane marul tuzladım
Afiyet olsun,kısıra bayılırım ve pasta böreğe tercih ederim.Aksam yemegim 7:30 a kalinca cok aciktim
Hazir biseyde yoktu evde disardaydim eve gelince kisir yaptim yogurtla yedim ama biraz fazla yedimbir tabak kadar...
Bana da uyar.Bayanlar kendimize tartı günü bulalımmı hepimize uygun olan ?
Gözün aydın,İnşallah ben de o rakamları görürüm.Senin de kutlu olsun canım kadınlar günün.Günaydın bugün çok mutluyum çünkü 4 yıldır ilk kez tartıda 6 ile başlayan bir rakam gördüm.69900... Bugün ikinci haftama giriyorum ilk haftada hasılatım 3300gr Allah bereket versin.Darısı sizlerin başına.Bu arada Kadınlar günümüz kutlu olsun.
Sağol canım, inşallah sende görürsün yaza kadar.Gözün aydın,İnşallah ben de o rakamları görürüm.Senin de kutlu olsun canım kadınlar günün.
İnşallah canım .Sağol canım, inşallah sende görürsün yaza kadar.
İyi doğdunuz...Nice mutlu yıllara..Kaçla başlamıştınız siz.?
teşekkür ederim :)Çok besleyici ve dengeli bir öğün olmuş,afiyet olsun.
Ne denilebilir ki, hepimiz yapıyoruz aynı hatayı ama bu büyük bir hata değil...Birilerinin bana kizmasi lazim su an cokkkk kötüüüü bise yaptim iki aydan beri kacamsk yapmayan diyetine disiplinle devam eden ben sabahta hersey güzel giderken aksam yemegindeki aksiliktwn ve karnimin ac olmasindan dolayi kendimi nerde buldum tahmin edin abur cubur dolabinin önünde e tabi bide onlardan yerken ama öyle böyle degil o kadar cok yemisim ki anlatamam kriz gibi biseydi sanirim bu su an gecti bitti ama midem cok kötü agriyor anlatamam size bütün özleyipte yedigim seylerin tadi güzel degildi ve cok sekerli geldiler seker komasinda gibi hissediyorum ama ilginc bi tarafida var ki üstümdeki bütün halsizlik yok oldu gitti mutluluk geldi bi bana pismanmisiniz derseniz hayir degilim cünki bu saattem sonra baska bise yemek yok hersey kaldigi yerden devam edecek vaktim olursa yürümeye gidecegim olmazsada yarin telafi edecegim fazlasiyla sanirim kendimi bu kadar yasakli seyleri yememek icin tembihleyince acisi bi anda cikti ama siz dikkatli olun benim hatama düsmeyin sakInnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?