Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Simdiye kadar her sey gayet güzel gitmis devamida güzel olsun insallah afiyet olsun:)
Sağol canım,İnşallah.Çok istiyorum zayıflamayı.Çocuklarımın şişman bir annesi olsun istemiyorum.Tek pantolonla geziyorum.Yeni pantolon almadım kendimi cezalandırdım.Eskilerin içine girmek istiyorum.Birbirimize destek olarak inşallah geyretle zayıflayacağız.

Çok güzel görünüyor. Afiyet olsun canım

Afiyet olsun çok güzel liste.kaşarlı mantar bende yapıcam yakınlarda çok lezzetli.

Bugün canım çok sıkkın yani bozmamak için kendimi zor tutuyorum. Moral sıfır motivasyon sıfır.

Sabah 1 elma
Öğlen mercimek çorbası 2 haşlanmış içli köfte salata
Akşam. Pastırmalı kuru fasulye ve yoğurtlu buğday salatasi

Afiyet olsun canım.Hayırdır canın neden sıkkın paylaşmak ister misin?

Kızlar leslie mi ne varmış onun başlangıç olanı falan var mı?Yapabilir miyim bir denesem.

instagramda 40 kilonasılgider diye bir hesap var takip ediyorum, kız 102 kilodan 62 kiloya düşmüş ve tüm detayları paylaşıyor biraz göz at istersen motivasyonun artar

Öğlen yemekhanede nohut vardı yemedim, yanımda ton balığı vardı, süzüp yeşilliğe kattım bir tabak yedim üzerinde de dolu dolu bir avuç fındık.... akşama kadar tok tutar beni, çokkk azimliyim arkadaşlar

Afiyet olsun canım.Nohut yiyebilirdin aslında.Ama senin öğün de çok iyi olmuş.

Her gün tartılmak iyi değil ya moral bozuyor.Bende dayanabilirsem haftada bir tartılacağım artık.

68 kiloyum 60 olabilsem süper olurdu başarabilirmiyim bilmiyorum
Basarabilirsiniz ama kendinize inanmaniz lazim ac kalmadiginizi görünce devam edeceksiniz yeri gelecek bikacaksiniz vazgecmek isticeksiniz ama sonunda hedefe ulasacaksiniz sadece yapmak isteyin 2 ayda verebilirsiniz 8 kiloyu

Destek olmak icin burdayiz kendin ve ailen icin saglikli olman lazim saglikli olmamiz icin fazlaliklardan kurtulmamiz lazim istek olunca hersey yolunda gider pes etme:)

denvir bu yulaf fikrine ne diyorsun Karatay kitabında yulaftan bahsetmişmi acaba.Geçen haberlerde Karatay yulafa izin verdi diyorlardı ama bilmiyorum.Sabahları bir kase yulaf çok iyi olur benim için.Yulaftan köfte ve krepte yapıyorlar.Yulaf diyeti diye bir diyet var orda okumuştum.

Aslında ne enteresan 8 kilo nedir ki neden verememekten korkuyoruz?

8 kilo sıkı bir motivasyonla 3 haftalık bir olay ama biz motive değilsek, dikkatimiz dağılıyorsa takılıp duruyoruz...

ben de sizin gibi aylardır 64'den 60'a inemedim, şaka gibi... nedir ki sıksam dişimi 2 hafta sürmez ama devamlı bir bahane bir boşverme sonra tekarar asılma ve en sonunda yoyo dedikleri durum oluyor herhalde... bu sefer kendime söz verdim, siz de verin

1 saat yürüyüş yaptım geldim dünkü kaçamaklardan sonra midem anca rahatlamaya başladı :) kızlar artık her gün tartılmaktan vazgecin moralinizi bu yüzden bozmayın haftada bir gün tartılın vücuttaki su oranı bir önceki güne göre daha cok olmuş olabilir ödeminiz olabilir onlar tabiki tartıya artı yansır ama onlar kilo degil kilo almış olmuyorsunuz tartıya göre bedeninizi ölçmeyin bir gün hiç kilo vermiyor olarak gözükebilirsiniz ama bedeniniz incelmiş olur vücut ölçülerinizi alın her ay inceldiginizi görümce tartıya artık aldırmayacaksınız

Bu arada sizlere bende işe yarayan bi tavsiyede bulunmak isterim ben diyete başlamadan önce vücudum hep ödem tutardı ve karnım şiş olurdu ama bi bitki çayına denk geldim ve onu kullanmaya başladıktan sonra bedenimde ödem o kadar olmadı ve her gün lavaboyla barısık bi insan oldum yeşilçay ve ısırgan otunu kahvaltınız bittikten hemen sonra içerseniz belki sizlerede faydası olabilir

yeşilçayla ısırganın beraber olduğu hazırçay var mı? yoksa siz mi karıştırıp demliyorsunuz?

yeşilçayla ısırganın beraber olduğu hazırçay var mı? yoksa siz mi karıştırıp demliyorsunuz?
Ben beraber olanını alıyorum hazırcay olarak ama yurt dısında yasıyorum ve burdaki yabancı marketlerden temin ediyorum ama türkiyede yaşayan teyzeme götürmüştüm burdan ondaki bitince kırutulmuşlarını aldı ve demleyerek içtigini dahada faydalı geldigini söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…