- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Sağol canım,İnşallah.Çok istiyorum zayıflamayı.Çocuklarımın şişman bir annesi olsun istemiyorum.Tek pantolonla geziyorum.Yeni pantolon almadım kendimi cezalandırdım.Eskilerin içine girmek istiyorum.Birbirimize destek olarak inşallah geyretle zayıflayacağız.Simdiye kadar her sey gayet güzel gitmis devamida güzel olsun insallah afiyet olsun:)
Çok güzel görünüyor. Afiyet olsun canımgünaydinlar bayanlar güzel günler dilerim dünküüüüü yaptigim hatanin ardindan bugün hals midem kötü ve hic ac degilim bugünkü menümü daha hafif yapacagim ve kahvaltimin resmini paylasim onu yerkende sizden gelen mesajlari okuyup cevaplamak istiyorum
Afiyet olsun çok güzel liste.kaşarlı mantar bende yapıcam yakınlarda çok lezzetli.Sabah kahvaltım;2 yumurta,peynir,zeytin,fıstık,3 gün kurusu,dere otu
Öğle yemeği; 5 adet kaşarlı mantar,1 adet haşlanmış tavuk budu(evden getirdim),peynir zeytin,domates,biber,ayran.Sigara böreği vardı ama ben yemedim.
30 dk yürüyüş.
Afiyet olsun canım.Hayırdır canın neden sıkkın paylaşmak ister misin?Bugün canım çok sıkkın yani bozmamak için kendimi zor tutuyorum. Moral sıfır motivasyon sıfır.
Sabah 1 elma
Öğlen mercimek çorbası 2 haşlanmış içli köfte salata
Akşam. Pastırmalı kuru fasulye ve yoğurtlu buğday salatasi
Bugün canım çok sıkkın yani bozmamak için kendimi zor tutuyorum. Moral sıfır motivasyon sıfır.
Sabah 1 elma
Afiyet olsun canım.Nohut yiyebilirdin aslında.Ama senin öğün de çok iyi olmuş.Öğlen yemekhanede nohut vardı yemedim, yanımda ton balığı vardı, süzüp yeşilliğe kattım bir tabak yedim üzerinde de dolu dolu bir avuç fındık.... akşama kadar tok tutar beni, çokkk azimliyim arkadaşlar
Afiyet olsun canım.Nohut yiyebilirdin aslında.Ama senin öğün de çok iyi olmuş.
Her gün tartılmak iyi değil ya moral bozuyor.Bende dayanabilirsem haftada bir tartılacağım artık.Bugün canım çok sıkkın yani bozmamak için kendimi zor tutuyorum. Moral sıfır motivasyon sıfır.
Sabah 1 elma
Basarabilirsiniz ama kendinize inanmaniz lazim ac kalmadiginizi görünce devam edeceksiniz yeri gelecek bikacaksiniz vazgecmek isticeksiniz ama sonunda hedefe ulasacaksiniz sadece yapmak isteyin 2 ayda verebilirsiniz 8 kiloyu68 kiloyum 60 olabilsem süper olurdu başarabilirmiyim bilmiyorum
Destek olmak icin burdayiz kendin ve ailen icin saglikli olman lazim saglikli olmamiz icin fazlaliklardan kurtulmamiz lazim istek olunca hersey yolunda gider pes etme:)Sağol canım,İnşallah.Çok istiyorum zayıflamayı.Çocuklarımın şişman bir annesi olsun istemiyorum.Tek pantolonla geziyorum.Yeni pantolon almadım kendimi cezalandırdım.Eskilerin içine girmek istiyorum.Birbirimize destek olarak inşallah geyretle zayıflayacağız.
Sağol minimDestek olmak icin burdayiz kendin ve ailen icin saglikli olman lazim saglikli olmamiz icin fazlaliklardan kurtulmamiz lazim istek olunca hersey yolunda gider pes etme:)
Sağol canım,İnşallah.Çok istiyorum zayıflamayı.Çocuklarımın şişman bir annesi olsun istemiyorum.Tek pantolonla geziyorum.Yeni pantolon almadım kendimi cezalandırdım.Eskilerin içine girmek istiyorum.Birbirimize destek olarak inşallah geyretle zayıflayacağız.
Bu arada sizlere bende işe yarayan bi tavsiyede bulunmak isterim ben diyete başlamadan önce vücudum hep ödem tutardı ve karnım şiş olurdu ama bi bitki çayına denk geldim ve onu kullanmaya başladıktan sonra bedenimde ödem o kadar olmadı ve her gün lavaboyla barısık bi insan oldum yeşilçay ve ısırgan otunu kahvaltınız bittikten hemen sonra içerseniz belki sizlerede faydası olabilir
Ben beraber olanını alıyorum hazırcay olarak ama yurt dısında yasıyorum ve burdaki yabancı marketlerden temin ediyorum ama türkiyede yaşayan teyzeme götürmüştüm burdan ondaki bitince kırutulmuşlarını aldı ve demleyerek içtigini dahada faydalı geldigini söylemiştiyeşilçayla ısırganın beraber olduğu hazırçay var mı? yoksa siz mi karıştırıp demliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?