Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltıım,
Lorlu taze soğanlı tereyağlı omlet
6-7 dilim köy peyniri kızartması
Zeytin
2 ceviz
Bir avuç fındık
İki bardak sütlü kahve
bir avuç çekirdekli kuru üzüm

Çok zorlanıyorsanız emzirme döneminden sonra devam edin diyetinize olmazsa.Yulaf Karatay diyetinde yok sanırım ama glisemik endeksi çok düşük onunla sabahları kahvaltı gevreği gibi süt içine çerez ve kuru meyvelerinizi dilimlenerek yiyebilirsiniz bence.Hem çabuk hazırlanıyor hem doyurucu.

Gunaydin...Dun cok basim agridi ilk gun oldugundan heralde.kahvaltimi dokuz da yaptim oglen yemesem dayanamam sanirim calisiyorum cunku.saat iki de gun kurusu yesem aksam yesem olur heralde

Gözün aydın darisi diger haftalara

Dogumgünün kutlu olsun
Ben de pazartesinden beri bir eksilme yok gibi cuma belli olacak verdimmi vermedim mi... artik spor yapmam lazim fizik tedavim haftaya bitiyo bir spor salonu buldum gorusucem 1 ay sporla devam edicem... hareket sart

Sevindim canım tartının seni mutlu etmesine devamı kısa sürede gelir inşallah seninde kadınlr günün kutlu olsun :)

günaydinlar bayanlar güzel günler dilerim dünküüüüü yaptigim hatanin ardindan bugün hals midem kötü ve hic ac degilim bugünkü menümü daha hafif yapacagim ve kahvaltimin resmini paylasim onu yerkende sizden gelen mesajlari okuyup cevaplamak istiyorum

Eklentiler

• IMG_1938.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 27
Kahvaltım
Yesilsogan ve dereotlu omlet
Domates
Zeytin
Peynir(bugun taze kaşar yedim yasakmi bilemedim )
Gun kurusu
Fistık
Ve çayyyy
Sabah 10 da kahvalti yaptim aksam 7:30 da yemek yicem(musafirim var) saat 4 5 gibi fistik havuc yicem...

Günaydın canım ilk olarak doğum günün kutlu olsun doğum günü pastası sadece sana özel yapılan bişeydir en azından azıcık tadına bak derim duraksama döneminde olabilirsin vücut kendini korumaya alıyor bazen bende o dönemleri yasıyorum bir hafta hiç kilo vermemiş hatta almış oluyorum ama diger hafta gecen hafta gitmeyen kiloyla beraber gitmeye devam ediyor gecici bi durum yani ve her gün kesinlikle tartılma tartının pilini cıkar yada birine söyle saklasın

Ne güzel spor yapıyorsunuz,ben geçen günlerde karın bölgesi için hareket yaptım 3 gün onar tane sezeryan dikişlerim sızlamaya başladı korktum.
Dikkatli olun derim aslında yürüyüş yapma imkanınız varsa yürüyüş yapın istediginiz kiloya gelincede sıkılaşmak için evde egzersizler yapın dikişlerinize dikkat edin agrıyorsa bi sorun olabilir

Yanlış yapa yapa dogruya ulasacagız sanırım :)

merhaba hanımlar bende karatay diyetine hafiften başladım
yemeyi seven bir tipim ama artık zayıflamak istiyorum
en zor kısım ekmegi bırakmak olacak benim için ara ögünleri brakarak bile bir haftada bir kilo verdim ekmek sabahları yemiyorum ama akşamyemeginde yiyorum yufka ama mayasız diye daha az zararlıdır deyip azar azar kaçırıyorum

Merhabalar hoşgeldiniz kilonuz ve ulaşmak istediginiz hedefiniz nedir bu diyette daha dogrusu bu yaşam tarzında ekmek önerilmiyor ama cok yenmek istenirse canan hocanın tavsiyesi sabah kahvaltısınde kızarmış bir dilim ekmek yenebilir tereyagı olma şartıyla akşam yemeginde ekmegi bırakmanız sizin için cok daha iyi olur azar azar kaçanlar cogalarak bizleri kilo aldırıyolar malesef kavrulmamış ceviz fıstık fındık badem yemekte inanın cok fazla tok tutuyor sabah kahvaltısında 1 ince belli cay bardagi kadar kuruyemis tüketmek iyi olur ekmegin yerini bunlar alsin basarilar dilerim size :)

süper bir tabak

Sabah kahvaltım;2 yumurta,peynir,zeytin,fıstık,3 gün kurusu,dere otu
Öğle yemeği; 5 adet kaşarlı mantar,1 adet haşlanmış tavuk budu(evden getirdim),peynir zeytin,domates,biber,ayran.Sigara böreği vardı ama ben yemedim.
30 dk yürüyüş.

Simdiye kadar her sey gayet güzel gitmis devamida güzel olsun insallah afiyet olsun:)

68 kiloyum 60 olabilsem süper olurdu başarabilirmiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…